|
![]() |
#5522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema kao kod drugih. Trenutno ima ovo. Znači dobivaš popust u ovisnosti o cifri i datumu. S time da taj popust ne vrijedi za stvari da Happy Houra i one koje su već snižene (poput gore navedenog iNew v3). http://www.pandawill.com/2014chinese-new-year.html
#5523 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
imam molbu...ako je netko stavljao novi rom u newman n2 i da mu je uspjelo,molim cijeli postupak,korak po korak.. |
![]() |
![]() |
#5524 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://vondroid.com/threads/usb-driv...2-for-pc.4781/ Skini i instaliraj cwm recovery: https://findlee-development.googleco...indlee-v.1.zip Instalira se tako da uđeš u bootloader mod sa mobom (kada je ugašen istovremeno pritisneš power i volume down) spojiš na komp i onda iz onog filea što si skinuo pokreneš ovo: CWM-Windows.bat Kada uspješno instaliraš CWM recovery iz njega se instalira rom. U recovery se ulazi sa kombinacijom power + volume up istovremeno dok je mob ugašen. Po recoveryu se mičeš gore-dolje sa volume tipkama a sa power tipkom radiš selekciju. Obrišeš data/cache (factory reset) i odeš u advanced i obrišeš dalvik. Tek onda se instalira novi rom (install zip from sd card). Rom skineš ovdje: http://vondroid.com/forums/firmware-roms-recovery.218/ ili ovdje: http://www.xtreamer.net/downloads/xt...amer-joyz.aspx |
|
![]() |
![]() |
#5526 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
#5527 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
#5528 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Hvala. skinuto |
![]() |
![]() |
#5529 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Na haieru w910 promasena sifra za otkljucavanje i sada se mob samo restartira ne moze se pokenuti. neko rjesenje? |
![]() |
![]() |
#5531 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Teško da je to rezultat promašene šifre. Kad se to dogodi mobitel bi trebao prikazati poruku o tome i ponuditi ti da otključaš mobitel svojim mailom. Što se ovog restartiranja tiče do kud dođe? Boot animacije, uđe u android ili ništa ni ne prikazuje? Ako možeš uči u recovery imaš tamo priliku napraviti factory reset. Ako ne možeš onda ti ostaje samo SP flashtool jer za to moraš samo povezati mobitel s računalom i pokrenuti proces flashanja. Kad daš još malo informacija slijedi i detaljniji odgovor. |
![]() |
![]() |
#5532 |
Registered User
|
Pocme se paliti dođe animacija haier i kad bi trebao ući u android pocme se ponovno paliti. Ako ga spojim na računalo svako malo izbacuje poruku da sam spojen/tj nisam jer se mob restartira. Ako ga ugasim pomoću vol + i power tipke samo mi izbaci punjenje al nisam spojen na racunalo tada |
![]() |
![]() |
#5534 |
Registered User
|
Evo uspio sam u cwm izbornik. Hvala lijepa. I šta sad tamo? Jel mogu staviti novi rom na njega? Ne znam jel rootan niti išta. da samo prebacim rom na sd karticu, pobrisem cache reset i instal. Oce li moci? |
![]() |
![]() |
#5535 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Hoce, samo prebaci rom na sd, obrisi data, cache (factory reset), dalvik i onda instaliraj. |
![]() |
![]() |
#5536 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
#5538 |
Premium
|
Nešto si falio. Na HH uopće nema tog Zoppa. Njegova cijena je 320$ i nemoguće da su mu toliko spustili cijenu. Gledam THL T100S koji ima približno istu cijenu (310$) i karakteristike, a na HH mu je ciijena spuštena na 280$.
#5541 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#5542 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Odakle šalju sa Pande...ovo je manje od 150€ pa nema carine, još ako je iz EU..prilika vrhunska! ![]() Edit, našao, Kina... BTW, jel može preporuka moba za curu, sad ima Galaxy ACE koji je čak i za ženske pojmove spor,malo memorije...Znači nešto fluidno, lijepog kućišta...ne high end? |
|
![]() |
![]() |
#5543 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Navlakusa valjda. Na stranici s lijeve strane stvarno imas HH i taj mob s tom cijenom,ali kad kliknes na njega nema ga nigdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5544 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam zeni uzeo cubot one, mislim da ce past u nesvjest dok vidi kolki je dimenzijama... sestra ima mob s 4 inca dijagonalom ,dok je isprobala cubot one (testing), prvi komentar je bio: zakaj je tak velki? ![]()
![]() |
#5545 |
Premium
|
Za 1.600kn dobiješ Moto G sa Amazon.de ili Amazon.co.uk. Ili nađi nešto na Pandawillu, Geekbuyingu i sl. kineskim stranicama koje se spominju u ovoj temi.
#5546 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ta cijena je stranici pod HH, nisam je ja izmislio :-) cudno mi je, zato i pitam jel netko mozda ima kakvo objasnjenje.. |
![]() |
![]() |
#5547 |
Premium
|
Moja greška. Stvarno piše, ali je greška jer čim klikneš na njega onda te uputi na drugi uređaj. Primam newsletter od Pande u vezi HH i sigurno bi to primjetio je jer cifra smiješna. Za tu lovu bi odmah naručio dopuštenih 5 komada u drugom krugu HH-a. Gledam cijene sličnih mobitela kod nas (npr. Zopo 980, 988 i sl.) i svi su debelo preko 2k kn.
#5548 |
Registered User
|
Koji rom može da se instalira sa original recoveryem. Vidim da neki ne mogu pa sad ne znam koji provjereno može. A ne mogu instalirati drugi recovery jer ne mogu uci u mob Haier w910 Slobodno ignore uradio sam factory reset iz recoverya pokusao instalirati drugi rom( nije uspjelo) uradim reboot kad upali se mob i sve u redu. Zadnje izmijenjeno od: puding22. 29.01.2014. u 15:00. |
![]() |
![]() |
#5549 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nažalost teško je naći dobar mob od 4.0" ili max. 4.3" povoljne cijene i dobrih karakteristika jer sve što valja je barem 4.7" i veće što je uglavnom preveliko glede žemskih potreba/želja i sam tražim nešto takvo za ženu(3.7" ili max. 4.0" pa neznam što odabrati, a i netreba ništa posebno-5mp kamera barem 512MB rama,solidan zaslon i što jednostavnije rukovanje ono sms-ovi i pozivi,malo glazbe i sl.) a da ima barem kakav-takav status i da nije neka žnj firma ![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Premium
|
nece ti 512 rama bit dosta za jednostavan rad... jer je gore automatski barem android 4.0 sestra mi ima gigabyte rio r1, 4 inca dijagonala, 512 rama, dual core.... ima gore mozda 4-5 aplikacija instaliranih (viber, facebook, weather clock widget) i rami su tolko krcati da onemogucava normalan rad mobitela. (13% rama slobodno)
Uređivanje | |
|
|