|
![]() |
#5402 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Možda kod Pande clearance znači nešto drugo? Rasprodaja onog što su kupci vratili? |
|
![]() |
![]() |
#5403 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam sad vec uvjeren da su resellerima te rasprodaje često mehanizam rješavanja polu-ispravnih ili vraćenih mobitela.
#5405 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel imaš neki konkretan dokaz za to ili samo nagađaš? Pitam jer ako imaš dokaz, da ljude upozorimo da se ne zeznu. A ako samo nagađaš, nisi jedini. I meni se tako čini. |
![]() |
![]() |
#5406 | |
azriel
|
Citiraj:
Neo N002 sam uzeo normalno, nije bila akcija i sa njim je sve OK već 10+ mjeseci. Nagađam također zato jer se oni uzasno prave mutavi kad ih kontaktiraš za reklamaciju i koriste sve moguće taktike da te zavlače čim duže da odustaneš. Većini ljudi se neda zajebavati sa 100 mailova, slanjem nazad, dodatnim troškovima i isčekivanjem dal će to doći uopće i sl. Mislim, neki respektabilniji i malo skuplji reselleri kao što je merimobiles vjerovatno ne radi takve stvari ali muljatorima poput pandawill-a, focalprice-a, price angels-a, fastcardtech-a i sličnih je to izgleda sasvim legit praksa.
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 21.01.2014. u 17:03. |
|
![]() |
![]() |
#5407 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
onda bi ovo http://www.pandawill.com/umi-s1-smar...8g-p74163.html lako mogao biti vraceni neispravni proizvod jer su na vecini mjesta dosta skuplji.... |
![]() |
![]() |
#5408 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Bio je nedavno i na Antelifeu 129. |
![]() |
![]() |
#5409 |
azriel
|
Na službenoj UMI stranici S1 je $178 i još $10 za China Airmail, kako onda reseller prodaje po $129 sa slanjem i ima profit od toga? Mislim, mogu shvatiti recimo kada proizvođač odluči prestati proizvoditi neki model onda mu sasječe cijenu i svi jašu to. Mogu eventualno i prihvatiti da proizvođač odluči dati popust ako proda 300 komada (tipa pandawill happy hour) i radi promocije novog modela i sl. Ali ovo je normalna cijena koja je 33% manja, kako ne biti skeptičan ![]()
#5410 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ma nek dođe unutar 35 dana da imam još 10 dana paypal zaštite pa ćemo saznati na čemu smo.... Inače na službenim stranicama su uvijek mobiteli skuplji. |
![]() |
![]() |
#5411 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5412 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Danas mi je 45-i dan kako čekam Newman N2 s Pandinog HappyHoura. Stavio sam dispute na Paypalu. Po trackingu je otišao iz Kuala Lumpura prije mjesec dana!? |
![]() |
![]() |
#5413 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Strpi se, daj tracking da vidimo o kakvoj Kualali pričaš. Iako čudno, moj Inew s Banggooda ima jedan tracking na paketu a drugi na web stranicama benga. Sva sreća da je došao bez Linića jer ne bi im znao koji račun poslati niti što je u paketu da su me tražili.
#5414 |
Antimićanin
|
Normalno da nije, nabavne cijene su ispod 50 dolara ![]() Gospodin Xi Xiu Xang je rekao da za 50 komada 90 USD, a za 100 komada 70 USD. A bio je tada 190 USD po dućanima. I to ja, u Hrvatskoj, predstavljen kao "SuperHot Mobile Store", wannabe čajniz zastupnik u Hrvacka. Go figure ![]() A moš onda mislit koliki je popust za domaće resellere koji stalno kupuju. I što, Xing Ping sa Pandawilla, Wency sa Banggooda, Liu Ming sa Geekbuyinga i Čan Kaj Šeks sa Antelajfa se dogovore da će zajedno kupit 100 komada i onda se raspodjele po dućanima. I svi imaju maržu 100% na njemu, samo više. |
![]() |
![]() |
#5415 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Cemu da se strpi, proslo je 45 dana.. Dobro da je otvorio dispute na vrijeme, nek im da jos 15ak dana i onda ako ne dodje nek dize claim.. Nema tu mudrovanja.. |
![]() |
![]() |
#5416 |
Registered User
|
Ja sam naručio jednom s Pandinog HH i dvaput s Daily Deala na Antelifeu i mobiteli su bili ganz novi, bez otisaka prstiju i sl. Vjerojatno postoje i slučajevi uvaljivanja, ali ne bih rekao da je pravilo, uostalom takva praksa bi se odrazila i na reviewe... |
![]() |
![]() |
#5417 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Tak jasno. Neka im pobere lovu i ako je pošten (nadamo se da je), vrati pare ako mobitel stigne. Sa postoji i rizik i od velikog kašnjenja, ali i od gubljenja. Npr, neke stvari nikad nisam dobio. Tražio refund nakon par tjedana, i svejedno nikad nije došlo. A imao sam tracking broj koji i dalje stoji "Receive item from customer", lokacija China i tako već 6 mjeseci. Ali da, možda sam se trebao strpiti i ne tražiti refund da se nebi dragi Kinezi naljutili i prestali slati robu u Hrvatsku. Da, trebao sam... ![]() ![]() ![]() Sad ozbiljno, 42-43. dan se pokreće postupak, pa neka si oni misle. Samo se tolerira ako im u šipingu piše da traje i više. Druga je stvar što bi to možda odbilo dio kupaca. BTW, jedan Haier navodno prdnuo na rosu. Zvao me jutros kolega sav u panici "ne radi, samo svijetli crveno, nemrem ga upalit, bio na punjaču, mrtav...". Danas ću ga dobit tokom jutra. Jel to vjerojatno onaj softbrick koji se rješava POWER + VOL UP tipkama? Jel netko to doživio? |
|
![]() |
![]() |
#5418 |
Guest
|
ja sam isto doživio kod haiera da mi se mob ugasio i nije želio upaliti i tek nakon 10-ak minuta na punjaču je proradio iaoko je baterija bila puna. |
![]() |
#5419 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Usao u CWM sa Power + Volume - i flashao drugi rom i sve radi. Znaci vjerojatno je neka softverska greska. Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 22.01.2014. u 09:24. |
|
![]() |
![]() |
#5421 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
molim te ako možeš staviti link za rom newmana n2,da li ima hr jezik?;imam ga i ja i ne prihvača ni jedan rom(kupljen na pandawilu) |
![]() |
![]() |
#5422 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Al ćete si vi zbrikat te mobitele.. Idete rootat bez da temelje proučite.. Ako ste prosječan korisnik i ako ne mislite čitati npr. XDA forum, okanite se ćoravoga posla.. |
![]() |
![]() |
#5423 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
On originalno je napravljen u suradnji sa kineskim Qihoo 360 i dolazi sa 360 launcherom bez gappsa i sa puno kineskih sr... Ako možeš uć u recovery onda je dovoljno napravit factory reset, vjerovatno ne treba novi rom. Još bolje ako ga uspiješ normalno upalit nakon pwr + volume kombinacije. Citiraj:
Ovdje imaš romove od Xtreamera Joyza, idu svi na Newmana. Svi imaju hr osim Miuia. Romovi ti vjerovatno ne prolaze jer nemaš CWM. |
||
![]() |
![]() |
#5424 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5425 |
Registered User
|
Bon
Moze li bon za Banggood? Unaprijed Hvala. |
![]() |
![]() |
#5426 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Novost- uz1.04 rom Inew v3-dobio je hrvatski jezik http://i.imgur.com/TOVgDVs.png S time da mi GPS radi mrvicu lošije u odnosu na stari, ali skoro neprimjetno. Jako dobar mobitel za sada, puno mi se više sviđa od Cubota. Kokos si ga ti dobio?
#5428 |
Registered User
|
kako mogu znat jel mi u tronsmartu ts7 čip mtk6589 ili mtk6582?
#5430 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() instaliraj cpu-z ili antutu ili elixir2. |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|