|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
u tome i je stvar... znam kak to izgleda dok su posiljke podijeljene... poslana je samo jedna posiljka...u toj jednoj pise 3 itema, i pise shipped, a dosao je samo jedan... ova zastita za samsung s4
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Stiglo mi pošiljka FedEx-om iz Amerike, dobio mail od nekog lika koji radi u firmi koja zastupa fedex u Hrvatskoj da mu pošaljem punomoč da oni mogu za mene ocariniti pošiljku.Malo mi sve to čudno da nekom šaljem svoju osobnu i punomoč bez da osobno pristupim i donesem dokumente koji su potrebni za carinjenje. Jel imao netko sličnih iskustava sa FedEx? Pa nemogu vjerovati da netko posluje na takav način,kao dobar dan nešto vam je stiglo daj punomoč i pošalji osobnu na firmu za koju nikada nisam čuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
|
to ti je normalno. ja sam tako frendu kupovao haljine iz kine, islo dhl-om.. mislim da je bilo dodatno oko 300 kn po paketu. kako su prve 2 haljine bile lose kvalitete, reko frend da trecu ni ne podizem. i nisam poslao punomoc i fotokopiju osobne, zena mi prijetila da ce vratit haljinu natrag . ja nisam uopce odgovarao na mejl. na kraju su poslali 3. paket k meni bez carinjenja ![]()
![]() |
#1175 |
Premium
|
Da radi se o Rhea.d.o.o,čitam sad svašta o njima na netu,pa to nije ni d.d.firma i takvima da dam punomoč pa poslije da nabiju kojekakvih troškova i ja bi to sve trebao platiti jer koliko sam shvatio ako daš punomoč poslije nema natrag,a i frka me malo dati tako nekom osobnu preko maila. Znači čekati da se pošiljka vrati pa onda dogovoriti ponovno slanje preko USPS.Samo neznam kaj da navedem prodavaču kao razlog zašto nisam preuzeo pošiljku?(dostava nije naplačena i računao da kreteni neče iči na kurirsku službu pošto je ta opcija skuplja i kod free slanja obično ide poštom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A ti radiš samo s d.d.? ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1177 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Moja bivša firma je vratila tako šleper farbe (20-tak tona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
Da,zajeb... ma da bi mi bilo na kraj pameti da če slati kurirskom službom,nigdje nije bilo ni slova o vrsti dostave. Naravno da nebi naručivao s obzirom da sam imao loša iskustva sa DHL-om. nadam se da če paypal imati razumjevanja da ako je nešto free onda je free,a ne 100kn za ovo,100kn za ono,slanje mail obavjesti 50kn itd. rendula i iggy hvala bili ste od pomoči ![]() Brko@ Da je bar mobitel,nego radi se o donjem djelu trenirke i majici kratkih rukava.(pa M....e im se N.....m nečeš me ženiti makar ja to nikad ne vidio) Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 05.01.2014. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Čekaj, to kao shipping je bio free? Nemaju ti oni veze s tim, oni su tebi poslali o svojem trošku, a to kakvi su zakoni (i troškovi) pojedine države (ili zastupnika) nikog ne zanima (osim tebe kao kupca ![]()
![]() |
#1181 |
Premium
|
Trebam savjet oko paypala. Došlo je do problema oko isporuke, otvorio sam dispute, pa su mi ponudili refund na paypal. Iznos je vidljiv na mom računu u toj web trgovini, balance. Međutim, traže da zatvorim dispute pa će tek onda vratiti pare na paypal račun. Jel to takva procedura ili prvo pare pa dispute, pošto na paypalu ne mogu naći neke upute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nešto ne štima. Tko traži zatvaranje dispute, PP ili prodavač? Ako traži prodavač, onda te želi nasanjkati. Naime, PP automatski zatvara dispute nakon refunda. Provjeri malo i na temi o PP-u. http://forum.pcekspert.com/showthrea...ewpost&t=49021
![]() |
#1184 |
Premium
|
Prodavač traži da zatvorim dispute. Kad se logiram u tu trgovinu, na mom računu se vidi taj sporan iznos. Ja ako želim mogu s njime raspolagati i kupiti nešto, ali ne želim to jer muljaju nešto s robom i cijenama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako je dostava DHL expressom oko 140kn za kurirske naknade i 25% pdv-a. Trebati će ti eori pa ga izradi odmah. Ako je DHL global (DE i SE tracking) on ide preko HR pošte, osim pdv-a nema ništa.
![]() |
#1187 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
da, kontaktirao sam ih i rekli su da su poslali u drugom paketu. al otkud da ja to znam ak mi ne pise u historyu? zna se kak se radi split order jebemu... pa nismo mala djeca.
![]() |
#1189 |
Premium
|
Nista od toga. Inzistiraj na povratu preko paypala jer da zele vratiti novac vratili bi ga odmah. Da te "samo" zele prisiliti na kupovanje neceg treceg kod njih, s tom lovom na njihovom racunu, onda pak nakon kupnje nisi zasticen paypalom, a nitko ti ne garantira da ce ti ista i poslati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Mozete pitanje ,nemojte krivo shvatit al,ja narucim mobitel 5 dana prije nekog i njemu prije dode i to bez placanja pdva a moj jos stoji na carini :O mozda je bezobrazno od mene al samo me zanima jel onda postoji mogucnost da su i meni poslali ili sta?
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jbg, on je imao srece, ti nisi. Provjeri tracking na ips.posta.hr, ako pise "invoice missing", pripremi lovu za PDV. Ako je prosao Zagreb, tada si i ti imao srece |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Registered User
|
Prijatelju meni samo pise da je na carini zato se i nadam da ce me sutra docekat da je prosao carinu ... :S
![]() |
#1193 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Registered User
|
![]() |
#1196 |
Registered User
|
Hvala druze ,samo reci jednu stvar,ako mi bude pisalo invoice missing,dali da odma saljem mail ili da ipak cekam kuvertu,iako sumnjam da jedan dan nesto minja?
![]() |
#1197 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne mozes slati mail dok ne dobijes postu od njih sa PCP brojem. Nemoj toliko kukati, ja sam platio mob 4.12, i od 20.12. je na carini sa porukom invoice missing. od 23.12. imaju sve racune i ostalo, pa je zapelo, eto. ali doci ce kad tad, samo opusteno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Registered User
|
a prijatelju kad je prvi mob koji narucujem i jos kad nisi pri parama,a kad ti je mobitel prijeko potreban a ne za igrice ,strah igra ulogu,oprostite na smetnji
![]() |
#1199 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ne možeš slati email, budući dokumente šalješ prema carinskom broju. Na koji ćeš se dovezati ako ne znaš kojeg si dobio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |