|
![]() |
#4802 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo konacno gold doso, silver mi je dao rak klinci iz lijepe nase koji sa cait idu ultat u teamfightu (umjesto da aa) i full ad lee sinovi sa 0/6/2 scorovima ![]()
![]() |
#4803 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Lee Sina se do platinuma uopće ne isplati igrat na tank build. Kupiš Full AD sa jednim defenzivnim itemom i ako tim ima imalo mozga, carryaš game bez problema. Ali da, kužim što želiš reći ![]() ![]() I da, naši igrači u prosjeku nisu ništa drugačiji od Poljaka. Samo psuju, krive druge i ostale pizdarije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Sve u svemu - http://na.leagueoflegends.com/en/new...patch-43-notes Novi nerfovi... Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 27.02.2014. u 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4806 |
Premium
|
Vidio jučer i ne kužim taj Riot iz patcha u patch. Nerfaju brutalno kha'zixa i to žele nadoknadit buffom ulte?! Kha'Zix je u najgorem slučaju trebao samo malen nerf damagea kada nekog izolira. A ne ovo, nerfati mu Q i E tako brutalno i dati mu useless buff ultija. Nek mu daju damage na W onda ili nekako drugačije izbalansiraju. Kassadin je problem u igri od fucking closed bete i oni mu takav minoran nerf daju. Gragas isto, tona kila i tona damagea i smanje ratio na ulti za 0.1 i daju mu AD scale za body slame. GJ Riot -.- Gljive od Teeme su jače nerfali nego Kassadina i Gragasa. Pa koji k? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
Premium
|
Dobro, mislim da Kha Zix nije nerfan baš nešto..forsao sam ga masu ovih dana: www.lolking.net/summoner/eune/28604868#matches A i dalje ću ga forsati, nadam se da će mu pasti ban rate...što se tiče gragasa, on je meni must ban |
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gragas je broken, isto kao Mundo ili Kassadin, to jednostavno mora biti jače nerfano. Btw probao sam nekoliko puta onog Velkoza na PBE i mogu reći da će to biti late game destroyer. Jako me podsjeća na malzu. Svaki treći spell true damage, na lvl 10, combo sva tri spella ubija blue buff. Taj combo + ignite ubija skoro svakog adc.
![]() |
#4810 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 | |
overpowered
|
Citiraj:
jucer bio xin i nafidan lijepo black cleaver, spirit true dmg, i trinity, ekipa me ignorira jer misle da sam tenk quadra kill, jedna osoba umrla prije nego stigo do nje ![]()
![]() |
![]() |
#4814 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kha Zixa je trebalo brutalno nerfat i trebali su ga možda i jače jer onaj team koji ima njega wina 8/10 game-ova. Ovaj nerf na Teemo-u je smijeh. Btw. eto i mene u platinumu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 27.02.2014. u 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma ovo s Teemom je gluparije kakve nema, znači to je champion koji napravi jednu grešku u lejnu, i on je u tom trenutku vjerojatno izgubio lejn. To govorim iz iskustva jer sam ga ja igrao masu, i kao MID i kao TOP. Slažem se da njegove gljive znaju biti užasne, ovisi s koje strane ih gledaš (tvoj tim ili njihov), ali ovo je ogromni nerf koji mu uništava smisao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4817 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
kakve tu to nerfove dobili Kha / Teemo ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 | |
overpowered
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4820 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ma uništiti će igru sa ovim patchevima...nervaju heroje koji su iovako već u banani a heroje koji su toliko op uopće ne diraju...probao sma kha sad izgubio je smisao totalno :S a igram ga ..pa kako sam počeo lol igrati..kha je gotovo beskoristan sad...a što je sa fiz..kada skoči ništa ga ne udara..njegov damage...ma daj gluposti -_- leblanc...ma gluposti totalne..ubili su kha sad :S najbolje da obrišu kha iz igre -_- a nrp fizzu daju damage 3243243142141 miliona u idućem patchu... i još nešto..igram sa akali 24 sat svaki dan....od ovog novog patcha njezino W je nekako zeznuto...zna mi se hrpu puta dogoditi da mirujem u svom krugu i odjednom ona se samo pokaže :S a nisam stisnuo ni na neprijatelja ni minonje ništa...kao da samo od sebe se pokaže da je vidljiva :S Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 28.02.2014. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Osjeti se razlika na E, znači kad skočiš na nekoga ne radiš mu damage, dok ne izbaciš Q i basic... mogu reći da nije to više to. Ne možeš samo tako ubiti adc-a kao prije, skočiš na njega, hitiš kaj imaš, ali on je i dalje živ i po tome kha više nije assasin. Osim ako ne dođeš s ultijem, koji je sad puno bolji jer ne zapinješ od minione kao prije što je problem u gankovima kroz lejn. Fakat se moraš nafidati kao đubre da bi igrao kao i prije. Mislim da ću sad ubuduće raditi BT umjesto Hydre na kazi, baš zbog tog nedostatka one target damagea. Odsad se skok rabi samo za bježanje, za ništa drugo. Također jungle kha je vrlo oslabljen. To mi je jako žao. Ali da se razumijemo, i dalje kad on skoči na tebe, ti si polumrtav. nije baš da je champ postao useless.
![]() |
#4825 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja evo u borbi za Diamond, 1/1 trenutačno..imao premade koji je dao 24 death od 46...i junglera koji je 3x uhvaćen i izgubili game..baš uspio dobiti 3 debila kakvih nema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
izgubio ranked proviziju sada zato što sam navikao prije kad asa kha skočim na adc adc je mrtav 99 % slučajeva..sada kada sa kha skočiš na nekoga samo umreš..kha zix je upravo postao beskoristan champ i više ga ne planiram igrati..hvala riot...sada malo fizza još nabrijte ![]() ![]() čisto primjer..kha kada je prije skočio sa hydra na mf mf je ne bila mrtva nego žena se nije uspijela snaći što joj se dogodilo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Premium
|
Kao što sam gore rekao, glup nerf. Nema uopće smisla nerfat kha'zixa tako. Jednostavno nema. Maknuli su mu sav damage i kao to "nadoknadili" buffom ulte; pa koji će mi racku sekudnu duži stealth i ignoriranje miniona. Kha je bio jak, snowball cahmpion, ali nije bio OP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Mirko, a ne Harry
|
@domagoj Ček to je tebi normalno da skočiš na adc-a i ubiješ ga u mili sekundi a igra još nije ni počela? Ja ne kužim vas ljude, vi bi htjeli champa kojem doslovno ništa ne možeš jer će skočit, ubit i skočit nazad. Koji je onda smisao igranja kad će onaj team koji ima takvog champ-a dobit 9/10 game-ova? Pa jbt led.. Lb i Fizz.. koja Lb, njoj ispuširaš lane i neće uzet 2 miniona ispod turreta. Fizz nije tako op i treba imat neki skill za njega za razliku od Kha Zix-a koji je no brainer i s kojim nub može doć do golda. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 28.02.2014. u 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Premium
|
Kha je early-mid game champion. Sve što mu je trebalo malo smanjit je damage na izoliranoj meti, a ne mu brutalno roknut i Q i E. Ja kad igram teemu u end gejmu "one shootam" bilo kojeg ADC-a i večinu APC-a sa blindom i 2 autoattacka. Pa jel i on treba uništen Q i poison damage? Drugo je balansirat championa, a drugo je uništit ga samo da se ne igra i da ne bude fotm. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|