|
![]() |
#3902 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#3904 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Yup. Instalirao na zeninu cetvorku. I stvar leti. Ono sto su obecali sa iP4 i iOS7.1 su ocito i ispunili. Barem moj pocetni dojam. Ni 'l' od laga nisam dozivio. Ali vidjet cemo kako ce se ponasati kad ga nakrcam aplikacijama. Citam i komentare drugih ljudi. Posebice ekipe sa prvom generacijom iPad minia. Izgleda da ga manjak memorije vise ne muci. Ni malo. Zahvaljujuci tome i sam Safari radi kud i kamo bolje/brze. Ponavljam, navodno, jer ja ovaj dio nisam testirao, samo prenosim komentare sa stranih foruma. Sto se mene tice, ne micem se sa 7.0.4. sve dok JailBreak zajednica ne izbaci novi JB. NoSlowAnimations mi ocito vise nece trebati, no bolji multitasking i swype ne mogu tek tako odbaciti, unatoc ocito jako dobrim poboljsanjima. Za mene kao da 7.1 nije ni izasao. Cekam JB ekipu da ga izbace ![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo ko treba manual skidanje http://www.iclarified.com/750/where-...are-files-from ja cu OTA updejtat, neda mi se restorat ajfon as new :>
#3906 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#3907 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ukoliko radimo OTA, trebamo li poslije upgradea napraviti Factory reset? |
![]() |
![]() |
#3908 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja obicno radim restore al ovaj put cu to napravit OTA. iPhone mi je restorean prije tjedan dana, iPad prije par mjeseci. Bas me zanima kakav je sad Safari na iPadu, dal moze otvorit vise od jednog taba. EDIT: Ipak restore. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.03.2014. u 20:08. |
![]() |
![]() |
#3909 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo ja sam OTA updejtao, mob je star 2 tjedna pa neću raditi restore, sve leti zasad, konačno i animacije ubrzane.. ne sviđaju mi se jedino Boldana slova na tipkovnici (bold text je ugasen)
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 10.03.2014. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#3911 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#3913 |
Premium
|
Pa promijenili su shift gumb. Teze je za skuzit dal je ukljucen il iskljucen. Na iPadu sam mislio ovo za control center. http://www.pohrani.com/?3G/TU/1JVvl8dM/image.jpg vs. http://www.pohrani.com/?2D/4p/1CY9ra3e/image.jpg |
![]() |
![]() |
#3914 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
možda je već netko napisao, ali ne pronalazim, Google Maps se napokon pojavio u HR store-u |
![]() |
![]() |
#3915 | ||
Extrema Thule
|
Citiraj:
Citiraj:
Google Now ne radi još. -.-
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#3917 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Pa je li moguce da su ovako ispolirali sve??? ![]() Apple ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3919 |
Premium
|
Ne mogu vjerovat da su popravili tabove u Safariju na iPadu. Konacnooooooooo vise ne reloada ponovno sve tabove. Toliko je iritantno bilo cekanje po par sec kad se je ponovno loadao vec otvoren tab. Prvi put da cu ostavit ukljucene sve animacije. Nevjerojatno dobro je sto su konacno popravili to da prije dok se animacija nije izvela nisi mogo nista radit (swipeanje homescreena). Sad mozes. To mi je toliko iritantno bilo. Jailbreak sam metnuo prosli tjedan, napravio sam restore nakon dva dana. Jednostavno nemam sta vise traziti od takvih aplikacija. Jedino mi se svidja ona koja nudi swipe kursora za tekst. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.03.2014. u 02:57. |
![]() |
![]() |
#3920 |
Premium
|
Swipe selection i poboljsani multitasking. Bez to dvoje jednostavno ne radim update, ne isplati se. Cekam na JB zajednicu koliko god treba. Pa cak i ako to znaci cekanje na iOS8 ![]() |
![]() |
![]() |
#3922 |
Premium
|
http://www.omizio.com/iphone-apps/cy...-multitasking/ Jako prakticna stvar. I bez toga ne zelim na novu verziju iOS-a. Nije mi ni potrebna, sve mi radi savrseno jer ne prckam po svakom mogucem cydia tweaku koji postoji. Imam NoSlowAnimations, GridSwitcher, SwipeSelection i Barrel. Dalje me ni ne zanima, osim ako netko naravno ne ubaci jos nesto bez cega ne bih nikako mogao. Sve to ne mogu imati ako instaliram iOS7 koji ubrzava malo sami iOS, no meni ga ustvari usporava (NoSlowAnimations) + donosi mi one ruzne ikonice za javljanje/odbijanje poziva. Hvala, ali ne hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Nitko me nikad nece moci uvjeriti da mu je lakse raspoznavati app po otvorenom prozoru nego po ikoni. Nema sanse. Mozda izgleda ljepse i modernije ali nema sanse da je funkcionalnije. No way, no chance. |
![]() |
![]() |
#3924 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3925 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Hmm u youtube aplikaciji, kada gledam video i smanjujem il pojacavam, ne vidim one crtice koliko je glasno. Siguran sam da je toga prije bilo. I ostalima tako? edit: proradilo edit2: poprilicno sam zadovoljan baterijom na 7.1 ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 12.03.2014. u 21:46. |
![]() |
![]() |
#3928 |
Premium
|
Ja i na 7.0 dobijem barem 9h i 30min. Ali rasporedjeni na dva dana. Baterijom sam superzadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja vas ne kuzim. Dve 4-orke u firmi, na obadvije clean install 7.1 i ne kuzim u nicem razliku. I dalje je to mucenje za koristit. Najvise sam dobio u prijasnjoj jednoj verziji sa paljenjem reduce motiona. Ali sad opce ne kuzim razlku... |
![]() |
![]() |
#3930 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Kakva su iskustva sa iOS7 i 4s? Od dizanja na ios7, nije bilo rama za nis pa se sve stalno reloadalo. iOS7 sam, bez ucitanih apliakcija po defalutu mi je trosio skoro duplo vise rama nego ios6.. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|