|
![]() |
#931 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Wow, aplicirao novi patch i voila, igra je počela raditi bez problema. No i dalje primjećujem flickering na golmud i rogue, te i dalje postoji problem sa connectom na server koji nije pun, a čekaš u que... to sam primijetio u pol vure igranja, javim ako nađem još štogod. Uglavnom, na dobrom su putu da poprave probleme.
![]() |
#938 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Sad me cak ekipa ubija sa 0 % HP-a. Najbolji netcode ikada. /sarcasm.off.
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#940 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Budi bar jednom u životu dosljedan svojim riječima, ili ipak ne, treba bit karakter za to... (brisanje frendova s premiumom u bf3, zbog kupnje istog, pa nakon 2tj kupiš i sam premium ![]() OnT - sa 0.x hp-a kad te netko ubije, ništa novo, bilo u bc2 (igrali sinoć i ne jednom je bio taj scenarij ![]() Tako da to ništa nije čudno niti novo u bf4, stara stvar i imho logična kad se sve sagleda. OnT2 - počni igrat BATTLEFIELD as is intended - sa vozilima, cq large, a ne inf only pa ćeš imati drukčiji dojam o igri. Za inf only ima hvala Bogu cs i cod ![]()
![]() |
![]() |
#941 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Stvarno, nevjerojatno nesto sto se sve dogada s ovom igrom. EDIT: Jopise, nisam ti ja Hrvatski Telekom na Facebook-u.Stoga cu ce zamoliti da sjases i ne prodajes mi te fanboy spike. Hvala. ![]() EDIT 2: Opet Jopis najpametniji, pa moram komentirati. Ti ocito ne razumijes u cemu je problem. Sinoc smo testirali, kako Patrick Bach kaze : 'Najbolji netcode dostupan u gaming industriji!'. Pucamo, covjek me tri puta za redom ubije.Dva od tri puta ostane na 0 % HP-a, ja padam mrtav ili od dva metka, ili kada odem u zaklon. Dok meni prikazuje da on ima 0 % HP-a, na njegovom zaslonu pise: 1. put : 23 % 2. put : 27 % Stvar je u tome sto je netcode toliko uzasan da moj klijent zapravo razumije da sam ja covjeka ubio, ali informacija pluta...negdje na putu prema serveru. I naravno, bolji/kvalitetniji net = prije informacija stize do servera. U ovom slucaju je a druge strane bio frend Nizozemac sa 50/50. Ali da stvar bude bolja; upali torrent i odi igrat. Oke, laggat ce k'o mutavo i ekipa ce se teleportirati...ali i ti njima. I necete se moci pobiti. Usput, cisto informativno,da li si ti svjestan koliki je input lag u BF4 na PC-u, Jopis? 74 ms! Imas li ti ideju koliko je to?! CS ima 24. 24! Na to dodaj ping, plus lag i odaziv i eto ti tvoj prekrasni BF4. I, oprosti na izrazu, ali jebala te vozila sa ovako uzasnim balansom, lock-on (oh, very skilled. Fire and forget. weapons for dummies) raketama, katastrofalnom fizikom, zapinjanje na komadice kamenja (yay, tenk od ne znam koliko tona zapne za...travku), plus lagwarp u blizini drugog vozila...list goes on.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 18.01.2014. u 09:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Slažem se s ovim gore, igram dosta cq dominationa i sve se to događa, znam ja dobro za to sve, čak sam namjerno išao na usa server igrati par dana probe radi. To je problem za inf borbu jer je nepredvidiva i ne nagrađuje skill boljeg igrača najčešće, ali (uvijek ima ali) to su mane takvog engine-a i same igre sa toliko faktora koji utječu na kalkulacije događanja u igri (vozila, balistika metka, kompenzacija različitih pingova velikog broja igrača na serveru, destrukcija, itd.), no to smo sve već prošli i rekli, to su svjesne mane tako kompleksne igre; zato postoji kako rekoh npr cs i piči miško sa malo igrača na mapi sa savršenim hitregom i bez balistike metka ako te pali inf gameplay. Neusporedivo. I onda dodaj što je nedavno potvrđeno - da postoji masa providera sa nedovoljno snažnim server mašinama za vrtiti toliko operacija odjednom pa se tu server lagg događa i na praznom serveru ako nije resetiran često!! Problem je što je hitreg kako god loš bio i u bc2 i u bf3 funkcionirao bolje nego sad u bf4, di su oni to kao 'popravili'. Ovdje je samo nauka naći uredno održavan server i sa dovoljno jakim hardverom, hitreg je vidno bolji i nema rubberbandinga i sl. gluparija. Znao sam proći u večeri po 15 različitih domination servera dok ne nađem server di je sva ekipa sa pingom ispod 100 i di hitreg radi kako treba. Znači nije samo do tog famoznog netcode-a nego tu ima 'malo' više okolnosti koje utječu na gameplay i fun factor. Citiraj:
Citiraj:
Ekipa na ts-u i ajmo, netko će repairat, netko će letit jetom, netko tenkom riješit taj skempani aa, netko će cappat flag, itd., pa to su čari bf-a i zato ga igram/o, da igram kao lonewolf, nema šanse. Sve se može riješiti dobrom ekipom i svakom oružju i vozilu se može kontrirati/parirati, to su gušti. To što su vozila sad malo manje op, tj ne može se silovati sa tv-om iz vlastite baze i što jedan dobar tenk driver ne može imat killstreak 100, je meni samo zanimljivije za igrat, jer je teže i izazovnije, treba pametnije igrat i imat squad/tim koji će igrat objective play. A to se imho lakše doživi na cq large sa vozilima nego na dominationu, imam više sati dominationa nego cq large-a pa pričam iz vlastitog iskustva. Da ima glupih timova i igrača, jasno da ima, a Bože moj, to nije ništa novo, ali da se može 'upast' u dobar tim gdje nema kempera sa snajperima po brdima nego se koriste vozila, uzimaju flagovi, naravno da može, zato i postoji alt+f4 dok se ne nađe takav server i ekipa ![]()
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Registered User
|
Citiraj:
A i onako mi je dosadila nakon 40 sati igre. Vraćam se na BFBC2 i RO2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
odi na švedski server pa mi se onda javi,sa ips monitorom i ovim našim netom nemožeš ništa,i još uvijek pazim da je sve čisto,a i čiteri su sve brojniji ako igraš na ts i imaš dobar hw i periferiju te šta bolji net onda se da igrat inače nikako |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Uzmite si 30min na miru i pogledajte. Pogotovo oni koji tek misle kupiti igru. Da sam ga pogledao prije kupnje, ne bih kupio igru, eto koliko sam bijesan, a to je jedina igra (franšiza) koju igram ozbiljno već godinama. ![]() Odlično, argumentirano i s dokazima pokazuje probleme BF-a i zapravo tek mi je sad jasno zašto mi ova igra jede toliko živaca. Nije da nisam znao, ali zapravo sam se cijelo vrijeme tješio "ma možda je do routera, ping mi sjeban, patch će uskoro, ne znam igrat, ..." Istina je u videu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sad ce ti pametni Jopis reci da je kriv tvoj komp i ti koji ga ne znas sloziti.... Kad rijese sve bugove kroz koji mjesec igra bude skroz igriva, makar je meni vise manje u ovakvom obliku prosjescna ( kad zanemarim sve sto ne valja ) u nedostatku nekih boljih...Treba bi biti odlicna ali ovako je samo prosjek.. Zadnje izmijenjeno od: junkieee. 20.01.2014. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Meni je sad samo jasno zbog čega sam tolko psoval ![]() Al ono na kaj oću upozoriti i kaj je po meni daleko najgora stvar je prvi dio videa. A to je da se sve više kupaca prilagođava na taj pad kvalitete, a zaštite potrošača u ovoj branši nema. I tak je u svim segmentima života. Samo je bitno stvoriti wow efekt, a pravog sadržaja manjka ili uopće nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() al ima pametnih izjava tu i tamo, da
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Možda ipak razmislim o kupovanju kompa za igranje dok ne poprave BF... Ako ga ikad poprave. S druge strane, lik govori o problemima BF4 i o treniranju kupaca, a ima sate i sate videa iz BF4 na YouTubeu... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.01.2014. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
BF4 je i u pogledu youtube videa unosan biznis, ima hrpu kanala, pa me ni ne cudi da lik ima puno videa. Osim toga, to sto ima puno sati u igri mu zapravo daje kredibilitet, vise nego nekom tko nije proveo ni 10 min u igri. I btw, jedini je koji je zapravo rekao crno na bijelo, bf4 je broken. Frankie, lvlcap, matimio, svi samo tangencijalno kenjaju al dobili su kompove od origina i passove za sve moguce konvencije i drugim rjecima, prodali su se. Ne tolko ko recimo IGN, al jesu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Zar niste ništa naučili nakon BF3 (trojke) ? Vratite se na BF3 topic na ovome forumu i imamo identičnu priču? Sjećam se kad sam kupio BF3 i požalio.Nikada više ništa od ove firme. Čovjek u video-u je u pravu u jednoj stvari. EA je pripitomila određenu igračku populaciju da kupuju njihove nedovršene proizvode jer je to ¨samo¨ nova igra. Ispričavam se što idem u off topic.Ali identična priča je i sa COD serijalom. Sami se zapitajte imate li se pravo žaliti? Napravili ste drugi put istu glupost.Kupili ste EA nedovršeni proizvod. Ispričavam se na grubosti, ali činjenica je takva kakva jest. Zadnje izmijenjeno od: donbon. 21.01.2014. u 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() Imate slična oružja kao u bf, dosta je istina više taktički i sporiji je gameplay ali je i brutalno napet itd. Dosta ekipe igra sa mic i dogovarju se koji obj osvajaju itd..... tako da je odlična za igrat dok ne srede malo bf4 i dođe još ekspanzija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|