|
![]() |
#1141 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Kovac je takodjer malo eksperimentirao. Po meni Benko lijevo i Mandzo desno (mislim na polozaj u napadu),Rebic lijevo,Modric,Rakitic,Srna za prvu postavu. Kasnije dobra zamjena po potrebi,ako treba Eduardo u napadu,u vezi imamo Kranjcara i Kovacica npr. Rebic je inace napadac ali s lijeva moze probijati kao Kranjcar u najboljim danima ![]() Obrana je malo li la ali za prvu postavu Simunic,Lovren,Corluka a lijevo nemam pojma. Rupa. U obzir imamo i Schifu koji motze uletit u kombinaciju. Sistem po meni 4-4-2. Moje misljenje da smo ovakvi najbolji. I tako trenirati stalno a ne svaka tekma drugi ljudi i drugi sistem. Evo da se dodam i ja u ovih 4 500 000 izbornika u HR ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Rakitić, Modrić - Olić, Kovačić, Perišić - Mandžukić |
![]() |
![]() |
#1143 |
Guest
|
|
![]() |
#1146 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo je opet katastrofa... |
![]() |
![]() |
#1148 |
"Samo vodu ne!"
|
U tome i je problem...igra se 100% naprijed, i ne može se dati gol Islandu na Maksimiru. Za to vrijeme Island sam napravi par sansi... Katatstrofa... |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo vam pranjic bek. dvije kontre povukli prek njega, decko se ne vraca. bit ce dobro ak nam tak ne spice gol. inace ok. prema naprijed smo dobri. edit: GOOOOOOOOL! Mandzo, napokon ![]()
#1151 |
"Samo vodu ne!"
|
Fala k....! |
![]() |
![]() |
#1154 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1156 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Viđe sranja. A Islanđani su bili spremni za puno komada, da im više nikad ne padne na pamet da uopće uđu u sljedeće kvalifikacije, a kamoli da se nadaju prolasku na prvenstvo.
#1157 |
"Samo vodu ne!"
|
omfg |
![]() |
![]() |
#1161 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Mah,stara prica, dva cista penala (igra rukom koju vidi cetrnaesti red tribina al suci ne), igranje rukom iznad modriceve glave,dosudjeno,ali opet naravno nekaznjeno, onda za prvi nas zesci faul crveni. Zivio platini i njegovi jazavci. Jadno. Nasima svaka cast jer se vidi da grizu,bar zasad.
#1163 |
Guest
|
ne vjerujem... |
![]() |
#1167 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne mogu vjerovat da netko tu pokušava pravdat ovaj crveni. Ono je za 2 crvena bilo. Što mu je to trebalo nakon što je dao gol. |
![]() |
![]() |
#1169 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Crveni ko kuća, nije namjerno, ali je crveni. Nije panj gledao di su igrači već je gledao u pod kako da se zagradi ![]() Al nema veze, nametat ćemo ih sa 2 gola iz kontre, pa ovi su jazavci, nemogu napad napravit. Mogu dat gol samo iz nase greske, a to je isti k imali 11 ili 10 igraca
Uređivanje | |
|
|