|
![]() |
#2551 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Moze se ako nema knox. Pitanje je samo jeli bootloader zakljucan ako se napravi ota,iako sumnjam. AKo je zakljucan,treba fleshati bootloader preko ADB-a. |
|
![]() |
![]() |
#2552 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
imas na xda slucaja gdje je potvrdeno ako je islo preko odina da je knox bio 0x1 tako da se necu igrati dok ne izadje barem jos jedna verzija 4.3
#2553 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmm ja sam svog Samsunga S4 mini rootao i isto mi se knox bunio, da je sistem modificiran. Tako da dobro provjerite da li na novim mobitelima ima Knoxa na Androidu 4.2.2, evo sto pise na XDA za moj 4.2.2: If you get warnings about applications doing not permitted actions, delete the following files from system/app KNOXAgent.apk KNOXStore.apk ContainerAgent.apk
#2555 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Samo bi htio reć da više niko nema pravo srat kako je android trzav/laggav/nestabilan, jer od 4.4 (bar na s4) je daleko od toga. Uz dalvik art (mora se još malo ispeglat) ali doslovno sve leti... napokon. |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2557 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
#2558 | ||
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2559 |
Guest
|
Otkad garancija pokriva "strujni udar"? Vjerujem da može proći nekad, ali kao pravilo ne. Uostalom, valjda bi trebao onda isporučiti i originalni punjač koji ne radi i koji je isporučio said voltage uz mobitel. |
![]() |
#2561 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Kak se "zblesirana"? Na Note2 misliš? Ja do sad nisam imao problema s tim. Doduše, ponekad o aplikaciji ovisi koliko se brzo izvede, ali nisam primjetio nešto što bih nazvao problemom. |
![]() |
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Pa recimo ekran mi se rotira za 90 stupnjeva i onda kad ispravim mob se ne vrati natrag. I stoji mi tak horizontalno.. samo restart pomate. Ali to ne uvijek nego ponekad. |
![]() |
![]() |
#2563 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja osobno nisam nikad to doživio. Kratki google search ukazuje da je bilo dosta problema s tim. Nekoliko je teorija i rješenja, a sve se više-manje svodi na bug koji nastaje prilikom OTA upgrade-a sa 4.1.1 na 4.1.2. Ja za tu tranziciju nisam koristio OTA nego sam flashao ODINom na čisto. Možda zato nisam imao. E sad. Ja ne bih ulazio dublje u to. Na tvojem bi mjestu prvo napravio backup i flashao čisto 4.1.2. No to sam ja... Porobaj detaljnije proučiti ovo sa linkova. Možda koji od fixeva radi... Imaš li možda uključen Smart Rotation? Ako da, probaj bez. |
![]() |
![]() |
#2564 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S4 i N3 dobijaju KK u 01/14, a S3 i N2 par mjeseci kasnije http://itechaddict.com/leaked-samsun...-galaxy-lineup
#2565 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2566 |
"Samo vodu ne!"
|
Nego na xda se pojavio "Note 3 mod" za Note 2. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2537186 Uvjet je mk4 4.3 deodexed rom. Dakle više nije potreban dn3 rom, nego bio koji mk4. Sad treba samo pričekat pravu verziju službenog knoxfree 4.3 stock roma, rootati i flashati mod, i imamo ono što je Samsung trebao odavno napraviti... |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
|
Pitanje kako ce pakirati knoxfree STABILAN stock rom ,kad jedini bootloader za 4.3 a da nema knox je onaj leakani koji nije bas stabilan. Ali mozda postoji kakvo rjesenje s modanim bootloaderom. Ipak je taj knox sada veliki izazov za developere. |
![]() |
![]() |
#2568 |
"Samo vodu ne!"
|
Da. Riješit ce se knox ovako ili onako. Puno ljudi se zainatilo i bavi time. Možda će se Samsungu sad dogoditi sa Note2 ono što se dogodilo HTCu sa HD2. Ako ovak krene Note2 bi mogao postati novi dev kralj. Na taj način bi se na najbolji način Samsungu o glavu obila ova bahatost. Baš bi mi to bilo drago. Zna se da stariji bootloader radi probleme sa wifi, ali postoji fix koji navodno riješi problem. Postoji li gdje kakva lista ostalih problema (ako postoje)? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 22.11.2013. u 15:23. |
![]() |
![]() |
#2569 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam okacio na n2 zadnji sluzbeni 4.3. Lijepo radi, boje su "normalnije", touchwiz nema lagga ( prebacio se na novu ali sam probao i TW), sve u svemu ja zadovoljan. knox je ostao 0x0 iako je radeno preko odin-a.
#2570 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam note 3, tocnije n900 sm verziju. Dakle famozna 'octa'. I odlican je mobitel. Kako sam sklon koristenju inace osjetno manjih dijagonala (4 - 4,5), tu nalazim prvu vecu manu ovoj grdosiji. No to ne mogu ni uzeti za manu, jer znao sam sta cu dobiti sa ovim mobom. Nego cisto jedna subjektivna opaska... Realno, ovaj mobitel je cudoviste. I to blago receno. Tako da ga necu pretjerano hvaliti, jer mogao bih valjda do sutra. No zato cu se ukratko primit druge vece mane. A to je samsungov software. Ja jednostavno ne shvacam, da li oni zaposljavaju studente-programere, ili jednostavno ne znaju sve to srediti kako spada? Najbolji dio ovog mobitela je S Pen i pripadajuci software. No ujedno, to je i najgori dio. Recimo meni jedan Scrapbook odlicno dodje, koristim ga konstatno kroz ovih dva dana koliko se igram sa mobitelom. Ali idiotizam je totalni da ne mozes to sinkronizirati sa kompom, bez obzira dal je u pitanju osx, linux ili win. A koristim sva 3. Jedini nacin je da snimljeni scrapbook prebacim u S Note, pa onda sinkroniziram sa evernoteom. Dakle jedan veliki i bespotrebni korak da napravim jednu takvu sitnicu. Onaj koji je ovo izmislio treba se upucati. Odmah. Sad! ![]() Osobno sam ljubitelj iOS-a bas iz tog razloga. Sve sto imam radi gotovo pa savrseno. Note3 ponekad zastuca, no nista veliko i da bi bilo za zamjeriti. Zamjeram iskljucivo neke nelogicnosti u softwareu, izuzetno lose rasporedjen Settings, ruzan GUI i naravno famozni My Magazine koji se ne moze izgasiti. Divota. No kako vec rekoh, to su sve mane koje sam nasao. Za sad barem. Previse je dobrih stvari, uvjeren sam da je vecina ovdje pogledala hrpu jubito rivjuvova pa nema smisla da pisem nesto veci txt. Mobitel je zvijer. I to je to. Samo je pitanje dal cu isti zadrzati. No mislim da hocu, pa makar ga koristio samo kao mini tablet. Jer za takve stvari je fantastican i iznimno koristan ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Cijena je super, a mobitel izgleda jako lijepo i vizualno dosta vuče na S3. Mišljenja? http://www.tele2.hr/privatni-korisni...hite/d436/#txt http://www.youtube.com/watch?v=xqw01vQ6HEg
#2573 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima iste specifikacije kao stari Galaxy S Advance, a izgled S3. Slabiji je i od S3 Mini. Uglavnom, ništa posebno.
#2574 |
Premium
|
Kako ništa posebno kad košta soma kuna? Za soma kuna je (po meni) do jaja.
#2575 |
"Samo vodu ne!"
|
Konačno! S-Note radi na bilo kojem Windows 8/8.1 32bit/64bit računalu! Doduše, uz dosta posla. Ali sve radi. Točno onako kako je trebalo odmah raditi, da se Samsung bavi pravim stvarima, a ne knoxom, kontrolom i ograničavanjem. |
![]() |
![]() |
#2576 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2579 |
Premium
|
Ovaj mi je sexy, a i jeftin je >>> http://www.ekupi.hr/VIVAX-SMART-Poin...IM-356152.aspx
Uređivanje | |
|
|