|
![]() |
#6961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6963 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nakon ovog zadnjeg patcha, čudan tearing imam. prije sam samo uključio adaptive sync i sve je radilo, sad čak i ingame vsync upalim i svejedno na sredini ekrana neka crta zatreperi..neznam kako i zašto
![]() |
#6964 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak igram samo wiza isto kao i blade, veli on da iskopiram njegov build i da probam, fali mi off- oculus. Odem na ah i gledam kaj ima i malo suzim pretragu kad sam povecao avr dmg i sokiram se, najjeftiniji 250k a slicni njemu 35-50 mil. 1 day 12h, odma ga kupio i stavim na ah za 38 mil. Otisao u roku 1 h ![]() Jucer na bidu kupio tal rasha helm sa crvenim radiantom za 10 mil, gem prodao za 9 ![]() Isto i chest tal rasha, kupio za 6 prodao dan kasnije za 12. U par dana uz par sitnica koje sam si kupio u plusu sam 80 mil.
![]() |
#6965 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
E to se i meni desava, HD 7850 nemam pojma sve sam probao, windowed, fullscreen, aa, v-sync. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6966 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
6850 ovdje i nemam tih problema. Doduse, imam 13.4 drivere stare, jer su mi noviji digli tlak i sjebali win da sam morao restorat. Od tada nisam probao nove drivere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6967 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
rijeđe padaju žuti i plavi osjetno, a legendary su definitivno bolji, maloprije mi ovo palo, sviđa mi se što ti padne uvijek za lika s kojim igraš, kad god padne padne nešto s snagom pošto igram s barbom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6969 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() te malo craftanja, iz par pokušaja, meni dobro zasad ![]() ![]() +još sam podijelio par komada sve u svemu, popravak na bolje... iako nebitno, jedino mi je "trn u oku" kriva količina vremena igranja po klasama...
![]() |
![]() |
#6970 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma drop nema veze koji level igras, znam jer igram svasta nesta, dizao wizza do lvl60 od lvl1 otkada je izasao 2.0.1, pun kufer itema palo legendarnih, vozao torment II laganini, ide i vise, garant, budem probao danas kad serveri prorade, drop super, za to nemam zamjerke, krenio monka isto do lvl 1-60, digao ga, i to samo na Normal - Hard, do Skeleton Kinga, kad sam dosao na lvl60 onda krenio prema kraju questove rjesavati. Samo Normal, par legendarnih palo u par sati, sto se muciti na vecim nivoima tezine kad je isti drop rate na svim levelima ? Osim kolicine XP koji dobijate, ali za to ima odgovor, pa tko voli neka proba: video Evo kao sto sam rekao, pokrenm igru cim serveri krenuli, da zavrsim di sam stao, Normal naravno, samo sto prije do Diabla doci, i odmah nakon par minuta set pade. ![]() Zavrsio Normal s monkom, poslje rucka krenem s drugim ali ovaj put Hard, prvo pade opet set item, kazem na chatu kako nije pao nijedan legendarni samo dva set itema u sat i pol kad ono i legendarni pade. Ala volim ovaj novi loot. ![]() Steta sto ovi predmeti nista nece vrijediti za tri tjedna. Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 05.03.2014. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6971 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#6973 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6974 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Temeljito si promijenio WD build ovih dana s kojim solidno guram kroz Torment 4 uz rijetku smrt ako je baš zajebana kombinacija elita. Dosta zanimljiv je ovaj Tall man's finger ring, efektivno se dobiva još jedna mrcina od tenka kao što je gargantuan, korisno kod packova. Zna se možda za onaj Paragon 100 FOS da li će se odnositi na globalni paragon lvl ili baš treba s određenim likom doći na 100? Ako je ovo prvo ću još možda se primiti levelanja, za ovo drugo sigurno ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6975 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#6976 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
uzeo mi frend diablo 3 danas, konačno sam nabavio igricu nakon par mjeseci i ogromne želje da je kupim i nikako ![]() nego ekipa dajte mi gamer tag da vas dodam u igri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6978 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jučer je Shinobi objavio bug u actu II , Sewers of Caldeum...nađeš duha koji ulaze u hrpu mrtvaca i izlazi mob (unique) i kad ga killas dropa iteme,pojavljuje se opet duh koji ne diras i opet se spawna mob. I tako u krug...ja i brat uspjeli 2 runa napravit...palo mi je par leg. Također kad sam salvagao rarw iteme dobio sam prvi "Veiled Crystal"...zasto su tako rijetki ti materijali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6979 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Mislim radi lvl 61 da su rijetki trenutno .. kasnije ce ih biti vise. Barem mislim. Osobno nevolim iskoristavati bugove u igri, iskreno nije mi zanimljivo. Kad se igram igram se radi toga sto uzivam u tome. Slabo ekipa s PCE foruma igra D3 koliko vidim, ja jucer krenio i americki server jer ako 25 bude navala nema sanse da evropski rade bez problema. Pa da imam rezervnu varijantu tada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6981 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6982 |
Guest
|
Kako je Wizard klasa OP sada. Prejako. Sa njim se Torment 2 od Lv1 prolazi kao od šale. |
![]() |
![]() |
#6984 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6985 |
Premium
|
I kolega i ja poolali novac i idemo kupit paysafe i preorderat RoS na G2play. Kako to moze zavrsit kod nas. Kupili 550kn u bonovima, imali jos neki bon od prije pa racunamo da ce bit dosta, em je igra pala na 244kn. Izvrsili order, ajmo platit.....pas mtr. I zivu i mrtvu, i tecaj od 1€ = 8.01kn, da fali 1.01 euro. Mi smo te jebene srece da ce falit 1 euro. Em se sad sve zatvoreno, em pojma nemam koji je najmanji bon za uzet jer su ima stranice sa tim infoom down....figures. Htio sam razbit ekran od zivaca. P.S. - ako netko ima paysafe code sa 10kn na njemu i voljan je da ga daruje dvojici nesretnih ludjaka, slobodno PM. Ty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6986 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ne znam sta ekipa vidi u novim legendary itemima, ali meni su sve to smeca (bez uvrede) u odnosu na one koje sada nosim. Razumijem da su ok ekipi koja je prije imala los gear, ali ja do sada nisam naisao na nista sto bi mi vrijedilo zamjenit bilo koji komad geara na wizu ili na barbu. Nisam probao sada kraftat, to bi mi jedino mozda moglo dati nesto bolje. Nadam se samo da ce lvl. 70 itemi dobiti postene trifecta i quadfecta statse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6987 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6988 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nisam dobio jos ni jedan item koji bi mi bio upgrade na postojeci gear na barbu. Te barcere sam mijenjo za neke druge kaj su pali. Nisam dobio ni za DH koji ima puno slabiji gear. Za ovog kojeg levelujem padaju stalno upgradeovi i to je cak i zanimljivo. Barb mi je sad neka mjesavina izmedu ranged i tenka. Zilav je jako a najvecu stetu radi iz daljine. Level 4 se sam snalazim protiv elite kad svi ostali poginu, cak i dva packa ali mi treba 100 godina da ih ubijem. Malo sa trcanjem ih smekavam pa trow pa beserk kojeg vise nemrem odrzavat pa iz pocetka.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6990 |
Premium
|
Da se izjasnim oko opreme. Ovisi sta si imao prije, npr. nema shanse da mi padne nesto od amuleta il prstenja/gloves sa boljim statsima nego sad. CC+CD+main stat+vit vise nece bit moguce dobit na itemu, eventualno uz pomoc mystica i rerolanja statsa. Za oruzje, posto se mjenja koncept igre, i vise nije toliko primaran LoH kad ga nabijemo paragonom. Da sam bio pametan pa nakupovao planove i amu/ring kad su bili jeftini, sad nema shanse da prodajem svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|