|
![]() |
#6301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hongmi 2 će biti veći od prethodnika i imati će 2 verzija - 1.7GHz MTK octa core i 1.4 GHz Snapdragon nepoznatog broja jezgri. U istom članku se najavljuje i Mi3S. http://www.gizchina.com/2014/03/12/5...atek-flavours/
#6302 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6305 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ovdje dolje u desnom kutu gdje je sivo (zadnja slika) ostruži i ispod ti je odmah ona stranica chaxim.xiaomi.com koneska ti bude a na ovome sivome ti mora biti 20 znamenkasti borj koji upišeš i provijeriš. Meni pod ovo MUIU version piše MUIU-JHBCNAL 5.0 dali imaš samo kineski i engleski ili ti je multilanguage?? |
|
![]() |
![]() |
#6307 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sad mi se isto događa kao i pokreu, nakon flasha recovery iz mobileuncle, mob više ne ulazi u recovery nego se normalno restarta :-) Ima neki zajeb tamo na tom tutorialu. EDIT: izleda da nije u multi romu zajeb nego u smeću koje je seller gore stavio. Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 13.03.2014. u 20:49. |
|
![]() |
![]() |
#6308 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
evo ti, 2 minute posla http://xiaomi.eu/community/threads/r...sh-tool.23188/ |
![]() |
![]() |
#6309 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Yes l agree, sir. Umjesto da porade na bateriji i da daju sourceove da se romovi mogu kuhati, oni filaju 2K ekran sa 5" dijagonalom di se skoro pa ne vidi razlika između 720 i 1080... |
![]() |
![]() |
#6314 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni se čini da taj recovery nešto ne štima. možeš provjeriti da li je isti koji si ti stavljao? Sad se mob flasha 3x, idem probati puknuti TWRP iz sock recoverya. |
|
![]() |
![]() |
#6315 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#6316 |
Premium
|
Dogodilo se sra*nje. Onaj CWM kojeg nude s multi romom je izgleda neki prastari, meni nije prolazio. Valjda novija revizija moba. Nakon toga po uputi ekipe tamo s foruma flashao sptoolsima onaj stari origigi rom. Nakon toga ponovno CWM ne prolazi, ali se TWRP može staviti iz origigi recoverya. Stavio sam TWRP, on radi bez problema, nakon toga s njim multi rom. I sad dolazi sranje - kod razgovora čujem u zvučniku pucketanje, lagano visokofrekventno klik...klik... Drugo, ne mogu prekinuti razgovor, ekran kad se ugasi kod razgovora više se ne upali i nijedna tipka ne reagira. Kad druga strana prekine razgovor, onda je sve ok. S onim sfušanim kineskim romom koji je shop stavio gore je sve radilo ok. Sad me frka da nije spflash nešto sjebo, navodno je i ta verzija gore stara i mogla bi čak i brickati mob. Ima gore moj thread na xiaomi.eu pod nazivom "Which MIUI version do I have?" Sad se lupam po glavi, išao skidati kinesko smećea, a likovi na xiaomi.eu izgleda baš nisu u toku. Help, koji rom da napucam gore da radi, očito je softverski problem? |
![]() |
![]() |
#6317 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#6318 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo mali update. Frend kojem sam nedavno kupio Hongmija iz njemačke sa androidfiguren.de, je danas popodne crknuo. Usred razgovora se ugasio i nema palenja na bilo koji način. Probao sve moguće kombinacije vol i power tipki, punjač, ma ništa. Cigla da mrtvija ne može biti. |
![]() |
![]() |
#6319 |
Registered User
|
Evo, vratio se mobitel (Star S9920) s popravka od Geekbuyinga, moram ih pohvaliti, nisu popravljali stari već su bez pitanja poslali novi sa svom opremom (iako sam im vratio samo mob i bateriju). Ovaj je proizveden 1/2014. i ima 4.2.2 Android gore dok je stari imao 4.1 verziju... Svakako plus za Geek budući da sam im vratio mob nakon 4 mjeseca urednog korištenja i ništa nisu previše zavlacili osim što su mi u prva dva maila savjetovali Reset pa Reflash što je ionako standardna procedura... |
![]() |
![]() |
#6320 | |
Premium
|
Citiraj:
Iskreno meni je zvuk fantastičan kad telefoniram, nisam imao ni na jednom tako dobar zvuk, ko da razgovaram s čovijekom do sebe. BTW gdje si ga kupio? Jel bio na akciji možda kad si ga kupoval?? Možda baterija? Jer sam isto negdje čitao da je nekom baterija crkla. |
|
![]() |
![]() |
#6321 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
probaj origigi http://en.miui.com/download-82.html ili ovaj multi,njega ima frend koji je uzeo moj hongmi http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html imaš i ovaj portani s SG http://xiaomi.eu/community/threads/h...n-hk-tw.23648/
#6322 | ||
Premium
|
Citiraj:
Vidi citat iz mojeg threada tamo: Code:
Cwm uploaded here is outdated. New phones coming with a differrent lcm module and current cwm doesnt support it. Use twrp instead of cwm cuz it built with latest kernel supports new lcms. Also many new phones will not be flashed or will be BRICKED by jhbcnah1.0 flashtool image. In such case new jhbcnal5.0 flashtool image with new bootloader needed. Code:
Probaj s tim orginal romom da vidiš kak funkcionira jer pucketa dok razgovaraš i dal blesira ekran?? Iskreno meni je zvuk fantastičan kad telefoniram, nisam imao ni na jednom tako dobar zvuk, ko da razgovaram s čovijekom do sebe. Nisam gledao koje sve dijelove flasha, ali bojim se da nisam pregazio neki radio dio ili tako nešto. Ne znam di je i koji modul zadužen za taj dio hw-a među onim imageima koje koristi spflash. Code:
BTW gdje si ga kupio? Jel bio na akciji možda kad si ga kupoval?? Makar ne isključujem mogućnost da je hardverski kvar, mob je bio kod mene 2 dana bez kartice unutra dok ja nisam našao vremena to malo isprobati. Sve je radilo, imao 2 kratka razgovora i lako moguće da nisam skužio da nešto ne štima. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#6326 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
ispada da ti je frend riknuo, a ne mob edit: sto se odmah pjenite, samo ukazujem cemu onaj wtf od kasandra |
![]() |
![]() |
#6328 |
Premium
|
Hahaha kad je sprovod frendov |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|