Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.01.2014., 19:01   #31
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
I na Metacriticu je igra dobila dobre ocjene i od medija ali i od igraca (User Score 8.0), tako da ni meni nije jasno sto je to toliko lose u igri.
http://www.metacritic.com/game/pc/me...ng-revengeance

A nista, idem kupiti pa vidjeti u cemu je fora .

Combat system je los, nacin na koji blokas je uzas i ne moze se promjenit, znaci block je da drzis primary attack i smjer iz kojeg te napadaju, sto znaci malo je teze radit ikakav trik bez da dobijes natrag.

Mlatis nekog 3 minute i onda prerezes to na 100000 komadica a trebas ga rezat 6 sati da bi dosao do tog djela, to je djecija igra, lose je napravljena, iritanti glasovi.

A igrao sam veliki broj h'n's igrica, God of war sve, dante inferno, castelevania, ovo je uber shit ever made.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2014., 19:02   #32
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
nabasao sam na ign-ov video walkthrough, zbilja ne izgleda ko nešto čemu bi trebalo posvetit slobodno vrijeme...više me podsjeća na onu neku japansku igru (zaboravio sam naslov) sličnog tipa gdje tip hoda uokolo s nekakvim predimenzioniranim mačem, maše po svemu što se miče i toliko...
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2014., 19:13   #33
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Da nije Jeff Gerstmann s "Gameskot-a" nakon recenzije Kyne&Lyncha: Dead Man
http://arstechnica.com/gaming/2007/1...ng-journalism/
Da, medju ostalim i to.

I mislim da su ljudi iz biowarea sami pumpali ocjene za DA2 sa 10/10 i 9/10 da bi digli overall score i da je bilo i oko toga sranje.

P.S. nasao LINK

Ma uglavnom, zaboravi super review i sta ljudi hvale, skini "demo" i sam probaj, i tek onda odluci hoces kupit. A ne vjerovat na 10/10 sta netko kaze, a ostali argumentirano pokazu propuste.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 07:35   #34
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A meni se igra bas svidja, neznam sto ste ocekivali od Platinum Gamesa?
I da, ako nemate X360 gamepad za PC, nemojte ni pokusavat ovo igrat, jer je neigrivo...
Na mojoj konfi iz potpisa, igra ide u konstanih 60 frejmova sa svima na full (MSAA na 2x i AF na 8x) u 1920x1080 (igram je na TVu preko HDMI-a)
Staro 18.01.2014., 10:12   #35
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Da, bas.
Sta smo ocekivali od igre koja ima MGS u naslovu, mozda da bude radnjom vezana za MGS?
Mozda da bude kvalitetom i duzinom gameplaya slicna kao i ostale MGS igre.

Nitko nije ni govorio o optimizaciji igre, da je bez kontrolera neigriva to je svima jasno.

Ako netko stavi MGS u naslov, zivo nas zaboli ko je developer, Kojima ima zadnju rijec, i ako je ovo njemu dostojan nastavak legendarnih igara..onda ok.

Staro 18.01.2014., 11:50   #36
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Igra nema MGS u naslovu vec MGR
Ali svejedno, zar igrau moras gledati kao pravi nastavak MGS-a a ne kao posebnu igru i mozda ju zaigrati sa time da zanemaris naslov igre?
Staro 18.01.2014., 14:03   #37
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Kako je posebna ako se ingame pojavi koji lik iz MGS serijala? I skin Grayfoxa? Znaci vuce neke poveznice sa MGS serijalom. Nije standalone sa potpuno novim likom.

Ovo je ekvivalent da ti ponude Star Wars ep.7, prodju zuta skrolujuca slova i SW muzika, onda je film od 2 muskarca na planini kako se trose u guzicu dok ovce gledaju i nema apsolutno nikakve veze sa SWom.

Igra nije bas nesto sama za sebe, prekratka je, al 99% ljudi ce na ovo navalit samo radi MGS(r) serijala jer je jedan lik unutra.

Staro 18.01.2014., 16:27   #38
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

A ono, nije ni bila najavljivana kao mgs5, nego kao spinof!
Zato imas npr mario world, mario kart, mario golf...
Rayman legends, rayman raving rabbids...
Arma, Arma Tactics...
Necu vise nabrajat
Staro 18.01.2014., 18:21   #39
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Osobu koja kaže da je ovo dobra igra treba zatvoriti u sobu sa MGS serijalom i natjerati ga da prođe sve naslove zaredom,onda mu upaliti ovo smeće i postaviti mu isto pitanje....
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 18:35   #40
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
evo ja ću reć da je igra dobra makar sam odigro sve mgs serijale,kak ne kužite nema veze ovo s mgsom, to je spinof posebno za sebe.al zašto mi je dobra?jer možeš mozak bacit na pašu i udari isto ko i dmc!!!!niti ga je radio Kojima već neki deseti team,odmah osuđujete igru samo zato što u naslovu ima mgs a nema veze s tim.Igra je napravljena samo za zabavu,uzeto je iz svakog mgs-a nešto i stavljeno u jedno,i da si prste ispretrgate i to je to!!!!!!
KixzoR je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 18:37   #41
VedranO
Premium
Moj komp

VedranO's Avatar

Datum registracije: Jun 2013
Mislim da je zapravo jedini problem s ovo igrom naslov.

Da su stavili bilo sto drugo i iskoristili lik iz tog serijala fanovi originalne igre ne bi bili toliko razocarani.

Jer onda ipak znas da to nece biti pravi punokrvni nastavak jedne genijalne fransize nego spinoff za ubiti slobodno vrijeme.
VedranO je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 18:42   #42
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Ma nije niti naslov problem,već ekipa ne kuži da mgs nije mgs ako nije Kojima radio na njemu,a na ovom naslovu nije ni prismrdio.Ali opet ovo nije MGS nego MGRR i to je to znaći nema veze s vezom što se pravog MGS-a tiće!!!!!Fun only!!!!
KixzoR je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 18:58   #43
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa rekli su da će ovo biti spin-off. Ne kužim zašto se razočarani toliko ljute na igru koja nije ni rađena s ciljem da ima gameplay MGS-a? Dolazi 'uskoro' Phantom Pain i prolog za Pain i to će biti MGS.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2014., 19:16   #44
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Pa rekli su da će ovo biti spin-off. Ne kužim zašto se razočarani toliko ljute na igru koja nije ni rađena s ciljem da ima gameplay MGS-a? Dolazi 'uskoro' Phantom Pain i prolog za Pain i to će biti MGS.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na