|
![]() |
#4352 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je nešto do laptopa misim da bi trebao biti igriv lol na toj konfiguraciji. Igrao sam sada kao akali supp završio sa 20 5 9 , vision control smo imali tijekom cijele igre. Rušo sam face of the mountain, čim smo došli lvl 6 i ja imao 3 sjene ubili adc-a i od onda je bilo snowbolanje žešče. S Akali score 10 pobjeda 1 izgubljena i svaki put se nafeedam prejebeno volim bronzu kao neznaju protiv nje Jel mi znači kaj kaj sam u presessionsu se popeo sam bronze 4 na bronzu 2 što se tiče s 4? Zadnje izmijenjeno od: blozer. 24.11.2013. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4353 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4355 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja nez kako Vama, ali su sjebali igricu totalno. Dodjem gledat stream profića i vidim igraju 2-1-2 bez junglera. Daj molim te -.-' I još oni targoni pi*ke materine, počeli su se natjecati sa google-om ko će više uništiti dobru stvar (primjer youtubea). Ako ovo ne srede sigurno prestajem igrati ovu igru jer po meni ako ovako istane igra gubi smisao(makar meni). Neka onda reworkaju cijeli summoner rift i neka maknu cijelu junglu -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4357 |
Hala Madrid!
|
Šta ti kažeš xplosiv i ostali na sve to? Vidim da i ti imaš slično mišljenje kao ja po gornjim postovima ![]() edit: crkao mi je monitor pa ne znam sve detalje za novi patch, ali prema ovome što sam vidio MEH Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 24.11.2013. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Back to the Roots! Wow ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4361 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() I daj nemoj me poštivati toliko, još sam bebač ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mijenjaj LoL s BF/COD. Nezamislivo bolji community, ingame chat sa svim suigračima, pristojnost na razini, gameplay strašan, možeš prekinuti igru kada god želiš i otići se posrati (što u LoL-u nije slučaj jer odmah pobereš warn/ban), možeš s par kolega iskerijati game bez problema makar igrao protiv 32 protivnika itd itd. Jedina mana je to što su tehnički nedorečeni, ima breg bugova i vrlo su hardverski zahtjevni. I to je to.
![]() |
#4363 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() tako ako kome bude do wotlk wowa.. neka samo kaze IGN ![]() ![]() fakat... relativno sam svjez u LoLu .. oko dva mjeseca tek igram.. i community je odvratan. toliko frustriranih klinaca na jednom mjestu... ajme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4364 | |
Premium
|
Citiraj:
gledam da izlazi i china , di je najeftinije s tim dlc? a vidi komp pod moj pc, pretpostavljam da to to trebalo sve vrtiti u high ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4365 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Iskreno, ni ne treba ti DLC. Bar ne za početak. Jednostavno kupiš osnovni BF4, imaš dosta materijala za igrati, kad to sve masteraš, past će cijena Premiuma i onda kupiš njega i dobiješ sve DLC + extras. Tvoj komp će to prožvakati, progutati i ispljunuti tako da nemaš brige.
![]() |
#4368 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ah, dok se sjetim samo dok sam ja još bio bronze ![]()
![]() |
![]() |
#4372 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
moze pomoc, lol od prije tjedan dana neradi nikako kaj se tice clienta dok je u igri sve, npr dok cekam u queu uopce mi nepokazuje da aceptam match ponekad, conection error skoro uvijek, poslje gamea nema niceg samo ode van iz igre, pokuso sam repair i nista inace sam 26lvl jungle main, nabavio rune za ad sad se dvoumim Olaf , Xin Zhao ili da jos vise skupljam za JV4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4375 |
Hala Madrid!
|
Po meni J4 najbolje može doprinjeti svome timu tako da bi ga ja na tvom mjestu uzeo za maina. On je meni osobno najdraži jungler. Nije težak + ima 2 jebena cc-a + ima shield (daje mu dodatni health za svakog protivničkog championa koji je blizu njega) koji usporava protivnike blizu njega. Jako dobar champion po meni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |