|
![]() |
#1 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
koju igru igrati
Evo ovako posto sam cijelo vrijeme igrao call of duty 2/4 uglavnom potrosio preko 6000 sati igranja. Sada zelim prec na nesto drugo jer ovo je stvarno propala stvar mada je propala nakon 3 godine ali sada je definitivno odkada nema clanbase pa svaki klinac moze uzet hax i ubijat me kao da danas poceo igrat. Uglavnom zanima me neka igrica koja se bas aktivno igra i da se moze igrat kao klan.Uzeo bi orginal a sada mi glupo recimo baciti 200kn na bf4 a neznam jel to to. Gledao sam cs go ali mi nekako ne lezi neznam zasto. Uzeo bi neku igru i da dam za key 200kn ali da znam da nece za 2-3 tjedna prestat se igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
probaj americas army prooving grounds, još je beta verzija...igra je besplatna i nije toliko loša, pa možda ti se i svidi, bude ekipe sa Balkana ![]() skineš si je preko steama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ako si na racunalu,jos uvijek se Modern Warfare 2 igra mp ili BF3,ako te zanima RPG onda probaj Lineage Za konzole GTA V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Soldat ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Sve to vec pomalo umire. Sve prelazi na novije naslove. Ako ti se ne sviđa CS onda ti ostaju jedino COD i BF. Ostalo nije nešto ludo kompetitivno(sjecam se "starih" CoD2 dana kad smo svaki dan imalo po 3-4 wara i bila nasa duznost da tu budemo za clan ![]() Ako ne trazis FPS onda imas hrpu MMOa, MOBA i ostalih. Od MOBA imas Dotu2, LoL, Smite koji je sad tek u open beti, HoN, itd. Ako nisi dosad prije igrao neki MMO nemoj jer ces nabiti 10 000 sati u roku mjesec dana, ali ako te bas zanima pogledaj Guild Wars 2, WoW, Rift, Lineage 2, itd, pa koji ti se svidi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 25.01.2014. u 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CoD2 geek
|
i wowa imam 5000 sati igranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
A slusaj, najbolja clanbase igra danas je CS otkad je clanbase izumro u CODu. Ovi novi codovi nisu vrijedni spomena. I zaboravio sam ti spomeuti Armu i DayZ. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CoD2 geek
|
kao sta sam rekao cs mi ne lezi. Prije davno sam igrao enemy territory to mi je bila vrh igrica ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Nemas bas previse izbora. Mislim da je cs:go trenutno top igra sta se competitive fps-a tice, matchmaking sustav je super napravljen i ako imas par frendsona da to perete skupa, nema boljeg od toga. Pretpostavljam da ti ne pase zbog navika iz coda, i potpuno drukcijeg(boljeg :P) sistema pucanja sta se tice recoila, stutter stepa, koristenja smokea, flasha itd. ali ja imam par kolega koji su sad na bozicnoj akciji uzeli cs:go a takoder su stari cod2 playeri(sa cb-a popularne zlemajke) i ekipa se malo potrudila i u manje od misec dana su dogurali do master guardian elite (mid+ rank). Malo je bilo frustrirajuce u pocetku ali uz nasu pomoc su uspjesno presli i sad peremo to svakodnevno, tako da ti je moj savjet da das malo truda i go for it, ic ce to s vremenom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ninja
Datum registracije: Oct 2013
|
Definitivno preporuka za CS.. ali ako ti ne leži onda nezz.. pokusaj sa planetside 2, warframe, definitvno sa battlefield bc2 ili quake live ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
BF3,4 i bilo koji CoD nastavak mozes slobodno prekrizit (IMHO je sve to isto smece a igraju 99% klinci kojima mama i tata imaju love... cast iznimkama) Planet Side 2 mi je bio OK, pogotovo ako imas dobar team i te sheme. AA Proving Grounds je daleko bolji od 3 ali losiji od 2 - solidan za igrat sa par frendova, obavezno 6 vs 6 (HC mozda?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Drago mi je da još netko preporuča AA...kada se sjetim studentskih dana, dana i noći provedenih uz AA 2 i koliko sam ekipe navukao na tu igru...te godine je barem četvrtina muške populacije studentskog doma otreslo godinu ![]() priznajem dvojka je bila odlična, ali meni niti ovaj nastavak nije loš...Imam battlefield 3 i 4 i ne igram ih baš, sigurno 2 tjedna da nisam pokrenio BF4...u posljednje vrijeme udaram po Americas Army proving grounds sa kolegama i kumom i super je igra, a besplatna, obićno igramo na mapi od 24 igraca...nema nikakvih fancy vozila/aviona/čamaca/brodova, nabrijavanja oružja...u izborniku ima samo par pušaka, pištolj, granata, smoke, flash...pošto je beta verzija ne znam hoće li kasnije ubacivati još štogod...igra nije pretjerano zahtjevna, laptop sa i3 procesorom i GT540 je vrti bez problema na 1600 rezi i medium postavkama, tako da oni koji imaju slabiji/stariji hardware mogu bez problema igrati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Army Rage ![]() 2 svj. rat besplatno, fora za ubit vrijeme s drugim igračima svijeta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|