|
![]() |
#1471 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jednostavno su neodgojeni, kao i njihov šef koji ih nije naučil da se mora pozdravljat i odzdravljat kupac...al eto vidiš da su oni na gubitku...ima još ljudi koji tak razmišljaju ko ti pa neće više u Protis, a hvala Bogu u Zagrebu imaš izbora na bacanje. BTW. i ja sam skužio to da su nekulturni i neodgojeni, barem ova dva koja su radila taj dan, a čak nisam ni niš reklamiral ili vračal, jednostavno sam došao kupiti artikl, a ono ko da im smetaš u nečemu...lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Koliko vidim u registru, prihodi u 2012. su im 28 milijuna kuna, a dobit preko 500.000 kn, brojke za 2013. će biti još veće. Novca u banci imaju na bacanje, baš kao i kapitala i rezervi. Tako da, nemojte misliti da oni loše posluju zato što vas par neće tamo kupovati. Daleko od toga da podržavam takvu nekulturu u prodaji ili šta već, ali to je na kraju sve ionako nebitno, oni okreću pare već godinama, znači da ljudi kupuju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Banned
|
Sto ste vi osjetljivi da vas nisu pozdravili kad ste usli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ta neka ljubaznost i pozdravljanje mi je na zadnjem mjestu kad kupujem hardver, nije to pekara da ću tamo dolazit svaki dan, kupim što trebam i ne vidim ih jedno vrijeme. Par desetaka kuna na svakom komadu hardvera i uštedi se, a u nekoj drugoj trgovini ljubazni prodavači ti sa smješkom na licu izbiju pare iz džepa za ništa. Neka hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Pa računicu kupovine tada proširiš za faktor post prodajne usluge, a ne samo traženje najniže cijene. Nije ti to pekara pa kad si nezadovoljan krafnom kupiš je u drugoj pekari, ipak pričamo o hardveru koji zna proprilično koštati u odnosu na pekarske proizvode jelte (a barem meni je kod hardvera rješavanje reklamacije u nekoj firmi jednak prioritet ka i cijena).
![]() |
![]() |
#1480 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() I znaš šta sna zaključija? Da su svi super za prodat, a sve šta se dogodi vam prodaje, uglavnon vodi do komplikacija, ima preko puta sebe ADM, Links ili šta ja znan Protisa koji prodaje i kosilice sad valjda... Van toga, nema šanse da nešto plaćam 100 il 200 kn skuplje, makar da me hostese i crveni tepih čekaju u dućanu prilikom eventualne reklamacije.
![]() |
![]() |
#1481 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Aha samo šta 50 stranica ovog threada pobijaju "urbanu legendu" ![]() U Linksa osobno nikad ne bi ni kročija da ima neki drugi normalan dućan u Splitu (a i Links ima svoju divnu temu tu na forumu i nije sveta krava po tom pitanju, i jest skuplji od webshpova ali nisu toliki zayebi - ja pak nisam ima negativnih iskustava s njima, dok mi u bivšeg Formela npr. nisu odobrili novo jamstvo za reklamirani uređaj, novi usb stick drugog proizvođača, koji je tih davnih dana poprilično košta..). S bivšim Ve-milom kod mene isto nikad negativnih iskustava npr. ![]()
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo što se spominje sa dobavljivo i raspoloživo se isto meni dogodilo. Naručio, platio, čekao 7 dana - od protisa ni riječi. A i kad su se javili, dobiješ odgovor kao da se s frendom dopisuješ, bez potpisa, velikog početnog slova rečenice itd. Da su napisali "sorry, proizvod kasni, biti će kod vas u narednih 10 dana", pa ok, odlučiš oćeš li čekati ili ćeš tražiti novac nazad, ali ne, oni šute, libo ih tuki. I tek kad spomeneš da ćeš se obratiti nekoj udruzi za zaštitu potrošača, onda najednom dobiješ i po 2 maila i novac natrag. Savjet: Pri naručivanju online, naglasite da vam u pdf račun upišu rok isporuke, tako ste se osigurali da moraju u tom roku napraviti isporuku tj. "U slučaju nemogućnosti isporuke uplaćene robe u dogovorenom roku avansvraćamo kupcu bez zateznih kamata ili dogovorno isporučujemo zamjensku robu." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ionako nije trgovina ta koja išta servisira nego ovlašten servis. Tako da, složio bi se s Mr.Ex.Presidentom, urbana legenda i tu puno faktora ima ulogu. A te fore da će te u protisu istjerat van iz trgovine ako im nešto doneseš na reklamaciju su stvarno smiješne. To i ja kažem, potpuno isti proizvod, a ja da ga platim skuplje iz nekog straha da ga neću moći reklamirati tamo di je najjeftiniji? lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak ste čudni, barem ja nisam htel to reči kaj vi svi pišete... Naravno da ću ići tamo gdje je jeftinije, a Protis ima masu toga kaj je jeftinije, samo velim kakvi su djelatnici...boli mene ona stvar kaj je ovaj u Protisu neodgojen i kajja znam, samo velim da nije ugodno i nije lijepo da djelatnik koji radi sa LJUDIMA je asocijalan. Al velim, to je njihova stvar, i samo to kaj platim jeftinije je razlog mojeg posjeta njima, inače ne bi presmrdio u taj ugao... A kaj se reklamacija tiće, prema meni nisu bili bezobrazni i sve su mi reklamirali po PS, tu se nemrem požalit! Znači moj problem je samo to kaj me ne pozdravljaju muhahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kad vam se neki trgovac u dućanu zamjeri ili vas ne doživljava povedite svojeg klinca ili susedovog ili nećaka ili bilo kojeg od cca 3 godine koji voli po svemu prčkat. bit ćete usluženi u roku 2 sekunde samo da što prije izađete van da im klinac nešto ne sruši ili isprlja. taktika pali 100% isprobano nekoliko puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Da li je moguće da su mi iz Protisa sa servisa vratili istu robu, i to 2 puta? Dakle ja sam to i dokumentirao, i grafička koja je vraćena iz servisa izgleda identično. Kak je to moguće? Riječ je o potpuno novoj grafičkoj s kojom niti jedan PC u kući ne želi bootat, a zvuk koji se čuje kad se komp pali na toj grafičkoj je unikatan, pa ne vjerujem da sam dobio novu iz servisa.
![]() |
#1492 |
Registered User
|
Došla je ona novo zapakirana, ali izgleda identično. Neke tvorničke mrljice i ogrebotine koje sam fotkao su iste (serijske brojeve nisam zabilježio jer su oni na naljepnicama, pa vjerujem da to nije neki problem zamijenit). Ista stvar s napajanjem koje sam im slao - kad sam ga dobio natrag, zvuk zujanja je bio potpuno isti. Sad sam ga već 2. puta vratio u servis.
![]() |
#1493 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
ček, fotkao si grafu a nisi fotkao serijski? ![]() kada si dobio novu grafu, da li si dobio servisnu primku ili nešto da ti se garancija produzuje tj počinje iznova? Mozda sve te grafe imaju "mrljice i ogrebotine" ? moze slike 1. i 2. grafe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Registered User
|
Fotkao sam samo izbliza stvari koje mogu nepogrešivo bit iste. ![]() Pa vjerujem da nitko normalan to neće dokumentirat jer se serijski na naljpenicama između dvije grafe sigurno mogu zamijenit. Posebno ako na servisu imaju iste grafe, a većina ljudi samo to i dokumentira. Stoga i da jesu isti brojevi, kakve veze ima? Ako grafa ima ista obilježja. Slike su na fotiću, ne da mi ih se sad vadit.
![]() |
#1496 |
Registered User
|
To je dobra ideja. Piše na računu koji je ovlašteni servis?
![]() |
#1497 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad se stvar šalje na servis obvezno se pofotka i serijski, i cijela grafa i sva dokumentacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Registered User
|
O Gigabyte GTX660 OC.
![]() |
#1500 |
MiningMod
|
To ti je onda https://www.microline.hr/Home.ashx ali, ako njima saljes, obavesno orginal ambalaza, jamstveni list (treba ti biti naljepljen na kutiji), kopija računa i opis kvara/objašnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|