|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U download mode ide, probao full wipe ali problem je sto Odin ne prepoznaje mob kad ga spojim na usb... Meni to izgleda da je nesto vezano uz usb konektor krepalo, a bez usb-a nema flashanja... To je najveci problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
I probaj instalirati Samsung USB drivere http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956 pa onda vidi je li ti Odin prepoznaje mob. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi probao najprije spojiti mob u download modu, pa tek onda pokrenuti odin? Ako jesi onda moze biti da je otisao bootloader pa treba fleshati novi s jtagom,iako je to stvarno rijetkost. Jel puni bateriju kad je ugasen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Premium
|
@dinos Nazalost nema nijedan rom na kartici, a i da ima opet nema instaliran custom recovery - koji se mora flashati preko odina (koji naravno ne prepoznaje mob)... Driveri su uredno instalirani, probano vise puta... Totalna je*ada... @Bruno Probali dosta puta razlicitim kombinacijama, ne ide... Cisto da eliminiramo kabel i sam Odin, proba sam spojiti svoju s3-cu, isti tren ga prepozna.. Inace, mob se puni kad je ugasen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Premium
|
Sto god da je bilo, vise nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Danas kupio S4 iz Tele2 i prvi puta da imam primjerak CSC kod-a TWO, a ne SEE (ustvari je to identičan rom)...Ostao neugodno iznenađen sa time što mi ne nudi 4.3. update (premda na Sammobileu uredno stoji za skinut firmware-dakle update je stigao prije podosta vremena), izgleda da je Samsung i tu nešto sprčkao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne znam,samo znam da je ovo prvi puta da imam ovakvu situaciju,kad god da je osvanuo kakav update, normalno mi je stigao... edit: evo ga, maloprije mi ponudio, izgleda da je ona zadnja verzija I9505XXUEMK8 Zadnje izmijenjeno od: Purger155. 27.11.2013. u 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Možda sam fulao temu, ali da tu pitam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Dino Saur
|
Ima li jos tko ovdje S2? Jel furate kakve ROMove? Ja sam na Neatu, ali bi malo na neki AOSP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 | |
Premium
|
Citiraj:
Preporučam! http://carbon-rom.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#2235 | ||
Dino Saur
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Pitanje obojici: Koje su to verzije Android OS-a? Ma samo da mi je 99% stabilan i nitko sretniji od mene ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
49%winner
|
Zadnja 3 issuea su aktualna: Youtube mi je pikselast i na kompu ponekad, a na mobu cesto. Neki bug i navodno ga nema kada stavis stari YT 4.x (ne gledam YT na mobu). Black screen on recent apps - kada udjes u recent apps neki appovi ne pokazuju screenshot nego je crni kvadrat (chrome, igre, itd..). Nije neki problem, samo estetski, a ako se ne varam zbog drivera je tako. Soft reboot kod updejtanja placenih appova sam imao i na 4.2, malo je glupo ali ajde, ne dogadja se svaki put (ima vec mjesec dana u mom slucaju, a imam puno kupljenih appova)... Nisam na zadnjoj verziji jer nemam vremena testirati sve to. Znaci ne koristim ovu verziju s mali v3 driverima koja navodno radi jos fluidnije... Jbga, star sam, sredim si jednu verziju po ukusu i ako je stabilna vrtim do prvog major updatea ![]()
![]() |
![]() |
#2239 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
Ako instaliram zadnje Slim i gappse, i ako dode novi update za Slim ROM i ja ga stavim, jel moram opet refleshat gappse ili ostaju od prijasnje verzije Slima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Takoder koristim samo SlimBean i zadovoljan sam. Nisam imao problema sa crnim prikazom programa u recent app, ali mi zna koji put otvorit krivi program iz recent app, nista strasno. Drzim se njega jer nemam problema i neda mi se vise isprobavam druge i riskirat. Sve ovisi o kakvom update se radi. Ja sam sam bio do jucer na SlimBean 4.3 build 2.0 i onda stavio 2.2 bez da sam morao stavit gappse i samo napravio wipe za cache jer se nije nista drasticno mijenjalo, ostao je 4.3.1 android. Sve ovisi koji update. Sljedeci ce sigurno bit tek 4.4 tako da ces morat sve na novo namjestit. A nije ni problem taj gapps kad sve lijepo dobis kod njih i cas posla da instaliras. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
49%winner
|
Ok ne koristim sluzbeni Slimbean nego Sabermod pa ne ulazim u to kakav je... Gappse u pravilu ne moras flesati nakon updatea, to je tako nekako napravljeno makar ja updateove radim po metodi format system, flash rom, flash gapps. Onaj recent apps bug izgleda ovako, samo estetika:
![]() |
![]() |
#2244 |
Dino Saur
|
Neide mu u glavu samo jos jedna stvar. Kako to da CM ima tako velike bugove na 4.3, a npr SlimBeam nema. Kako to da CM ne preuzme neke dijelove Slimovog source koda da to popravi? CM problemi (veliki): -GPS doesn't work in 99% of time -Phone randomly and suddenly reboots itself SlimBeam problemi (mali): -Recents screen in expanded desktop shows on some apps a black thumbnail |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Došli official romovi. Ima UK BTU kojeg sam jučer stavio i bolje radi od 4.1.2 xxemg4, ali preko noći mi je otišla baterija za oko 5%. Stavit ću Vipov pa ćemo vidjet kako će bit, ali mislim da je to isto. EDIT: Stavio vip, zasad super sve, ipak taj 4.3 troši više bateriju, ali je brži, možda zato.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 17.12.2013. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ljudi molim vas pomozite Prijatelj je kupio Lenovo a390 smartphone(mislim preko ebay-a ili ne znam kak jer je sve bilo na kineskom). Uglavnom napravio sam flash mobitela Model number: Lenovo A390_ROW Android version 4.0.3 Koristio sam Smart Phone Flash Tool. Problem je što je sad na engleskom...i nikako da mu stavim na hrvatski(probao sam i neke aplikacije, ali uglavnom promijeni možda 30% izbornika u hrvatski samo ![]() Tražim aplikacije i nema..probam još. Jel možda problem u krivom rom-u? Koristio sam stock rom A390_ROW_S315_130621_DCC. hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam nać...tražim google već sat vremena i osim onog stock rom-a ne nalazim ništa drugo ![]() edit : http://www.exsomedia.net/phones/leno...overy-and-root Na gornjoj stranici sam našao 3 rom-a, Lenovo A390 Custom ROM Stock ROM A390 (315)|(S320) |(S312) ..mislim koji je sada ispravan i u čemu je razlika? 320 i 312 nisu o očekivanom formatu za flash tool...reći ću čovjeku da koristi engleski, ili neka da nekome za novce da mu to riješi. Btw nijedna app s google play-a za system locale i sl. nije pomogla. Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 22.12.2013. u 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|