|
![]() |
#1411 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
pozz,evo narucio sam prije 10ak dana,nakon 3-4 dana dobio trackin number ali zadnjih 5 dana stoji ovako: 25-01-2014 25-01-2014 Despatched to overseas (Country code: HR) Jel to normalno? I da,poslano je singapurskom postom,to sad dolazi do europe i nakon sto dodje u Europu da li i dalje pratim paket na stranici singapurske pošte?
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je normalno. Bit će promjena tek kad dođe ovamo, a onda ćeš moći provjeriti status na ips.posta.hr jer će na SGPostu pisati samo da je stigao u HR.
![]() |
#1414 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Dali je netko kupio mobitel s ove stranice ; www.mobicity.co.uk ?
![]() |
#1415 |
Premium
|
Dostava se plaća. Ali ako kupiš 2 dodatka za mob iz njihove ponude, onda ti je gratis dostava. Jedino što je garancija samo 1g.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 31.01.2014. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Dostava je najmanji problem, €7.11. Kada se odabere Croatia, odbiju Vat i zato mi je taj web shop zanimljiv. I zato pitam dali je nekada netko s njega kupovao i kakva su iskustva.
![]() |
#1417 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Premium
|
Dokle god plaćaš PayPalom, siguran si. Mob ne dođe, pokreneš claim i zatražiš full refund.
![]() |
#1419 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Google kaze da je dobar... Ali tebi se u Podgoricu ne isplati kupovati sa njega jer i nije nesto jeftin. To sto Hrvatskoj odbijaju porez je drugi par opanaka... Osim ako nemas nekoga u RH da naruci za tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Registered User
|
Kako mi se ne isplati? Mogu da uzmem mogo g 8GB za 150 eura sa free shipping i ne bi mi porez naplacivali odje... Ovamo moto g ispod 200 sigurno ne bih mogao da nadjem... Ne znam zasto si rekao da mi se ne isplati. Ima li neka caka ili mislis da su kod nas jeftini telefoni ![]() Nexus 5 je 340e kod nas 440e. Ima li jos neki slican sajt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Ili jesi ili nisi
|
Ukratko platit ces jos vas porez, troskove carine a mozda i carinu (ne znam kako je u CG). Jedino se u Hrvatskoj isplati narucit sa ovog shopa ali ni to nece bit dugog vijeka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ I dont know - Ako pod "porez" misliš na carinu, kako možeš biti siguran da ti neće naplatit? Moto G vs Xiaomi Hongmi: Nakon sinoćnjeg traženja rivjua po YouTubeu, ispitivanja kvalitete kamere, i slično, odlučio sam da definitivno neću uzimati Moto G, jer jedino u čemu mi odgovgara je ekran od 4.5". Nema utor za SD, nije dual sim, kamera nije ništa posebno bolja od mog Prestigia (također 5MP), video u 720p je onako osrednji. Za sada ostaje samo Hongmi za oko 200$, ali ekran je 4.7" a ja bi najradije 4.5". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
go-side
Datum registracije: Dec 2007
|
Upravo sam si naručio LG G2 32GB White preko https://www.mobicity.co.uk dok još radi ova caka sa VAT-om, cijena na kraju 329 funti (plaćeno PayPal-om) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Ili jesi ili nisi
|
Sretno, javi se kad stigne... P.s. Izgleda da je razlika Lumie 1520 tamo i kod nas skoro 1000kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: sad sam tek pročitao da se govori i tome da stranica još ne kuži da smo u EU... Zadnje izmijenjeno od: frulex. 01.02.2014. u 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1431 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To je mene mučilo :-) Najradije bi MI2(S), ali puno je para. Na kraju naručio hongmi, valjda ne bude prevelik. Kako napreduju s veličinom ekrana za koju godinu će svi s tabletima na uhu hodati. Imam kolegu na poslu, visok metar i 3 šumske jagode, a nosi nekakvu mrcinu od jedno 6", kad razgovara, mob preko pola glave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1434 |
Premium
|
Čak i kada oduzme VAT, baš i nisu jeftini. Mi3 mi je par € jeftiniji kod Švabe i to sa pdv-om nego u Engleskoj bez VAT-a. Netko je pisao da je uzeo G2 za 320 GBP (bez VAT-a), a kod nas je 3.200kn na oglasniku. Obzirom da je GBP oko 9.85kn, baš i nije neka ogromna ušteda.
![]() |
#1435 |
go-side
Datum registracije: Dec 2007
|
3200kn 16GB, pogledaj cijenu 32GB kod nas. (9.30kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nek jave ovi koji su naručili preko mobicity stranice mobitele kad ih dobiju... koliko im je trebalo da dođu i tako to.. čitam sad svakakvih komentara o njima na internetu , a ima i nekih negativnih što se tiče garancije. ugl evo linka.. http://www.trustpilot.co.uk/review/mobicity.co.uk ima i pozitivnih i negativnih |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Premium
|
Netko je svojevremeno pisao o tome, ali ne mogu naći. Kako najjefitnije poslati mobitel u Kinu na RMA? EDIT: kod Mobicity-ja me malo buni da daju samo 1g. garancije, a poznato je da bi trebale biti 2g. kako je propisano u EU pravilima. Bacio sam oko na link iznad i masa ljudi se žali na njihov RMA. Jedan tako kaže da su mu prodali Samsunga s porijeklom iz Arabije. Ispadne na kraju da ti ga dođe isto kupio od njih ili Kineza. Jedino što ti ne zaračunaju Slavka.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 04.02.2014. u 07:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |