|
![]() |
#4561 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Potvrđeno je da će Oppo Find 7 imati 2k ekran, ali nema naznake o njegovoj veličini osim da su negirali 5,7" http://www.phonearena.com/news/OPPO-...isplay_id50411
#4563 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajmo pametan savjet sad... trenutno nemam mob, moram nesto uzet i vec duze razmisljam sto napravit. prvi pick mi je bio Lenovo K900 - al trenutno ga ne mogu dobit za 300 dolara. Sto bi mi KONKRETNO preporucili od ovih kineskih mobitela za taj iznos (dobro protegnut cu se koji dolar ako se stvarno isplati)... ajmo rec da imam ukupno 1800 kn. Znaci, koji kinez je najstabilniji, solidna baterija i najmanje kvarova? kakav je ZOPO C2? Unaprijed hvala svima |
![]() |
![]() |
#4564 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
neo n003 definitivno |
![]() |
![]() |
#4566 |
Premium
|
chinapadmall, ttmalls, yoymart. ta tri su službeni prodavači. imas i na antelife, merimobiles, etotalk itd. imam navedeni mobitel, pa pitaj sta te god zanima |
![]() |
![]() |
#4567 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kako ti radi ova led notifikacija, koje sve događaje može prikazivati? I koja je shema s ovim tipkama dolje, nisu osvjetljene, što je na ovoj srednjoj koja se vidi? |
|
![]() |
![]() |
#4568 | |
Premium
|
Citiraj:
Sa koje si narucio? vidim cijenu od 259 dolara, koliko carine ce mi "tuc" na to? KOliko mogu ocekivat cekanje, kad bi mogao bit u HR, ako narucim do kraja tjedna (nikad nista nisam uzimao iz kine pa me malo i strah pa je svaki savjet dobrodosao) Edit: gledam na chinapadmall.com na ovom ttmalls-u nisam pronasao. jel se moze sto popusta kakvim kuponom izvuc? |
|
![]() |
![]() |
#4569 |
Premium
|
da, 2/32. s ttmallsa sam ja narucio. neces pogrijesti ni s merimobilesom, to2c-om, antelifeom. nisam sad na laptopu, pa ne znam di ih imas sve, ali obavezno posalji mailove na sve navedene shopove, pitaj ih jel imaju mobitel na lageru, te postoji li mogucnost ikakvog kupona za popust. na cijenu koju platis ti ide 25% pdv-a, plus 30ak kn postanskih troskova. ako imas srice u zivotu, mos proc i bez tih troskova, ali ne ocekuj. do sada sam narucio 4 mobitela, dolazili su za: 32, 35, 19, 36 dana. pravila nema. bitno je samo da je mobitel trenutno dostupan, a to pitas prije narudzbe. |
![]() |
![]() |
#4570 |
Premium
|
OK. "maltretirat" cu jos koji put ovdje prije narudzbe. Ako sve troskove pribrojim ispada 1750 kn u HR. Jesam li u pravu? Kakav bi taj mobitel bio u usporedbi sa Zopo C2!!? Jer i zopo bi treba bit cijenom tu kraj n003. Sad me zanima koji je bolji i "stabilnij", fluidniji uredaj. |
![]() |
![]() |
#4571 |
Premium
|
imas pm ne znam koliki ti je tecaj u banci, mene je oko 1850 ispalo sve skupa. ne znam kakav je zopo, bio mi je u igri i on, i iocean x7, i thl w11, al na kraju uvijek neo pobijedi. za ovog ti mogu rec da je toliko stabilan i fluidan da nema teorije da prelazim na neki custom rom (ako sam mislio da je to nemoguce), al stock rom uz gravity box, ide fenomenalno. o bateriji i kameri necu trosit rijeci, mobitel redovno ulazi u treci dan koristenja, uz manje tlacenja i u cetvrti, i tu je sigurno bolji od svih u ovom cjenovnom rangu.... nisam siguran, ali sam negdje cuo da zopo-a mos narucit u europi za 300 dolara, u tom slucaju neces placat pdv. pa sam vidi sta ti vise pase |
![]() |
![]() |
#4573 |
Registered User
|
Tako je, stock ROM i Gravity Box su za sada dobitna kombinacija bez premca... |
![]() |
![]() |
#4575 |
Premium
|
alat s kojim personaliziras sucelje i funkcije cijelog sustava |
![]() |
![]() |
#4576 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Edit: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Friday
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 17.12.2013. u 19:18. |
|
![]() |
![]() |
#4579 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja još nisam uspio naći touchscreen za moj THL W100. Zna li tko gdje ima sigurno za uzeti samo TS (display je čitav) jer me sa ovih stranica koje se spominju u ovoj temi samo zavlače. |
![]() |
![]() |
#4580 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4581 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4582 |
Premium
|
ma di to? na oppostyle.com je 300 eura, al ne vidim da se nudi taj voucher. i jel itko narucivao, jel sigurno da je postarina free, jer mi se ne da registrirat samo zbog toga |
![]() |
![]() |
#4583 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4584 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Jesi kontaktirao http://thlmobilemall.com/original-to...w100-p-85.html |
![]() |
![]() |
#4586 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4587 | |
Premium
|
Citiraj:
I cini mi se da ne mogu boju odabrat, a nekako sam skloniji crnoj. Inace je OK koliko citam specifikacije. Jel taj Gravity box radi na svakom androidu ili ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4588 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
google: Compatibility - Supports most of the MTK devices (MT6589/MT6577/MT8389) running ROM based on vanilla Android (AOSP) 4.1/4.2 - Supports other devices running vanilla Android (AOSP) 4.1/4.2/4.3 - DOES NOT support ROMs vastly modified by device manufacturers (HTC Sense, Samsung Touchwiz, MIUI, LeWa, ...) - SHOULD NOT be used with custom ROMs like CM, AOSPA, RootBox, SlimBean - it makes no sense since the most of the features are already in the ROM (may cause conflicts and unexpected behaviour)
#4589 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4590 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
to za thl ce biti ponuda happy hour u petak, prati odbrojavanje do pocetka ponude. a ovo za gravitybox procitaj sve na xda, malo googlaj. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|