|
|||||||||||
|
|
#4802 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
|
#4804 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Does youer dewg byte?
|
Počastio se sa T28. Prototipom za žićbo. ![]() Imam još na listi za kupiti : AMX 50 120, Panther, Jagdtiger, E 100, Centurion 1, Caernarvon i Pershing. E sad, ako netko ima neki jako dobar razlog za kupnju nekog od gorenavedenih tenkova, volio bih čuti. U suprotnom, volio bih se napokon detaljnije posvetiti KV-4, Tigeru P, AMX 13 90 i Miletu 48. ![]() Tako sam zaključio još jednu godinu igranja WoT-a. ![]()
|
|
|
|
#4807 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja ga provozam na acc od frenda...šta reć osim da na mom acc istražen čeka neke bolje dane... Užasno spor...baa...nikako mi se ne kupuje taj tenk,on ima običan t28 ali isti vrag...sam po sebi nije loš,ali prespor...također ta hrpa armora postaje beskorisna zbog ogromne donje ploče,sve prolazi No iznenađuje me preciznost topa,neznam koliko je 0.xx,ali rijetko promaši...EDIT: Tek sad vidim 0.38 acc...čudno,djeluje puno preciznije,imam tenkove koji imaju sličnu /bolju preciznost na papiru ne mogu toliko toga pogodit koliko s T28.
|
|
|
#4810 |
|
Does youer dewg byte?
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
#4815 |
|
|
Znao sam! S današnjeg Q&A s developerima: - M26E4 Super Pershing will be buffed, but not in the next patch Ok, možda stave bolji radio , no poznavajući pohlepne ruse bit će buffan i poskupljen na 10000+ golda kao i svi ostali tier VIII premiumi.Koliko god da je nesposoban, tenk izgleda jeba*ki i prodavao bi se ko kokice ( ne na tekmama Dinama) da je sposoban kao prosječan tier VIII medium. Uz mali buff za pen (povijesni super pershing je imao top al pari njemačkom 88/L71) i trunku bolju mobilnost postat će odličan grinder.
|
|
|
#4818 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
3 day premium bonus code
Evo upravo saznao i htio javiti da kod WGNY2014 svima daje 3 dana premijuma, ali vidim da sam zakasnio. Meni je odmah prihvatilo kod, a to je povodom Nove godine! Usput Sretan Božić tenkisti!! http://forum.pcekspert.com/images/smilies/thumbup.gif Izvor http://ftr.wot-news.com/2013/12/24/3...um-bonus-code/ |
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Does youer dewg byte?
|
http://wotreplays.com/site/498255#pr...23-m18_hellcat Evo primjer. Da se dosta napraviti s njime, stvarno ima ok top. EDIT : I tako , kao lijep poklon za Božić, WG je odlučio da od ponoći neću pobijediti niti jednu bitku, ali ću imati čast biti prvi u ekipi sa duplo više damagea od ostalih, i tako već 4. zaredom... Hvala WG, dabogda zapeo u dimnjaku. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 25.12.2013. u 01:06. |
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
vrijedi pogledati. http://wotreplays.com/site/498290#si...hr-m18_hellcat bas sad odigral rundu. jest da su noobare na tom tieru al ono.. mackica smao takva haha fino je onak crkvica zazvonila pred kraj xD Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 25.12.2013. u 01:28. |
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Does youer dewg byte?
|
Koja borba ? Koji nick ? Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 25.12.2013. u 02:51. |
|
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
prebacio sam posada s Loweta sve je odmah max...Da skratim..ima top od E100, punim 18sec s nabijacem ventilacijom i BIA-om, tenk je prilicno pokretan s obzirom na velicinu,...oklop...kao i svaki tenk donja ploca prolazi, trudim se da je krijem i kosim tenk sto pomaze, primjetio sam da me probijaju neki mutavi pogoci oko topa tj cijevi (ono zadebljanje cijevi prije kupole), za sada me nisu probili kupolu komandira. Odigrao sam skoro 10 partija s njima... plus u svemu i statistika gore...tenk me dobro sluzi ![]() Sretan Bozic svima!!!! |
|
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
http://wotreplays.com/site/498349#.UrpANdfxu9I
|
|
|
|
|
#4829 |
|
|
Vjerojatno ce me prozvati siemkom, ali... 'T-34-3' sucessfully purchased. Spent gold: 9.350 . Vagao sam između IS6 i činezera. Prevagnula je moja ljubav prema mediumima :-) . Tenk za grindanje kredita mora mi biti zabavan (dok ne buffaju super peru). Zujanje po mapi, reagiranje i diktiranje tempa bitke mi je draže od oklopa i paddanja W/R-a (IS-6 stronk tenk). 390 Alpha na mediumu isto ima svoje čari :-) . Vozi ga posada iz T-34-1 s dobrom kamuflažom i "zaštitnim" perkovima (Safe stowage, prev maintenance). Oprema je Vert, Rammer, Optika (s namjerom da iskoristim ponajbolji cammo u tieru, osjećam se kao klingonac u bird of prey) Prva partija i odmah 100k u kasicu: http://wotreplays.com/site/498542#live_oaks-ck84-t-34-3
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 25.12.2013. u 10:42. |
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Klingonac koji puni 13 sekundi s nepreciznim topom probao sam taj tvoj tenkic...super sve samo taj predugacki relaod ubija :/Zadnje izmijenjeno od: mitra. 25.12.2013. u 11:49. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|