|
![]() |
#4741 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da... priča sa Carrie je nategnuta jako,...
![]() |
#4742 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa da, i meni je to nategnuto sve skupa, i malo je vjerojatno da bi u stvarnoj situaciji odabrali tu opciju, no za potrebe serije - funkcionira. Nema veze, uhvatili su neki svoj ritam, zaoštrava se priča. I dalje mi je to najzanimljivija serija za pratiti od sveg što trenutno ide.
![]() |
#4744 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Forbydelsen 3. Odlično! Neočekivan, ali pravedan završetak. Doduše, malo reciklira temu iz S01 (ubijena mlada cura, upetljanost visoke politike, ubojicu se uhapsilo pa pustilo,...), ali svejedno je odlično.
![]() |
#4745 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
Guest
|
Love Hate ide i u 5. sezonu sa obzirom na kraj 4. koji je svojevrsni "antiklimaks". Odlična serija, svejedno malo fali Darren. |
![]() |
![]() |
#4748 |
Guest
|
Homeland odličan kao i uvijek. Killing se vraća za još jednu sezonu na netflix (najvj i arrested development). Weee. |
![]() |
![]() |
#4749 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Homeland odličan! A sudeći po promoju i iduća epizoda bude vrh! ![]()
![]() |
![]() |
#4753 |
Guest
|
Jedini dobar dio ovotjednog SHIELD-a je na kraju poslije pauze homage Dollhouseu "Did I fall asleep? Just for a little while." hehe |
![]() |
![]() |
#4754 |
Premium
|
Meni je malo isforsiran. A za Coulsona sam još od prve epizode uvjeren da je klon.
![]() |
#4756 |
Guest
|
Agents of S.H.I.E.L.D. |
![]() |
![]() |
#4757 |
Guest
|
SOA..konačno dobra epizoda. Totalno neočekivano. |
![]() |
![]() |
#4759 |
Guest
|
Google Doodle od danas. <3 Jedva čekam subotu navečer ![]() |
![]() |
![]() |
#4761 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Možda jedna od boljih epizoda serije uopće, ALI cijela ova sezona ja za zaborav, ne sumnjan da će kraj bit spektakularan, samo nevidin smisao u tome da snime cijelu jednu sezonu ukojoj se ne događa ama baš ništa i onda je završne bombastično da dobiju nekakav prosjek. Razvlače ka žvaku jebate, iman osjećaj da bi serija bila puno kvalitetnija da je planirana sezona ili dvije manje Homeland odličan, puno manje praznog hoda, puno manje glupe priče, puno manje nebitnih detalja, puno manje bezveznih epizoda. Standardno krene malo sporije, a onda te svaka iduća zalijepi za ekran i završi epski, sreća ponedjeljak je blizu ![]()
![]() |
#4762 | |
Guest
|
Citiraj:
Preporuke za http://www.imdb.com/title/tt2663812/reference Nicely done. A sada spriječiti potrebu za gledanjem svega ispočetka. Nemam toliko vremena ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4763 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4764 |
Guest
|
AFAIK. Još jedna ide. |
![]() |
![]() |
#4765 |
Premium
|
U sklopu najavljenog povratka, gledam vjerojatno jednu od najboljih humorističkih serija ikad snimljenih - Monty Python's Flying Circus [rate:no votes] unknown votes . Kakve ideje, kakve fore,... to se ne može iskazati, to treba vidjeti. Legendarno.
![]() |
#4766 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Jedna od najboljih serija koju san gleda, tako dobro napravljena da je to cudo. Definitivno bi volio da je u FHD izasla jer me to kocilo da pocnem. Ali nakon S01E01 nije bilo stajanja. Svi koji se misle a vole realne stvari ovo je top stvar za pogledat. Samo me jedno sjebalo, a to je da su mi makli najdrazeg lika (opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4767 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4768 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Homeland ![]() ![]() Izvedba Damiana Lewisa, vrijedno neke freaking nagrade majko mila
![]() |
![]() |
#4770 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|