Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.03.2014., 12:12   #661
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ja u životu nisam ušao u teretanu, ali mi taj tvoj plan ne liči na ništa.
U nogama ima više mišića nego u ostatku tijela, a ti bi ih preskočio?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 12:18   #662
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
1 dan: trapezni misic - vrat, kompletna leđa

3 dan: ramena, ruke (biceps triceps, podlakrtica)

5 dan: prsa, trbucni i kosi trbusni misic
tko je tebi ovo slagao?
Ako bi recimo išao 3x tjedno, radije probaj ovako nešto
1. dan - prsa, triceps, trbuh
2. dan - leda, biceps
3. dan - noge, ramena

Dakle totalno krivi pristup imas za sada, cim se zelis kao pocetnik fokusirati na neki dio tijela. Tebi ko pocetniku je vazan apsolutno svaki dio tijela, bez obzira kako ti pojedini dio tijela izgleda. Puno čitaj prije nego što kreneš u bilo šta.

Moj savjet ti je da pročitaš ovaj članak
http://body.ba/bodybuilding/savjeti/...isicne-mase/74
Staro 09.03.2014., 12:19   #663
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Nemoj zanemarivat noger, ipak su to najveci misici na tijelu, a traku koristi na pocetku za zagrijavanje 5-10 minuta, i na kraju treninga 20-30 min ako zelis dodatni cardio
Ako ides tri puta tjedno probaj neki full body tipa
pon-zgibovi/lat mashina, bench, shoulder press, leg press, vjezba za biceps triceps
srijeda-kosi bench, veslanje, iskorak, front raise/lateral raise, vjezba za biceps triceps
petak-cucanj, bench/dips, veslanje ili lat masina, military press, vjezba za biceps triceps

ili standardni split
pon - leda/biceps
srijeda- prsa/triceps
petak - noge/ramena
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 12:20   #664
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
1. cucanj, iskoraci, leg press, sprava za lozu, listovi (leg curl)

2. zgibovi, lat mašina, vesljanje u pretklonu sa sipkom, jednorucno veslanje (lakat prema kuku, ne vuc rukama nego ledjima), zadnje rame, biceps

3. leg press, iskoraci, nozna ekstenzija, sprava za lozu, listovi

4. benc press, dips, kosi potisak bucicama, rameni potisak, lateral raise, triceps
Staro 09.03.2014., 12:38   #665
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Fatal, đabe bi išao u teretanu po tom planu, bez čučnja i deadlifta nema ništa.

Ovak bi ja radio da idem tri dana u tjednu.

Prvi : Deadlift, zgibovi, veslanje, shrugs, eventualno i lat machine i za kraj biceps.

Drugi : Bench, dips, rastezanje bučicama na klupi, triceps.

Treći : Čučanj, iskoraci, leg press, listovi, military press.

Ove vježbe trebaju biti osnova, eventualno se još ubacuju neke dodatne na spravama, ali ako se ovo kvalitetno napravi neće bit potrebe za tim. Izbjegavaj smith machine, slobodni utezi i deri.
Staro 09.03.2014., 12:46   #666
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Koliko je dobro za doručak jesti keksolino sa mlijekom i zeleni čaj?
Rano ustajem i ovo brzo napravim bez puno peripetija po kuhinji jer mi se u 4:30 baš i ne da nešto pripremati

"Ručak" mi je oko 9-10h i jedem što se nudi na meniju u firmi taj dan, od 2-3 jela pokušavam odabrati najzdravije.

Što pojesti poslije posla, a prije treninga? Zasada je u planu tjestenina s tunjevinom ili riža sa piletinom. Postoji još nešto?

Nakon treninga osstatak hrane od prije treninga + voda/čaj, a prije spavanja obično pojedem voćni jogurt i/ili neki komad voća (osim banane).
Svakodnevno popijem i 1 dcl domaćeg soka od cikle, mrkve, meda i limuna.

Trebam li što promijeniti ili je to ok? Na treninge idem 3-4 puta tjedno + nogomet jednom tjedno po 1h, rijetko 2h.
Preferiram kardio, iako nerijetko radimo sa utezima, zgibovi, čučnjevi itd...

PS Nemam namjeru kupovati proteine, shakeove ili bilo kakve ddatke prehrani jer se iz hrane može dobiti sve potrebno i radije ću potrošiti na klopu nego nekakav prah, tablete i sl.
Keksolino je tragedija, voćni jogurt je tragedija, i jedno i drugo su 90% šećer, radije 3-4 jabuke ili naranče, milijun puta bolje. Proteinski praškovi nisu ništa loše, proteini sirutke za razliku od druge proteinske hrane pozitivno utječu na pH organizma a ako se radi o ovoj verziji bez okusa onda i nema kojekakvih aspartama, acesulfama i drugih nepoželjnih dodataka. A da ne spominjem da je obrok odma nakon treninga u sastavu 30-40 grama whey + 40-80 grama glukoze općeprihvaćena stvar u rekreativnim bodybuilding krugovima.

EDIT: usto je i najjeftiniji izvor proteina.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 13:09   #667
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Fatal, đabe bi išao u teretanu po tom planu, bez čučnja i deadlifta nema ništa.

Ovak bi ja radio da idem tri dana u tjednu.

Prvi : Deadlift, zgibovi, veslanje, shrugs, eventualno i lat machine i za kraj biceps.

Drugi : Bench, dips, rastezanje bučicama na klupi, triceps.

Treći : Čučanj, iskoraci, leg press, listovi, military press.

Ove vježbe trebaju biti osnova, eventualno se još ubacuju neke dodatne na spravama, ali ako se ovo kvalitetno napravi neće bit potrebe za tim. Izbjegavaj smith machine, slobodni utezi i deri.
KAd vidim pocetnike koji u teretanu idu prek K, kako rade deadlift, bolje mu to niti ne savjetovat

A ostalo, da, izbjegavaj sprave koliko je moguce, sto vise slobodnih utega - bucice i sipke
Staro 09.03.2014., 13:12   #668
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Deadlift neka ni ne pokusava ako nema nekog trenera koji ce mu to pokazat i naucit ga pravilnu formu
Staro 09.03.2014., 13:27   #669
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Dorucak:
Mlijeko, posni sir, zobene zitarice, nesto orasasto, banana. izmiksas, popijes. vrijeme pripreme 3min...
U blender da natrpam sve to i pojedem/popijem?
Ok, gotovo bude za 3 minute, ali onda pola sata perem i brišem sve što sam zmazao

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 19:52   #670
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Uzeo sam si Serious Mass 5.5kg pa me zanima jeli netko zna kako je to najbolje piti, u kojim količinama, koliko puta na dan, u koje vrijeme itd..

Visok sam 170cm, 57 kg i htio bi nabacit nešto kila, vježbam navečer.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 20:04   #671
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Dorucak:
Mlijeko, posni sir, zobene zitarice, nesto orasasto, banana. izmiksas, popijes. vrijeme pripreme 3min...
Ovo je jako lose u dorucku. Dorucak se treba sastojati od brzih proteina i ugljikohidrata. Masti se u dorucku ne jedu. Posni sir je kazein ( spori protein ) kojem treba par sati da se razgradi. Mlijeko je isto visak ovdje. Idealan dorucak svakog sportasa bi trebao izgledati ovako:

Odmah nakon ustajanja pojesti jednu ili dvije banane da podignu razinu secera u krvi, cca 15 min nakon toga whey ili ako ne koristite whey 4-5 bjelanjaka ( kuhana jaja, jedite samo bjelanjak a zumanjak ostavite za drugi obrok ) i cca 150g zobenih pahuljica. Jos je super tu dodat multivitamin ( ja sam koristio supradyn multivitamin ).

I to je to.

Ovo sto si ti kolega Renesis naveo bi bila savrsena vecera tj obrok prije spavanja, osim mlijeka i zitarica. Ako niste imali trening u vecernjim satima idealo je jesti posni sir i orasaste plodove. Posni sir zato da tijelo ima hranu dok spavate a orasasti plodovi zato jer imaju omega 3/6/9 i one jos vise uspore razgradnju kazeina tj posnog sira. Tako da ste osam sati mirni.
Staro 09.03.2014., 21:41   #672
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Onda iz svega toga izbacim samo posni sir i zmiksam? Pa koliko strašno može biti malo mlijeka u odnosu na sr*nje koje sam dosada jeo?
Sviđa mi se ideja zmiksanog doručka jer su sastojci jednostavni i pristupačni, a brzo se priprema i pojede/popije.
Koje bi bile količine svakog sastojka u jednom takvom obroku?

EDIT: banana prije spavanja?

EDIT 2: negdje sam pročitao da su lanene sjemenke/ulje dobri. Gdje i kako se mogu koristiti sjemenke?

Zadnje izmijenjeno od: borny. 09.03.2014. u 21:50.
Staro 09.03.2014., 22:04   #673
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Uzeo sam si Serious Mass 5.5kg pa me zanima jeli netko zna kako je to najbolje piti, u kojim količinama, koliko puta na dan, u koje vrijeme itd..

ak mislis da bus nabacil kile pijuci samo taj preparat varas se.
najbitnija ti je pravilna prehrana, a sve ostalo su samo dodaci istoj.

osim toga trebas malo vise informacija dat da bi ti neko napisao nekakvu dijetu za podizanje mase.. npr
dob, spol, body type, sto treniras, kolicina aktivnosti8mentalne, fizicke) itd itd itd..

uglavnom, pretpostavljam da imas problema s nabacivanjem kilograma cim si si uzel taj nekakav serious mass dodatak
moras jest, jest i jest... znaci konstantno moras jest
trpat u sebe.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 22:23   #674
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Onda iz svega toga izbacim samo posni sir i zmiksam? Pa koliko strašno može biti malo mlijeka u odnosu na sr*nje koje sam dosada jeo?
Sviđa mi se ideja zmiksanog doručka jer su sastojci jednostavni i pristupačni, a brzo se priprema i pojede/popije.
Koje bi bile količine svakog sastojka u jednom takvom obroku?

EDIT: banana prije spavanja?

EDIT 2: negdje sam pročitao da su lanene sjemenke/ulje dobri. Gdje i kako se mogu koristiti sjemenke?
Nisam pratio od pocetka ali da ti odgovorim na ovo. Znaci u dorucku ti ide P ( proteini ) + UH ( ugljikohidrati ). Zobene pahuljice su ti odlicne ali moras ubacit i nesto P u dorucak, npr whey, bjelanjke kako sam vec napisao itd.

Mlijeko u pravilu samo deblja, zato jer ima lose masti. Jedino dobro u mlijeku je protein ali njih nazalost ima premalo. Radije topli caj popij ili multivitamin.

Smiksat dorucak mozes ako jedes whey i zobene, evo ti link na moju temu i moj vlastiti recept kako ja radim dorucak svaki dan u proteklih par god pa baci oko.

Link.

Banana NIKAD prije spavanja, opcenito voce je najbolje jesti u prvoj polovici dana ( voce po zelji ), iako je najbolje cim ustanes, i to samo banane i suhe sljive.

Lanene sjemenke i laneno ulje je vrhunska stvar. Jos bi dodao bucino ulje, riblje ulje, riblje kapsule ( ako ti je problem na zlicu pit riblje ulje ) i maslinovo ulje. Sjemenke lana nemaju efekta ako ih samo progutas ( kako ih progutas tako izadu doslovno ), njih prvo trebas samljet, mozes u mlincu za kavu. Onda imaju pravi efekt. Sto se tice toga kad ih jedes, mozes bilo kad osim u dorucku i obrocima prije i poslje treninga ili jake fizicke aktivnosti. Lanene sjmenke, ulja koja sam gore spomenio, orasasti plodovi ( bademi, ljesnjaci, kikiriki, orasi ) su omega 3/6/9 koje nase tijelo treba jer ih nemoze proizvest. Npr ako poslje treninga jedes piletinu i rizu nemoj tu stavljat omega3/6/9 ( dobre masti ) jer su visak. Njih jedes u svim ostalim obrocima bez UH. Recimo u obroku prije spavanja pojedes cca 250g posnog sira i zlicicu nekog ( od gore nabrojanih ) ulja. Ili umjesto ulja uzmes cca 40g orasastih plodova, naravno netrebam govorit da neces jesti zasoljeni i przeni kikiriki nego obicni kikiriki u ljusci!
Za kraj, orasasti plodovi su super ali nemojte pretjerivat sa kolicinom. 40 g po obroku je dosta. Savjet, kupite digitalnu vagu i sve vagajte.

Ako ima netko pitanje u vezi prehrane neka pita.
Staro 10.03.2014., 04:45   #675
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Nisam pratio od pocetka ali da ti odgovorim na ovo. Znaci u dorucku ti ide P ( proteini ) + UH ( ugljikohidrati ). Zobene pahuljice su ti odlicne ali moras ubacit i nesto P u dorucak, npr whey, bjelanjke kako sam vec napisao itd.

Mlijeko u pravilu samo deblja, zato jer ima lose masti. Jedino dobro u mlijeku je protein ali njih nazalost ima premalo. Radije topli caj popij ili multivitamin.

Smiksat dorucak mozes ako jedes whey i zobene, evo ti link na moju temu i moj vlastiti recept kako ja radim dorucak svaki dan u proteklih par god pa baci oko.

Link.

....

Ako ima netko pitanje u vezi prehrane neka pita.
Izgleda super, ali ne mogu jesti palačinke svaki dan, a nemam niti volje peći ih prije spavanja.
Našao sam podatak da leća sadrži cca 25g proteina na 100g. Mogu nju ubaciti u miks?
Mlijeke, zobene, orašasto, leća, banana? Mlijeko neću i ne želim u potpunosti izbaciti, ali mogu ga smanjiti tako što ću ga koristiti samo u doručku.
AKo je ovo gore navedeno ok, koje količine bi bile dovoljne?

Staro 10.03.2014., 08:11   #676
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

meni su zobene obavezan doručak, + mlijeko, zličica dvije lanenih sjemenki(izmrvljenih), i pol banane
Staro 10.03.2014., 11:22   #677
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Izgleda super, ali ne mogu jesti palačinke svaki dan, a nemam niti volje peći ih prije spavanja.
Našao sam podatak da leća sadrži cca 25g proteina na 100g. Mogu nju ubaciti u miks?
Ne. Proteini iz lece nisu isti kao proteini u mesu i nemogu ih zamjeniti. U svijetu postoje samo dvije zitarice ciji se proteini mogu usporediti s onim u mesu. To su ti kvinoja ( quinoa ) i amarant. Kvinoju imas u DM-a.

Citiraj:
Mlijeke, zobene, orašasto, leća, banana? Mlijeko neću i ne želim u potpunosti izbaciti, ali mogu ga smanjiti tako što ću ga koristiti samo u doručku.
AKo je ovo gore navedeno ok, koje količine bi bile dovoljne?

Orasasti plodovi ti ne idu u dorucak, to je visak pa izbaci. Lecu isto izbaci. Ako bas nemozes ni bjelanjke ni whey onda stavi posni sir ( bolje ista nego nista ).
Cca 250g posnog, 150-180g zobenih pahuljica. Mlijeka po zelji. Bananu nemoj stavljat u mix nego je pojedi cim ustanes, taman ce ti proc vremena koliko treba dok pripremis taj mix.

Savjet - nemojte jesti omega 3/6/9 masti u dorucku. Kad se probudimo tijelo treba brze proteine i kompleksne ugljikohidrate.
Staro 10.03.2014., 11:32   #678
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Pogledat ću to u dm-u i poslušati ovo ostalo.
Razmišljam uzeti i whey ako bude financijski isplativije od kvinoje.
Koje bi bile cca količine whey/kvinoja za doručak?

Mljevene sjemenke lana mogu i posipati po nekom obroku, zar ne?

Staro 10.03.2014., 12:02   #679
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Pogledat ću to u dm-u i poslušati ovo ostalo.
Razmišljam uzeti i whey ako bude financijski isplativije od kvinoje.
Koje bi bile cca količine whey/kvinoja za doručak?

Mljevene sjemenke lana mogu i posipati po nekom obroku, zar ne?
Racunaj da ti tijelo u jednom obroku moze max iskoristiti cca 30g proteina. To je jedna mjerica whey-a. U onim vecim pakovanjima dobijes mjericu a u onim manjim ne pa moras sam vagati. Uvijek racunas da imas cca 30g proteina. Sto se kvinoje tice, ako pogledamo nutritivne vrijednosti u 100g ima cca 15g proteina, tako da bi ti trebalo 200g kvinoje po obroku. S kvinojom ti ne trebaju zobene pahuljice jer kvinoja ima dosta UH.

Sjemenke lana mozes posipati u kojem god obroku zelis osim u dorucku te obrocima prije i poslje treninga. Dvije manje zlicice su ti dovoljne. Samelji ih obavezno.
Staro 10.03.2014., 12:24   #680
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
A zašto jednostavno ne pojede 200 grama zobenih sa 300ml mlijeka? 100 grama zobenih imaju 13 grama proteina, i 100ml mlijeka oko 3 grama. Sve skupa, ima preko 30 grama, a hrpu odličnih ugljikohidrata.

BTW, prije par dana probao zobene u vrućem mlijeku, koji preporod, bude jako mekane pa se praktički i ne žvaću previše, pojedem puno brže a puno su ukusnije, budu malo slatkaste.

Lan je super sa posnim, i ja ga ubacim u neke obroke gdje fali proteina jer su krcate njim, kao i kvalitetnim mastima.
Staro 10.03.2014., 12:25   #681
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova

Mogao si jeftinije proc s 5 kila wheya i glukozom, pa sam zamjesat gainer
Ako oces nabit velicinu...jedi...ako nejde...jedi vise, ako i dalje nejde...jedi jos vise, druge nema
Staro 10.03.2014., 12:27   #682
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
i to samo banane i suhe sljive.
zasto samo banane (i suhe sljive) ... a ne npr. cetiri narance ?
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 12:47   #683
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
A zašto jednostavno ne pojede 200 grama zobenih sa 300ml mlijeka? 100 grama zobenih imaju 13 grama proteina, i 100ml mlijeka oko 3 grama. Sve skupa, ima preko 30 grama, a hrpu odličnih ugljikohidrata.
Ti proteini nisu isti kao u mesu, vec sam objasnio gore. Zobene ne sadrze sve esencijalne aminokiseline. Kvinoja i amarant jesu. U dorucku moraju ici brzi proteini.

Citiraj:
Lan je super sa posnim, i ja ga ubacim u neke obroke gdje fali proteina jer su krcate njim, kao i kvalitetnim mastima.
Ovo je dobra kombinacija prije spavanja. Protein u posnom siru je kazein i on se sporo razgraduje. Lan je odlican izvor omega 3/6/9 ali ne i proteina ( zato s njim i jedes posni ).

Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
zasto samo banane (i suhe sljive) ... a ne npr. cetiri narance ?

Zato jer banane i suhe sljive spadaju u voce sa visokim glikemijskim indeksom.

Citiraj:
Namirnice sa visokim glikemijskim indeksom – većim od 50- brzo ulaze u krvotok, naglo podižu razinu šećera u krvi, izazivaju povećano lučenje hormona inzulina i brzo oslobađaju energiju zbog svojeg jednostavnog molekularnog sastava.

Narancu ili jabuku je idealno pojest prije treninga, nikako iza treninga. Tijelo je u slicnom stanju nakon treninga i kad se probudis ujutro.
Staro 10.03.2014., 12:50   #684
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Ti proteini nisu isti kao u mesu, vec sam objasnio gore. Zobene ne sadrze sve esencijalne aminokiseline. Kvinoja i amarant jesu. U dorucku moraju ici brzi proteini.
+1

Ovo je jako bitno. Ujutro žlica wheya uz zobene neće škodit
Brzi proteini su najvazniji ujutro i nakon treninga. To je činjenica.

Citiraj:
Narancu ili jabuku je idealno pojest prije treninga, nikako iza treninga. Tijelo je u slicnom stanju nakon treninga i kad se probudis ujutro.
+1 i na ovo.
Staro 10.03.2014., 13:05   #685
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Koliko čitam,kad se par namirnica kombinira glikemijski indeks nije isti kao npr.kad pojedemo bananu samu koja ima glikemijski indeks 100 ili tipa banana,whey i zobene,tada pada glikemijski indeks,pratim dosta bodybuildera na youtubeu,sad jesam li točno rekao

A i ta fitness industrija je puna oprecnih mišljenja,neki konzumiraju mlijeko na veliko drugi ga kude,početnici se samo tako zagube u tome svemu.

A eto svi govore zdrava prehrana konkretno za mrsavljenje,upišite u google twinkie dijeta,sveučilišni profesor,nutricionist dva mjeseca bio na dijeti samo na kolačima,vitaminskim suplementima i proteinskim shakeovima i za dva mjeseca izgubio 12 kg,bio je samo 700 kalorija u deficitu,održao misicnu masu,smanjila se razina lošeg kolesterola,povećala razina dobrog i smanjio krvni tlak,što govori da kvaliteta hrane ne igra ulogu već kalorijski deficit.

Što hoću reći,ljudi se izgube kao ja početnik u svemu tome,po meni najbolje kao početniku kalorijski deficit,računaj sve,prati i ići će kg dolje.
Ja sam kolegu quidzz izdavio sa pitanjima i pomoglo je iako mlijelo ne mogu jednostavno izbaciti hehe
Staro 10.03.2014., 13:14   #686
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Oooo kolega blava, kako ti ide i koliko si kg izgubio?
Staro 10.03.2014., 13:23   #687
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Oooo kolega blava, kako ti ide i koliko si kg izgubio?
Sa početnih 111.5 na 99.5 neki dan,nisam još zadovoljan da mi se spustiti na nekih 90 kg pa onda na masu ići,hlače spadaju,javim ti se kasnije u pp radi par pitanja. ;-)
Staro 10.03.2014., 13:24   #688
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Sa početnih 111.5 na 99.5 neki dan,nisam još zadovoljan da mi se spustiti na nekih 90 kg pa onda na masu ići,hlače spadaju,javim ti se kasnije u pp radi par pitanja. ;-)

Samo budi uporan.
Ok, nema problema, cujemo se na pp.
Staro 10.03.2014., 13:38   #689
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ili sam ja lud ili je zeleni caj cudotvoran, danas otrcao 10km u 50min da nisam osjetio ni trunke umora, a inace nakon 3km sam gotov (prije trcanja sam popio zeleni caj i pojeo 2 male cokoladice).

Nego imam pitanje, dali je ujutro bolje trcat na prazan stomak ili 1h prije trcanja doruckovat?
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 13:51   #690
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Ili sam ja lud ili je zeleni caj cudotvoran, danas otrcao 10km u 50min da nisam osjetio ni trunke umora, a inace nakon 3km sam gotov (prije trcanja sam popio zeleni caj i pojeo 2 male cokoladice).
Zeleni caj ti sigurno nije dao boost. Ali zeleni caj je super stvar za mrsavljenje. Dodao bih jos i bijeli te zuti caj. Osim toga ovi cajevi su super u prevenciji raznih bolesti i u ciscenju organizma. Naravno pricam o pravom caju, a ne onom od Cedevite za 10kn. Ja kupujem ovdje i super su.

Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Nego imam pitanje, dali je ujutro bolje trcat na prazan stomak ili 1h prije trcanja doruckovat?
Ujutro ne smijes trcat! Mislim mozes nitko ti ne brani ali ako zelis skinut kg puno ti je bolje malo brze hodat a ne trcat. Ja sam radio gresku i isao trcat 8km svako jutro na prazan zeludac ali puno bolje rezultate u skidanju kg sam postigao sa brzim hodanjem. 45 min ti je dovoljno. Iza toga obavezno doruckuj, i pod obavezno zobene pahuljice i neke brze proteine. Nemoj slucajno jest masti.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na