Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.02.2014., 10:41   #6901
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
potemkin kakvo je sad stanje s tvojim WD buildom?
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 10:43   #6902
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
..gle on je mod..banat će te genzt šit bičz, pi se expert konekšns..on smije što mi ne smijemo,
ako kaže da ne valja, ne valja..vest sajd, bjač
Da je on takav mod ti dobio ban za sva vremena, trolčino....kao što ti je fedaykin rekao niti jedanput nisi helpao ekipi, reko nešto pametno ili korisno novim igračima zato se pokri ušima i poštedi nas propagande....

on topic..

Jučer sam igrao jedno 2 sata i palo mi je 3 leđenderija i 2 su za drek a ovaj treći ring sam čak odmah stavio na sebe...pišem jer mi se to prvi put dogodilo u ovih 400 sati playtima, da mi je dropalo nešto bolje od ovoga kaj imam.....

To mi je samo potvrdilo prave razmjere ovog poluproizvoda do patcha....ovo je zapravo kaj sam platio tako da nema šanse da plaćam ekspanziju....uostalom već je neko napisao sad ce se dio ekipe vratiti a vec za mjesec dana ce opet pustoš biti.....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 10:47   #6903
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@ivan77

Nisi trol ako ti se igra svidja, trol si ako samo ispalis, na bilo koji komentar il argument, kako je igra super. Nisi ponudio kontra argument, nisi objasnio svoje stajaliste, samo sa jednom crtom texta si rekao da je igra super.
Ne da je tebi super po tvom misljenju, nego je opcenito super.

Hoces da ovo prevedemo u govor kakav danas vlada u HR? Na bilo sta receno od ljudi sa (negativnim)kritikama, netko odgovara "ti si komunjara i udbas". I ama bas nista drugo.

Mnogi od nas igraju od pocetka, prosli smo sve likove na inferno, uhvatili konce i zabavili se. Zasto su neki buildovi bili gotovo jedino upotrebljavani?
Jer su bili funkcionalni. Mislis da i sad nece bit tako? Daj ljudima vremena i opet ce isplutat par buildova koji ce bit OP.

Evo sam bjesnio prvi dan/2 na resource managment, i da, jos je sjeban za vecinu likova. Popravio sam DH i prilagodio se situaciji, sad kosim T2/3 bez muke. Znas kako?
Ball lightning. Stojim na mjestu i spamam jedan jedini skill, doduse, opalim vault il 2 kad pridje elite, al inace samo stojim na mjestu. A probao sam sve buildove sta su mi pali na pamet, i sve skilove.
Ovo je godinam isped svega, em imas shansu da ih stunas, em svaka kugla udara svakoga u dometu po 2-3 puta, sad sa 70% critta shanse i 500% dmga kosim sve nemilo. A posto crittam poprilicno i to istog moba nekada i po 2 puta, punim hatred koji mjenjam za disciplinu, i sad nemogu presusit sa resourcima.
Jps bolje, kako kugla izadje od lika, tako odma ima AOE napad i stuna i udara one sta su mi direktno zguza, i ubija ih, efektivno se ne trebam i okrecat na moba vise.

Zasto je taj jedan skill tako OP a drugo nije ni blizu po ucinkovitosti? Nije da se bunim, al ja zasad ne vidim/nalazim nista sta bi meni omogucilo uspjeh ingame. A ako se opet vrati sistem da je skill/2 po liku OP, onda su drugi vecinom beskorisni. I ponavlja se v1 scenario.

Edit: evo linka na lik

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 28.02.2014. u 10:52.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 10:47   #6904
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Zato za mjesec dolazi expanzija i ekipa nece otic :-) mudrolija je to sve
Staro 28.02.2014., 10:59   #6905
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
potemkin kakvo je sad stanje s tvojim WD buildom?
Igrao prekjučer sa par ljudi Torment nekvi niži i bez problema sam stao sa batsima usred reflecta, plaguea, desecratora i poison enchanta, dok su oko mene 2 barba krepala prilično brzo, tako da build bez ikakvih promjena je i dalje viable. Vjerojatno ću neke stvari izmijeniti sad dok su i druge skillove buffali, ali i sa postojećima se daju i viši tormenti sa malo više pažnje.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 11:06   #6906
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
FPS sa 660 Ti trebaju bit lagano vec svemirski..
Znam, zato mi i nije jasno, sve mi je na max osim AA, a ja kao stari codovac sam naučen na lockanih 250 fpsa, a sve današnje igre igram sa lockanih 60 tako da vidim da mi padne framerate makar nemam niti fraps niti išta slično.

Citiraj:
..gle on je mod..banat će te genzt šit bičz, pi se expert konekšns..on smije što mi ne smijemo,
ako kaže da ne valja, ne valja..vest sajd, bjač
Nismo na bugu da se djele banovi jer je netko nešto napisao protiv moda.

Citiraj:
haha, znači, ako se meni sviđa Diablo 3 ja sam troll,.ahah
btw, ja po nikome ne pljujem.
pa daj, otvori onda posebnu temu "Mi, koji ne volimo Diablo 3"..
Ti si troll na svakoj temi na kojoj se pojaviš, kako je kolega napisao, napišeš da je super a izostaviš argumente.

Citiraj:
Atmosfera je postala više gotička, nema ni najmanje potrebe otići na AH/RMAH, za kojeg ne kažem da je bio loš. Naprotiv, bio je dobar u svoje vrijeme 2012 g.
Atmosfera je ostala ista jer se niti jedna boja u igri nije promjenila, a o samom gameplayu i lvlima da ne pričam.
AH nikad nije bio dobar, osim blizzu :$:

Citiraj:
Sada je vrijeme za povratak korijenima iupravo to je Blizzard napravio.
Odličan zaokret u pravom smjeru.
Odličan zaokret godinu i pol prekasno.

Citiraj:
Sa ovim patchom Diablo 3 je postao sasvim neka nova, još bolja igra.
Istina postao je nova igra ali nikako bolja, eventualno novim igračima je bolja, starima nikako.

Citiraj:
Sada varijacija ima bezbroj, kao i mogućnosti.
Reci mi što je to novo od varijacija i mogućnosti?
Napiši jedan lijep i konstruktivan post da vidimo to tvoje stajalište i zašto se tebi osobno toliko sviđa.
A ako ćeš trollat, evo imaš pred svima moje obečanje da ću ti zalijepit kartončinu čije će trajanje ovisit o količini trolla u postu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 11:15   #6907
ivan77
Guest

Pa evo. Sad primjerice, koristim barbu koji sad baca sjekira + seismic slam + revenge.
Tek je u razvoju, Tormetn 2 lvl. 25 . E, samo jedna od mogućnosti.
Prije je bacanje bilo suvišno. Kao i gotovo sve ostalo osim fury regenracije i "blender taktike u masi".
A sad, evo, ranged barb! Samo jedna stvar. A za otkrivanje ima još masu toga, a gdje su tek drugi likovi...

A atmosfera se itekako promjenila. Bliže su boje, recimo na onom groblju nekoj "E.A. Poe. -like" mračnoj viziji
nego šarenoj blizzard kombinaciji.
  Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 11:38   #6908
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Trenutno je novom gearu sve otislo u main stat (bar na ovom lvl. 60 koji nam pada).
E sada, nekome se to svida, nekome ne. Osobno spadam u kategoriju ovih drugih jer volim kemijat s gearom te fino racunat IAS, CHC, CHD, All res, AR etc.

Sada se treba samo prilagodit i izvuci maksimum iz ovoga, a osobno mislim da je bilo vrijeme za neke promjene posto ajmo ruku na srce, imali smo par odredenih buildova i to je to dok sada vec kemijamo nove buildove i naravno da je u pocetku tesko, ali kada se naviknemo biti ce sigurno zanimljivije nego prije.

Da, rado bi i dalje igram s CM wizzom ili WW barbom, ali zamjeniti cemo to s nekim novim buildovima i opet ce biti zanimljivo kao i prvoga dana.

Kada pricamo o gearu, moj kosta par bilijuna i sada dok dode lvl. 70, nece vjerojatno vrijediti nista...no to je tako, nema se tu sta previse kukat posto mi je ok vidjeti da ekipa napokon stavlja novi gear na sebe i micu svu onu staru opremu koju vrtimo od kako je izasao D3.

Sto se tice tezine igre i na kojem Tormentu igramo (osobno sam na T3 dok ne poslozim buildove i dok se uopce naviknem na sve ovo opet posto sam za wizza koristio macro pa se prsti moraju naviknit na novi raspored), ne mozemo ocekivati da cemo odmah igarti neki ne znam kako visoki T posto ne smijemo zaboraviti da imamo lvl. 60 gear dok je visi Torment za lvl 70 gear koji jos nismo vidjeli (bar ga ja nisam vidio).
To je kao da mislimo kako s lvl. 50 gearom mozemo igrati stari MP10, e bas to i ne ide tako lako.

Inace, mislio sam da cu lako sredit svog barba, ali na kraju sam lakse sredio trenutni build za wizza i mogu reci da sam za sada zadovoljan, 100% cu sve to jos izmijenjat, ali ima vremena...sada se samo treba prilagodit.

Ajde, ja sam stara krama pa se prilagodim novim stvarima, a kamoli vi mladi koji volite sve ove novine.

Vidimo se online.

P.S.

Evo jedan zanimljiv build za wizza (nisam ga osobno isprobao, ali cini se ok):

http://www.youtube.com/watch?v=2Zxku...ature=youtu.be

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 28.02.2014. u 11:57.
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 14:50   #6909
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
buljo, meni je sa 660Ti gainward ref. 140fps, i po meni to je čisto ok, nemam OC ni proc ni graf. ali kažem sve ide glatko, i nemam ni potrebe za nekim ocanjem, meni je i ovako prebrzo ne mogu pratit sve što se događa na ekranu.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 17:07   #6910
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Nije mi vrag dao mira i otišao sam pogledat postavke, i vsync je bio ugašen a AA upaljen, e sad je to već bolje (samo sam upalio vsync).
Ne sječam se da sam mjenjao postavke, ni ne znam kad sam zadnji put igrao
Eventualno kad sam promjenio grafu, dakle pola godine.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 28.02.2014., 17:38   #6911
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Nije mi vrag dao mira i otišao sam pogledat postavke, i vsync je bio ugašen a AA upaljen, e sad je to već bolje (samo sam upalio vsync).
Ne sječam se da sam mjenjao postavke, ni ne znam kad sam zadnji put igrao
Eventualno kad sam promjenio grafu, dakle pola godine.

i meni je to ugašeno, šta da upalim VSynce, a ovaj Anit Alysing da ostavim ili?
Staro 28.02.2014., 19:13   #6912
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ako imas vecu rezu i ako ti zna slika treperit upali ga, on ti uz to zakljucava max fps na refresh rate monitora.

žmnpp
Staro 28.02.2014., 19:57   #6913
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Ako imas vecu rezu i ako ti zna slika treperit upali ga, on ti uz to zakljucava max fps na refresh rate monitora.

da, vidim da mi je sada fps na 60, i totalno je zablokan, ali mi grafička na jedno 10 stupnjeva manje se zagrijava, to je ok, nego daj mi reci jel to znači da mi je manja brzina igre ili šta?

meni se čini da je ista brzina, iako je sada na 60 non stop, a prije mi je išlo do 140, s AA bez ovog Vsynca, ali kažem zagrijavala mi se grafička osjetno jače sad mi je u full loadu na 65, i manje se vent čuje pogotovo je to meni važno jer imam ref, a prije bez ovog Vsynca mi je išla do 77C a buka je u tom slučaju osjetno jača, iako meni ne smeta. meni inače monitor nikad nije blinkao, ali mi se sviđa da je ovako osjetno pala temperatura. a gameplay mi je praktički isti ko i prije, imam Dell 23 incha monitor.
Staro 28.02.2014., 20:14   #6914
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Nema razlike, 60 fpsa lockano je bolje nego 140 sa dropovima na 70.
Uz to 60 fpsa je dovoljno za svaku igru, osim cod2/4

žmnpp
Staro 28.02.2014., 20:16   #6915
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Meni je 110-140 bez vsynca, sta je cudo jer je prije isao jedva 40 diablo. Sad leti a sve postavke iste, doduse grafa radi na 99% snage radi toga. Upalim vsync i max fps je 60, a grafa radi na 55% i primjetno hladnija i tisa.
A sad hoces ti bas primjetit razliku izmedju 60 i 120, to su bajke, D3 sad klizi, pa mozes slobodno drzat vysnc upaljen i rastereti grafu.

Staro 28.02.2014., 20:24   #6916
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Bila je davno rasprava na cod temi da ima razlika i da je dobar igrac moze uocit, cak i veci fps...
Al nebitno sad za ovu temu, 60 je dovoljno za diablo a vsync bi trebao bit upaljen u svakoj igri na vecim monitorima.

žmnpp
Staro 28.02.2014., 20:30   #6917
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Meni je 110-140 bez vsynca, sta je cudo jer je prije isao jedva 40 diablo. Sad leti a sve postavke iste, doduse grafa radi na 99% snage radi toga. Upalim vsync i max fps je 60, a grafa radi na 55% i primjetno hladnija i tisa.
A sad hoces ti bas primjetit razliku izmedju 60 i 120, to su bajke, D3 sad klizi, pa mozes slobodno drzat vysnc upaljen i rastereti grafu.

pa da, prije dok je bio lag ni 140 nije pomagalo da to ide kako treba.

ja ne znam šta su oni napravili s orginalom, ali je očito da su ga izbacili totalno nedovršenog, i nisu ništa ni pokušavali promjenit evo do ove zakrpe koja je totalno riješila problem laga, dakle sve se može kad se hoće, ali blizardovci neće. dvije godine sam se živcirao s tim lagom, ali evo sad je sve napokon ok. i kaže temp mi pala s Vsync za punih 10 stupnjeva.

to će mi puno značit, u ljetnim mjesecima, hvala buljo da tebe nisam pročito još bi mi se pržila na 77 C.

http://www.pohrani.com/f/1s/sS/2a5cI...eenshot000.jpg

a ova dva prstena mi pala malprije, Jordan i ovaj untoled secrets, ovaj thougness je jako bitan, puno mi manje štete daju i nekako lakše farmam, već drugi put dropam DPS zbog njega za 10 posto, ali nekako mi se čini da mi je bolje s ova dva prstena nego s onima što sam ih imo do danas, a svaki mi daje 10-12 % viši DPS, tako da zadržat ću ih dok nešto bolje ne padne. nego mislim da će ovaj 2.0.1 loot biti bolesno dobar, samo kada se dođe do 70levela, mislmi da će tad padat bolesno dobri itemi. tako da bolje da momci požurite i kupite exp, jer exp vam daje krila.

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 28.02.2014. u 20:37.
Staro 28.02.2014., 20:41   #6918
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@buljo
Neki primjete, il barem kazu da se dobro primjeti. Ima razlike ako je 120Hz monitor, negdi je lik na netu to demonstrirao, mozda Franki il netko drugi, ne sjecam se.

@KorisNick
Ma prije je znalo lagat do ocaja, a sad sve elti. Izgleda da prije nije bilo optimizirano kurca, ako su ovakav skok napravili.
Sta se tice grafe, jel to onaj referentni cooler, sa jednim ventom na kraju? Ocisti grafu od prasine, 77c je nekako previse za D3 sa vsyncom, osim ako se grafa inace ne grije u 3pm. Moja 6850 XFX sa 2 venta ne prelazi 55-60.

Staro 28.02.2014., 21:23   #6919
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Veli da je prije vsynca bilo toliko.

@KorisNick

Np, sad će se piva ljeti kasnije ugrijat

Ne znam kak vi al ja i dalje imam lagove doduše ne velike ali se osjete, nisam igrao pola godine pa uzmite u obzir situaciju prije pola godine.

žmnpp
Staro 28.02.2014., 21:42   #6920
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja uopste nemam lag vise, ovaj patch 2.0.1 mi je preporodio igru (makar ova dva dana), sve leti, nema stekanja, na mojoj kanti sve na high vrti bez problema, kao sto sam ranije rekao igra je ljepsa i fluidnija nego prije, barem meni.

Sto se tice same igre, jucer krenio Wizzarda (njega sam najvise na PTR igrao), evo maloprije dosao do lvl 60, sve solo odigrao, ispocetka Torment I, kasnije Normal pa Expert i malo miksao, drop odlican, samo me vuklo da igram jos i jos, ukupno 15 legendarnih itema (sve sam nosio odredjeno vrijeme) i par planova za blacksmitha, s tim da hlace i sad nosim radi 12% speeda, sad opet s wizzom krenio Od ACT I Expert, pa cu tako do Diabla pa onda probati Torment nivo tezine, i ide bez problema zasada, i odmah legendarni ring pao. Ja to samo laganini, svaku mapu ocistim do kraja jer nikad neznas di se koji dobar komad opreme krije.

59k dmg i 880k Toughness, za prvo dizanje do lvl 60 vise nego super, drop odlican.

Stvarno volim Diablo 3.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 22:26   #6921
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Drop izgleda bolje nego prije, padne iz enemya i iz kutija. Samo ne znam kako se naviknuti na ove nove vrijednosti damagea, toughnessa...Kaj je na kraju sa NVom? Kljuc mi padne svaki put kad zveknem wardena. I dalje sam uvjerenja da je igra doradena da se svidi novim igracima i za brzo levelanje. Uzivajte!
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2014., 23:58   #6922
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma osjecaj je odlican kad ti pade nesto sto je bolje od onoga sto imas, a i nemoras AH koristiti da napredujes.

Ja evo prvi put wardena puko na lvl 60 i nije pao kljuc, mislim da je radi Expert nivoa tezine. Ali jos wizarda oblacim pa mi pase brzo ciscenje mobova jer drop je super i na manjim levelima.
Staro 01.03.2014., 00:17   #6923
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Stvarno sam lijepih dropova dobio i upgrada....uzivam igrajuci...nema vise onog brzog letanja neg samo polako i killaj sve :-)

BTW. U klanu nas je trenutno 148, tako da neznam gdje je taj famozni cap 120. Kazem dodite u klan hrpa nas je...ja nekad po 20min citam news s novim dropovima od ekipe
Staro 01.03.2014., 00:53   #6924
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ja ipak vise volim solo Diablo 3 igrati, i uzivati. U svakom killu naravno, evo malo isprobavao mog Wizzarda dokle moze s novim komadima opreme. Ala volim ovaj pametni drop. Lighting build slozio. Samo jedna rijec: ZAKON.

Torment I kao od sale ide, 75k dmg i 1M Toughnessa, takoreci elite me ubiti nemogu.
Jucer popodne lika napravio i od lvl 1 krenio. 28 sati kasnije Torment I kao kroz sir ide. A wizzard mi nije jaca klasa, dosada s barbarom preko 800 sati napravio. I nije mi nikad ovako dobra oprema dropala.
Staro 01.03.2014., 04:30   #6925
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
@buljo
Neki primjete, il barem kazu da se dobro primjeti. Ima razlike ako je 120Hz monitor, negdi je lik na netu to demonstrirao, mozda Franki il netko drugi, ne sjecam se.

@KorisNick
Ma prije je znalo lagat do ocaja, a sad sve elti. Izgleda da prije nije bilo optimizirano kurca, ako su ovakav skok napravili.
Sta se tice grafe, jel to onaj referentni cooler, sa jednim ventom na kraju? Ocisti grafu od prasine, 77c je nekako previse za D3 sa vsyncom, osim ako se grafa inace ne grije u 3pm. Moja 6850 XFX sa 2 venta ne prelazi 55-60.
ma jedan vent, ne ne bez Vsynca mi je 77, sad mi je s njime za 10 stupnjeva pala temp da sam znao, ranije bih stavio tu opciju, ali nisam znao da će mi tako smanjit temp. sad mi je 65.
Staro 01.03.2014., 04:38   #6926
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ja ipak vise volim solo Diablo 3 igrati, i uzivati. U svakom killu naravno, evo malo isprobavao mog Wizzarda dokle moze s novim komadima opreme. Ala volim ovaj pametni drop. Lighting build slozio. Samo jedna rijec: ZAKON.

Torment I kao od sale ide, 75k dmg i 1M Toughnessa, takoreci elite me ubiti nemogu.
Jucer popodne lika napravio i od lvl 1 krenio. 28 sati kasnije Torment I kao kroz sir ide. A wizzard mi nije jaca klasa, dosada s barbarom preko 800 sati napravio. I nije mi nikad ovako dobra oprema dropala.

ma tek ono najbolje dolazi, stari moj kad budemo 70 level ne želim ni pomišljat kako će bolesni itemi padat, po meni tek sad je igra ono što je trebala bit po izlasku, popravili su više manje sve zajebe, i sad je to to. sad ostaje samo na igračima, koliko su spremni igrat igru, i dal su spremni izdvojit još 200 kuna za exp. mnogi nakon originala, vjerojatno nisu, ali ja osobno kad vidim da su riješili taj jebeni lag konačno, samo zbog toga ću je kupit. da je osto lag, nema teorije da bi kupovo exp, to mi je ono što mi je bilo najvažnije u cijeloj priči a što su konačno riješili da mogu igrat bez konstantno nerviranja zašto mi šteka igra i zašto moram molit boga da upadnem u dobar server. pa nisam zbog toga kupio igru, već da uživam i ubijam slobodno vrijeme bez nervoze i stresa. no kažem, neki nikad neće biti zadovoljni ovom igrom, ali meni ona uvijek nudi nešto više od ostalih RPG naslova. jednostavno Diablo je kod mene i dalje zadržo kultni status s kraja 1990ih, i to se neće tek tako promjenit kad je ovaj tip igre u pitanju.
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma osjecaj je odlican kad ti pade nesto sto je bolje od onoga sto imas, a i nemoras AH koristiti da napredujes.

Ja evo prvi put wardena puko na lvl 60 i nije pao kljuc, mislim da je radi Expert nivoa tezine. Ali jos wizarda oblacim pa mi pase brzo ciscenje mobova jer drop je super i na manjim levelima.
ja sam wardena ubijo više puta, i nijednom mi nije dropo ključ, ne znam zašto igram Torment 1, sada igram Torment 2, na Torment 3 je već zajebanije a na Torment 4 me već počnu gadno zajebavat, na Torment 6 sam kratko probao i odmah me zaklala hrpica mobova, na elitove nisam ni stigo, tako da držim se Tormenta 2 on mi nije ni prelagan ni pretežak. a za wardena, nemam pojma koji Torment mora bit da bi dropao ključ odmah, mislim najmanje T4, ako ne i T5, ko kad smo s MP8 mogli u pravilu očekivat ključeve u originalu, tako i sad u exp mislim da će T4,5 biti potrebno za bacanje ključeva.
Staro 01.03.2014., 04:57   #6927
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Ne znam dal vi vidite ili ne ali ovaj blizz je stvarno jebeno pametan a ljudi su jako slijepi kaj ne vide kaj rade.

Što smo dobili novoga sa ovim patchom? Teoretski ništa, osim što su ubili jedinu dobru stvar a to je mob density.
Sada i nakon 1500 sati igre dobivate iste levele koje ste prošli barem 1000 puta i jedino što je novo su itemi koje MORAMO skupit da bi mogli kraftat nove iteme jer nam stari gear više ne vrijedi pošto su skillovi skroz izmjenjeni, naravno namjerno.

E sad dolazi ekspanzija, a gle čuda oni su se sjetili prije ekspanzije ubacit loot 2.0 da pokažu kako je to mrak stvar i na kaj će ličat ekspanzija, u kojoj, vrlo vjerojatno, ćemo dobit jako mali broj novih questova, lvla i ostalog.

Loot 2.0 je mogao i trebao bit ubačen bez tolikih izmjena skillova ODJEDNOM.
ALI, uvijek ima ali, onda ne bi imalo takvog efekta kao sada, razjebi sve, daj im mrvice i napravi od buhe slona.

Najrađe bi da vrate onaj stari loot sistem i stare skillove nama koji želimo igrat diablo 3, oni koji žele igrat loot 2.0 i nove skillove neka kupe ekspanziju jer će samo slijepci (ispričavam se ako se netko vidi u ovome) i zagriženi dat novce blizzu koji od nas radi budale već 2 godine.
točno, dvije godine su radili budale od nas, i to je ono zbog čega hrpa ljudi neće kupit exp, ali hrpa će im i dalje ostat među kojima i ja jer su ljudi ovisnici o ovoj igri i toga su oni debelo svijesni i to debelo debelo koriste. nitko nama nije kriv, što smo ovisnici pa ne možemo bez Diabla 3 a onda naravno i bez blizardove pohlepe da nam dobrano poparaju džepove.

30 eura i nije tako puno, za ovako ispoliranu stvar, ali smo to trebali dobit odmah i tu i ja vidim veliki problem, njihov pristup ovom naslovu je bio debelo podcijenjivački, a zaradili su masne pare na njemu, od transakcija na AH mogu samo mislit kakve su pare okrenuli, i bio je red da sva ta svoja sranja isprave, a mob density kao i PvP i ostala sranja dolaze gotovo sigurno u budućim patchevima, kao što si reko oni nama postepeno daju mrvice a mi njima postepeno miljarde eurića na stol.
Staro 01.03.2014., 11:45   #6928
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Sinoć jako dobrih dropova pao između ostalog i Leoric Signet :-) sve zahvaljujući exploitu. Moglo se za 15min dignut lika na lvl60. I s njim ubiti Skeletona koji dropa 100%. Nije bit u novom liku nego resetu questa. Jutros su objavili plavi post u kojem priznaju da je Skeleton King drop bug. To su rekli popraviti a ovo s brzim levelanjem su već popravili. Uglavnom još uvjek vam radi kad resetate questove i ubijete ga...onda morate preći sve questove pa opet reset...itd dok ne poprave bug :-)
Staro 01.03.2014., 13:31   #6929
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma ja ne koristim nikakve bugove u igri, idem od ACT I pa do kraja, sve cistim, sve kupim s poda, i opet mi bolesne stvari dropaju.

Trenutno 109k dps i 950k Toughness i Torment I mi je sad malo prelagan, Butchera upravo umlatio, ali idem do kraja s Torment I. Mozda jos neki dobar item pade.

edit:
Evo sad sam tek primjetio, bug u igri, Pool of Reflection, aktivan je dok god lik neumre u igri, znaci skuplja se i skluplja i dok god si ziv s tim karakterom on ostaje. Zanimljivo.

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 01.03.2014. u 14:17.
Staro 01.03.2014., 14:21   #6930
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Sinoć jako dobrih dropova pao između ostalog i Leoric Signet :-) sve zahvaljujući exploitu. Moglo se za 15min dignut lika na lvl60. I s njim ubiti Skeletona koji dropa 100%. Nije bit u novom liku nego resetu questa. Jutros su objavili plavi post u kojem priznaju da je Skeleton King drop bug. To su rekli popraviti a ovo s brzim levelanjem su već popravili. Uglavnom još uvjek vam radi kad resetate questove i ubijete ga...onda morate preći sve questove pa opet reset...itd dok ne poprave bug :-)

kako misliš drop bug? i šta misliš pod time da resetam questove, pa neću onda moći igrat od acta do acta, već ću morat sve iznova prelazit i riješavat questove jedan po jedan.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno