|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
al gore ima 16 soma helti kolko se sječam i najteži je neprijatelj kojeg sam imao iza fetusa (koj mi je imao 36k i regeneracijom svaki turn), al gora igrao jednom i sredio u dva turna sa katanom na kojoj mi je vatreni perk bio čini mi se od 50 dmg ili je bio perk koji ignorira armor do 100 lv, nisam ziher...jel moguće da bossevi "leveliraju" sukladno mojem levelu?! inače u klinici za pobačaje sam negdje našao perk "rebirth" ,tako nešto, ludnica, ako te ubiju rezerektaš se automatski ![]() ps.ako netko zna 15. level je max ? Zadnje izmijenjeno od: sodom. 17.03.2014. u 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hahhaha fetus od kardašijanke ![]() ![]() ![]() kakvi asevi... za sada mi je najjači protivnik onaj nazi homeless alien conspiracy theorist kaj se glasa ko hitler, pa to je komedija, koljem frajera i krepavam od smijeha ![]() meni na levelu 8 ala gore ima 2500hp negdje, ali stvarno bmk... zapravo main quest mi je side mišn, pošto radim maltene sve mimo glavne priče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemoš to prodati, imaš te neke questove koje ne možeš obaviti dok glavni quest ne napreduje dalje. Meni je Kanada zakon ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ja lvl9. probat cu ga krknut danas sa jimmy-em onda. da vidim oce proc. onaj gey tip kad ga mozes pozvat mi je pre sick :-) lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
prvo riješi tajnu službu... ja imam pojačani range atck koji istovremeno radi puke i bleed, gorea pusti na miru jer se tak i onak nakon svakog turna heala. jimmya koristi za uspavljivanje (gore je imun, znemari i dalje) i rokaj po ovoj trojici koja neće napadati, e onda napadaš gora s tim da jedno od oružja radi puke sa nemogućnosti healanja i tu je ovaj gotov. velim ti roknuo sam ga iz prve tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
ja imam swat telo i rukavice, glava je kkk i od addona puke, bleed, jači ranged, jači bleed i mislim jači puke, armor je prek 50. probaj ovako gore... znači prvo svu trojicu zarazim sa ranged oružjem, onda jimmya filaš sa pp potionima da imaš za pjesmicu od koje trojica missaju turnove i onda ih dovršim sa onim bull rage koji trenutno je mislim max level i radi ozbiljnu štetu (mislim da sam i po 700 vidio) i onda dalje gore ide zaraza da se nemre healt smrad i dalje je easy kad je solo. probao sam sa svim sidekickovima i nisam nikad ni prismrdio solo goru jer me ubiju ko zeca ova trojica kaj baš ozbiljan damage rade. edit: kada ostane solo gore onda jimmy roka brown note po njemu na svojim turnovima jer ona njegova praćka radi joke štetu u odnosu na njegov hp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
al gore has fallen ![]() definitivno sa jimmyem. upotrebljavajuci svaki turn snjime flute za uspavat SS agente. rokao sam ih sa lukom i strijelom nekim zescim. skidalo im po 700 health-a. gore mi je imao oko 3700 health, al kad sam poskidao SS-ovce njega je bilo relativno lako. samo sam upotrebljavao onaj potion za attack again svaki turn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Također protiv al gorea je jew klasa dobra odnosno ability "obrezivavnje". I ja sam se s njim mučio dok nisam sve mogućnosti isprobao. Nisam siguran na kojem levelu je ability bio ali to i "Prof. Chaos" od buttersa su ga uspijeli dokrajčiti. Naravno agente također s tom kombinacijom roknuti.
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Igra mi je fenomenalna al ovaj shift me probija.. Jel ima neko volje napisati neki code da upalim programčič taj prije southparka i da mi je shift cijelo vrijeme stisnut?? Najrađe nebi ni igro ovako kolko mi smeta to kaj moram držati shift cijel o fukin vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Zapeo sam na AL GORE MISSION - tajno skrovište. http://www.youtube.com/watch?v=2lbjxd8lM4g od 11:00 minute. Kako da nađem tajno skrovište??? (Meet Al Gore in his U-store-it base!) |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|