|
![]() |
#5582 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, ajmo sad i ovdje o kupoprodaji odredjenih firmi.. :banghead: Moze savjet, dali Moto G ili Hongmi? Iskreno, nebi kineza, radije bi Moto G.. |
![]() |
![]() |
#5584 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Hongmiju još nisam našao mane. |
|
![]() |
![]() |
#5586 |
Registered User
|
Ukupno 212 USD |
![]() |
![]() |
#5587 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
a prevideo si da se za wcdma verziju doplacuje jos od 20 do 25 dolara u zavisnosti od boje. ![]() |
![]() |
![]() |
#5588 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Fala svima na savjetima, Xiaomi Hongmi WCDMA it is. |
||
![]() |
![]() |
#5589 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5831 Moto G nema utor za SD karticu što mi i nije neki veliki problem, ali pored toga nije ni dual sim, a i relativno je debel, preko 1cm, dok je Hongmi ispod 1cm. Prednost Moto G je prvenstveno ajde pouzdanija marka i zadnja verzija androida, makar nikad nisam patio od toga da imam zadnju verziju androida.. Što se tiče kamere, što mislite koja je bolja? |
|
![]() |
![]() |
#5590 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo stigao cubot one u moje ruke konacno.... prvi dojam: wow... mobitel izgleda mrak... cvrst, nema skripanja. straznji poklopac i nije neke izrade . plastika presprejana srebrnom bojom ko i na mom asus laptopu. losa strana toga... nakon duzeg koristenja, "ispere se" boja i potamni. ja na laptopu vec nakon 4 mjeseca koristenja imam fleke od dlanova. kamera - odlicna... slike i video - da bi rec rekel ![]() meni i nije tolko fluidan kolko sam ocekival... ima mrvicu laga u meniju dok listas 2 stranice aplikacija (koje mozes vrtit u krug, znaci nema da stane dok dodje na drugu). nije da mini lag smeta - al je tu... kapacitivne tipke, klasika kak je ekipa vec rekla... srednja tipka osvjetljenja, ljeva i desna, skoro pa nist. i sad , opcije: znaci mobitel svjeze izvadjen iz kutije, ima 29 min rada, i idem u opcije da vidim rame... 444 MB rama od gige iskoristeno za aktivne servise.... to mi je ipak malo previse rama zauzeto u startu. jel ko stavljao novi rom na cubot one ili su svi ostali na stock romu? preporucene aplikacije? Launcheri? dal je itko uz pomoc one neke aplikacije uspio osposobit notification led? edit: e da, veliki plus 2 baterije, sad vidim da ima i hard case unutra, rukavice s kojima se moze tipkat po ekranu, zastitne folije. ma da se ove zastitne folije grebu ko nikaj... potegnes malo s noktom, crta i pol ostane...
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 31.01.2014. u 10:36. |
![]() |
![]() |
#5591 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
V3 provjereno nije gorilla jer se otrcao... ili je to gorilla obicno sranje, al opet haier je izdrzao skalpel i svasta nesto i ekran je i dalje bezprjekoran. Kao sto drug brko rece pa ovi plasticni ekrani su najbolji. dok sam imao huaweica u8650 nema sanse da bi mu pukao ekran, a cini se i ovaj zte 889 tesko ce mu puknit ekran. PLASTIKA + GORILA - ![]() |
![]() |
![]() |
#5592 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na linku koji je postavio Echo piše na ako se regaš na stranicu AndroidFiguren.de da dobiješ popust tako da Riža umjesto 210 EUR dođe 175 EUR. Obzirom da stiže u roku od par dana i da nema Slavka, mislim da je to bolja ponuda.
#5593 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5594 |
Antimićanin
|
Malo guten morgen... Ne širi dezinformacije. 220 EUR-a ti je najjeftinije što možeš proći sa te stranice. To je bilo dok nisu skužili da je Hrvatska u EU. Nema nikakvog popusta. |
![]() |
![]() |
#5595 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja nemam nikakvih signal related problema, baterija skoro 2 dana, mob brz, ekran odlican, kamera frapantna, miui fantastican... Razmisljam kaj bi stavio kao manu, ali mislim da nema neku vrijednu spomena. To je trebao biti ifon 5, a ne onaj aluminijski kujac...
![]() |
#5596 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šteta jer bi to bila vrlo dobra cijena. Ja sam malo jučer čačkao po iNew v3. Mob je super fluidan. Iako ima 1.0.1 firmware, OTG radi. Čekam bolje vrijeme da probam GPS (bez veze na net) i fotke koje ću onda usporediti sa SGS3. A onda ću staviti 1.0.3 pa probati isto.
#5597 | |
Registered User
|
Citiraj:
Super ekran, kamera, osjećaj u ruci (dosta je lagan). Sve radi brzo, možda mali lag kod otključavanja ekrana. Ali ipak - Hongmi. Jednostavno je bolji, brži i kvalitetniji. A miui je čudo. |
|
![]() |
![]() |
#5598 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
A mislin da je u xiaomija bolja kamera |
|
![]() |
![]() |
#5599 | |
Antimićanin
|
A ti imaš veze na istoku ili suradnike koji testiraju tisuće komada pa su ti šapnuli koja je pouzdanija ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5600 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi moji pa nemožete uopće staviti ta dva uređaja u isti koš. No da ne duljim, ako vas muči dual sim, MOTO G postoji i u toj verziji, moto g xt1033! https://www.youtube.com/watch?v=gfyH_L8nbyg Ja sam ga prije par dana našao za nekih 200GBP u 16GB verziji iz Engleske na eBay-u ali sada ima samo 8GB verzija. Evo ovdje ima obje verzije http://www.mobileshop.eu/mobile-phon...m-16gb-xt1033/ i koliko vidim oni daju s njime i: Package content:
Za 263€ mislim da se nemože bolje. Što se kvalitete tiče neznam još dok mi ne dođe, ali postoji malo more videa gdje ga se baca pod vodu na dulje i od 20minuta i on nastavlja raditi kao da se ništa nije dogodilo. To, uz svjedočanstva mnogih da je napravljen kao mnogo skuplji uređaj je meni sasvim dovoljno da do 2000kn ne razmišljam o nijednom drugom, a pogotovo ne o nekom kinezu!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 31.01.2014. u 13:28. |
![]() |
![]() |
#5601 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
@santos pozdrav, evo vidim da i ti imas cubot one i da si zadovoljan te malo ispitujes. pa da ti samo kazem da sam stavio miui na njega, predzanja verzija, zadnja je malo bugovita i meni sve super radi iako je i stock rom bio dobar. kamera je po danu dobra, ali navecer dosta losa (sa camera zoom apk ipak bolja). mislim da sa gravity boxom mozes dobit da ti donje tipke sluze kao notification light, al to malo jos provjeri jer meni nije bilo vazno pa mi se nije dalo zezat s tim. ako imas bilo kakvo pitanje ili nesto, slobodno se javi ![]() |
![]() |
![]() |
#5602 |
Just don't give a fuck
|
“One morning I shot an elephant in my pajamas. How he got into my pajamas I'll never know.” Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 31.01.2014. u 14:24. Razlog: mala slika majku joj |
![]() |
![]() |
#5603 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
mi3? koliko ga dugo imas? |
![]() |
![]() |
#5604 |
Just don't give a fuck
|
Sorry, mi2s, lapsus ![]()
#5605 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Izgleda da može i jeftinije - http://www.mobicity.co.uk očito jedni koji još misle da nismo u EU te odbijajiu porez nakon registracije, Moto G dual sim izađe 171 funtu... EDIT: sa kuponom UKFSHIP ide još 5 funti dolje. (bez obzira što nismo UK) Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 31.01.2014. u 15:38. |
![]() |
![]() |
#5606 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zanimljivo, ekipa tamo još uvijek tvrdi da njih dvojica sa starom prijavom na webshopu i dalje dobivaju staru cijenu. To je neki jači webshop kad cijena ovisi o prijavi korisnika :-) Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5607 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
To je povoljno i treba zgrabiti dok tako ide ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 31.01.2014. u 16:02. Razlog: ć->č |
![]() |
![]() |
#5608 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
144 funte je single sim, dakle oko 1350kn. Imaju nešto i čistih kineza (Xiaomi, Huawei, Oppo), ali samo u ponudi, ne i na stanju... |
![]() |
![]() |
#5609 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Čekaj,jel ima mi2s ili mi3? U gornjem postu je navedeno da ima mi3s koji ne postoji pa je riječ vjerojatno o mi2s modelu. Kasnim jer mi se nešto dešavalo sa netom na poslu.Mod izbriši ovo. Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 31.01.2014. u 21:49. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|