|
![]() |
#3271 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3273 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne koristim SSH. Al ček jedan kaže da SSH ne radi, drugi kaže da imam tu opciju u SSH ne kužim...? EDIT: Došlo je da zabune IcyTexx je odgovorio Bonu u vezi ovog šta se njemu dešava sa SSH, no ta stvar nema veze sa ovim šta sam ja napisao tj. ne riješava i moj gore navedeni problem, a baš sam se ponadao da je netko našo neko riješenje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 10.02.2014. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
U opcijama routera(192.168.1.1)? Koja je šifra za to, zaboravio sam Imam taj problem i iritantan mi je jako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
SSH sessionse disconnecta nakon x minuta inaktivnosti. Ne podesava se nista u routeru, vec u SSH klijentu (Putty na Win npr, iTerm ili Terminal na OS X). Kolega gore je reko rjesenje za Putty. Znaci svakih x sekundi salje prazan znak na drugu stranu da konekcija ne bude idle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Znam da moze se podesiti na SSH klijentu, ali svejedno i dalje stoji da to treba raditi bez dodatnih intervencija. Optimiziras mrezu za servise koji ljude koriste, a ne za torrente s kratkim TCP/UDP timeoutom.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 10.02.2014. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
1
|
Ma bezveze mislim na t-comu kod susjeda mi sve normalno radi, na ovom b.netu poludim moram stalno gasit palit swipe-at, a njih očito boli đon za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Fresh Juice
|
Treba im počet dosađivat i ne se predat. Sutra ću opet prijavit i neću stat ko prvi put. Misliš kao može proć, al postane iritantno da mi kasne stvari stalno. Ovo je očit problem i to kod svih bnet korisnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
1
|
Dal mi netko ko ima albis 8100 spojenog preko HDMI može pratit recimo 24kitchen(on najviše) i history dal će imat kakvih trzanja pa da mi javi ako uoči kakva trzanja. Ja povremeno imam nekakva smrzavanja na pol sekunde nekad i pikselizacija uglavnom vrlo iritantno. Naime tehničar mi je sad bio i reko kao možeš ti prijavljivat to ti je globalno tako, ja sam mu na to reko kako mojim frendovima nikom ne šteka, kaže on meni možda neki tvoji kompići ne prate te kanale iste, ja reko to je oni gledaju druge mislim meni drugi isto ne štekaju nego samo par. U petak kad su mi drugi bili su zeznuli pin u koaksijalnom kablu ugurali su ga nekako unutra onaj šta ide u antenski ulaz i to još bandridge kabel koji sam platio 100 i neš kn. Još sam ja pitao ovog kao zašto kabel tako pleše unutra kaže on "ma to je najmanji problem" reko ok pogledam risiver unutra čvrsto stoji ona njegova zalemljena. No kad su otišli i ja sam uočio da je nekako pin taj previše unutra no mislio sam ono imam slike u tehničkim opcijama sve izgleda uredno pa reko nije valjda niš tj. mislio sam da tako normalno stoji pin unutra. I sad mi ovaj tehničar stavi u svoj uređaj antenu ja mu kažem da su mi već 4x mjerili i da imam 77dB(više nego idealno, trenutno kad je izmjerio je 71 bio, idealan je 65dB) on sad stavi i kaže neš pada signal kao kabel nevalja i pogleda unutra kabel kaže mi pin unutra ti je otišo. Ja reko to su mi ovi u petak napravili prije tog je bio normalan jer sam ja osobno stavljao i vadio više puta i uvijek je čvrsto stajalo. No dobro i sad nije naravno htio priznat niti mi napravit novi kabel nego mi je samo precvikao ovaj konektor i stavio neku jeftinjaru, eto tolko o b.netovcima katastrofa. Kupit ću nekog jakog koaksijalca pa ovog zamjenit no sumnjam da će uklonit to ovo štekanje, a ako mi netko dojavi da i njima šteka onda stvarno i je globalno da šteka. EDIT: Riješen problem sa tv-om, spojio kvalitetan kabel koji sam solo složio tj. nabio f konektore na njega i stavio f na rf konektor muški i ženski ukopčao fino i signal skočio za 8-10%(varira) u usporedbi sa starim koaksijalcem. Dakle bandridge kablovi su marketinški trik ljudi nemojte to kupovat smeće, ja sam mislio cijelo vrijeme da su fkt dobri i kvalitetni, al tolko su me razočarali užas, rađe si uzmite bilo koji 7-8kn metar koaksijalca i kupite dva f konektora i em će vam bolji kabel bit em ćete jeftinije proć jer recimo da trebate ko ja 5m kabla, Bandridge 5m košta cca. 70-80kn. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 20.02.2014. u 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3281 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ako nisi onda im daj pedalu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
1
|
Na žalost produžio sam neki dan ugovor jer sam dobio super ponudu, al nisam se nadao ovom, no vidit ću još pročačkat malo i tako. Još se ja jako dobro razumijem u to, a zamisli nekom ko se malo ili uopće ne razumije kako ga veslaju negdje, žalosno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Fresh Juice
|
haha Borg radilice btw. prijavio danas ono za push, sad ćemo vidjet. Ovaj put ne odustajem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Mogu pitati kakvu si to ponudu dobio? Meni je vec davno istekao ugovor i kad sam ih nazvao i pitao ima li kakva akcija za produzenje ugovora rekli su da nema nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ak si vec nesto imao kod njih imas pravo na velki popust prvih sest mjeseci. Ja placam 3D osnovni 30kn s najmom modema ili tak nest. Dali su mi i 3 mjeseca sve moguce kanale, mislim da je sad jedan mjesec. Za sad zadovoljan. Nema gubljenja veze i resetirnja modema kak je znalo bit kod Iskonovaca. Oni su svako malo nest prckali. Brzine su stalno blizu maksimuma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Di se moze vidjeti taj popust? Moji doma imaju 3d odavno, nisu pod ugovorom, pa da im ustedim, 6 mjeseci 200 kuna manje je fina svotica. http://www.bnet.hr/premotaj_u_buducn...jeci_korisnici ovdje ne pise nista o produljenju ugovora za 3d korisnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
1
|
Da jedino aktivacijom nekih od HD paketa i onda kad ti istekne ugovor možeš ih otkazat i onda ti ostane taj risiver, to sam ja napravio samo zbog hdmi-a, da nemoram kačit one TTmicro shiteve na lcd televizor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovo bas pitam jer post broj #3254 sa prosle stranice momak pise da je imao analogni signal i da je narucio videoteku i da su mu donili prijemnik koji je povezao sa tv-om s hdmi kabelom...znaci da je dobio na racun videoteke HD prijemnik , sad ko ce ga znat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
1
|
Kolko ja znam ako imaš već TTmicro risiver donjet će ti mali thomson spojit ga preko TTmicra i eto ti videoteke, ne znam na koju foru je on dobio Albis-a, a nazovi pa pitaj il nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Sve takve njihove akcije traju 3-6mj, pa trebas pratit trenutne ponude... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Upikneš CONAX CAM modul u CI utor. Ovime si se riješio receivera i jednog daljinskog. http://www.satshop.hr/antene-i-oprem...-ci-modul.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Premium
|
Jedno pitanjce. Imam 12/1.25 vezu ali neki dan skidam TitanFall i ide sa 1.4-1.5 Mb pa onda krene sa 12-15 Mb pa tak jedno 5 minuta pa varati na staro i sve se skinulo jako brzo, preko Origina. Posto sam tudum i ne kuzim kak to ide, kak je moguce da se dobiju tak visoke brzine na takvoj vezi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Origin prikazuje krivu brzinu. Meni nekad zna pisati da skidam po 8-9 MB/s a imam samo 10 Mbit/s. Iako je pisalo da treba skinuti oko 12 GB za Titanfall, ako se dobro sjecam, zapravo je skinulo oko 5 GB i onda se nesto otpakiravalo.
![]() |
#3297 |
Premium
|
Skuzio sam i prije da je to samo kod Origina ali meni se ovo skinulo za sat i sitno kaj je prebrzo. Cak ni nije da pokazuje krivu brzinu, nego pokazuje npr 15 Mb/s ali nje jedna sekunda nego su 2 ili 3.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Jel postoji nacin da se hardverski resetira B.netov HD IPTV prijemnik Albis SceneGate 8100? Ne mogu ga softverski (iz menija prijemnika) resetirat na tvornicke postavke, jer se nakon nekakve njihove nadogradnje prijemnik stalno sam od sebe resetira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
Dal je netko primjetio da pipa steka izvan HR? Nemogu dobiti preko 10ak Mbps iako sam prije uredno zapunio 20Mbps link. I to TCP zajebava, UDP shisa bez problema.
![]() |
Uređivanje | |
|
|