|
![]() |
#5881 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5883 | |
Creeper
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5884 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Može...ne znam zašto ga neće preko tražilice pronaći... |
![]() |
![]() |
#5885 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
I aj ti sad menk reci sta to ima taj kitkat a homgmi nema, ili neće imat, da bi to bio dealbreaker? I kakve veze root ima s tim? |
![]() |
![]() |
#5886 |
Creeper
|
Obično kada nekome kažeš da određeni uređaj nema neki Androdi, dobiješ taj sjajni odgovor kako ga možeš rootati. Uglavnom, da danas kupujem mobitel, gledao bi da ima najnoviji Android jer nove verzije Androida jako teško dolaze na uređaje. Ne kažem da je taj mobitel loša ponuda, samo kažem da bi radje uzeo Moto G, na kraju krajeva lakše i garanciju riješim za proizvod koji je kupljenu u EU, nego u Kini. |
![]() |
![]() |
#5887 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hongmi 1s će 99,99% dobiti KK. Xiaomi je u tom pogledu napredniji od ostalih Kineza. Možda ga neće imati odmah pri izlasku na tržište, ali će ga dobiti u dogledno vrijeme. Domaća recenzija THL T100S http://mob.hr/thl-t100s-recenzija/
#5888 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako to sad odjednom se mogu mobiteli narucivati i kupovati, a do unazad godinu dana nisu prolazili "homologaciju", neke radijske frekvencije ili koji palac je ono bilo? koji smijeh od zakona kod nas. |
![]() |
![]() |
#5889 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Prije se trazila potvrda o sukladnosti (CE) no to su ukinuli prije godinu dana pa se sad moze slobodno uvesti. no placas PDV na mobitele kupljene izvan EU. |
![]() |
![]() |
#5891 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Evo jedan clanak zasto nije vise tako jako bitno da se odma dobije najnovija verzija Androida http://lifehacker.com/slow-down-why-...mor-1496261791 |
![]() |
![]() |
#5892 | |
Registered User
|
Citiraj:
DEpost mi se pokazao kao najbolji izbor sto se tice slanja. |
|
![]() |
![]() |
#5893 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ZTE v889s MMS
Kupio nedugo taj ZTE, ubacili smo unutra ženine dvije kartice, VIP primarna i Tele2 sekundarna. Problem je u tome što ne mogu složiti MMS da radi niti na jednom SIM-u ![]() Upisao sam APN-ove za net i MMS, net radi preko obje kartice, ali MMS neće. Imamo doma još par android mobača, ali svi su 2.x, a ovaj je na 4.1.1. - stock multilanguage rootani rom. Možda sam propustio neku skrivenu postavku postaviti? Helpdesk operatera nije baš od neke pomoći. Za usporedbu, popizdio sam tražeći gdje je na tom 4.1 ROMu "Auto sync". U 2.3.5 je odmah u accounts izborniku, ne možeš fulat, a na ZTE je u "data usage" pa izbornik tipka!? Zato i mislim da sam možda fulao nešto negdje postaviti. |
![]() |
![]() |
#5896 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5897 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobro, nije da će netko ozbiljno obolit od tih mobitela, ali da, zanimljivo kako su pred godinu dana u ovo vrijeme zapljenjivali/uništavali mobitele bez CE markice. Sad samo daj plati pdv i vozdra ![]() |
![]() |
![]() |
#5898 |
Premium
|
Welcome to Hrvatistan. Tu se zakoni donesu da bi se par dana kasnije ukinuli/promijenili.
#5899 |
Guest
|
Ali je doista vrlo zanimljivo kako to da kineski proizvodaci ne prikazuju podatke koliko njihovi uredaji zrace. Zbog cega taj podatak skrivaju? Koji je razlog tomu? Ako se hvale drugim podacima onda se mogu i tim podatkom pohvaliti. Uostalom morate znati da oni proizvode mobitele na temelju kineskih zakona, a ne eu zakona koji su kudikamo manje strogi. |
![]() |
#5900 |
Premium
|
Ne znam postoji li u HR uređaj s kojim se može izmjeriti SAR. Svi prihvaćaju tvrdnje proizvođača. A pitanje je jesu li one točne ili proizvođači izmišljaju kao i npr. prosječna potrošnja auta koju ne možeš postaviti ni u najluđim snovima.
#5901 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Sam uređaj ti ne znači ništa ako nemaš laboratorij koji je akreditiran za takva mjerenja. Dakle, da ne rade unutra pijani Štefek i Ivek koji uređaj koji nije 50 godina umjeravan drže naopako ![]() Jesu li iskazane vrijednosti korisne, to je nešto sasvim drugo i veže se s raznim kontroverzama uz SAR, a to googlajte ako vas zanima. A sad natrag na temu... Ono što je važno kod kineskih mobitela i iskazane vrijednosti za zračenje je da imate neku referencu. Dakle, da proizvođač ima svoj web ili dokument u kojem je vidljivo: -prema kojoj normi je mjereno -kada je mjereno -tko je mjerio >kad imate ovo, onda treba provjeriti kakve akreditacije ima laboratorij i tko im ih je izdao Kad imate to troje, onda već možete i vjerovati rezultatima; a dok je god to samo spomenuto u tekstu, ne znači ama baš ništa. |
|
![]() |
![]() |
#5902 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5905 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo ja odlučio naručit Xiaomi Hongmi, predomišljam se između merimobiles i 1949deal. Kakva su iskustva sa te 2 stranice? Vidim da se pričalo kako su neki naručili iz Njemačke, može neki link? |
![]() |
![]() |
#5906 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
#5907 |
Premium
|
Poskupili su. Hongmi je bio ispod 200 EUR, a Mi3 oko 400 EUR. Možda bi bilo bolje naručiti od onih Engleza.
#5909 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Možda glupo pitanje, ali kad smo već tu. Da li je ovaj hongmi bolji od motorole moto g? Ako zanemarimo ovih 0,2 inča ekrana. |
![]() |
![]() |
#5910 |
Premium
|
Uređivanje | |
|
|