|
![]() |
#3871 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@ listerstorm, celeron Baš tražim nešto za dragu, 4-4.5" max, jeftino, nije zahtjevan korisnik, a cijena igra ulogu ![]() Dosad od navedenih favorit mi nekako izgleda ZTE 889s. A ovaj I9500, također na xmas popustu na Pandi, za 68.99$: http://www.pandawill.com/i9500-smart...ck-p81121.html Hardverska tipka, bljeskalica, baterija nazivno veća, ali i veličina ekrana i rezolucija Ono što me brine je SC6825, kakav je to proc? Nema baš puno podataka na pandi o tom mobu, a niti google nije baš od pomoći... |
![]() |
![]() |
#3873 |
Guest
|
valjda šalju nazad u kinu ![]() |
![]() |
#3874 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ništa specijalno i dostatno za osnovne stvari - malo zastario (Cortex A5) čipset, dual core cpu, dual core gpu,.. http://www.spreadtrum.com/en/product...ds/view/sc6825
#3875 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel se isplati uzeti Xiaomi Mi2A (Engadged review)? (cca 280 USD) Evo zasto mi se cini ok: ZA:
PROTIV:
|
![]() |
![]() |
#3876 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3877 |
Premium
|
Hisiki otpada jer je single SIM, treba mi dual da se žena riješi dva moba ![]() Druga dva su ponešto skuplji - w450 skoro 30$ više , a quad joj ne treba za normalan rad. Kako ja to trenutno vidim, ili I9500 ili ZTE 889s. Naginjem k I9500 radi gore navedenoga, ali mi je malo "mačak u vreći" jer je nepoznata firma, a ne mogu naći niti točnu specku, npr. za 3G ne piše baš nešto na pandi? |
![]() |
![]() |
#3878 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3879 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da se i ja malo ubacim na ovaj forum ![]() Hisiki G2 ti je definitivno najjači hardwareom u toj kategoriji, a zte v988 je recimo nekakva kvaliteta u toj kategoriji. Ja osobno bi uzeo hisiki g2 (to mi je dnevnica kad ima posla) i budem naručio jednog bratu za božić vjerovatno, a sebi sam već naručio v967s (prvi kinez pa da probam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3881 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3882 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja baš naručio crni TS7, jedino bi da je vodootporan i da nema onog sivog oko ekrana i tipki, ali cijena stvarno ne daje mjesta prigovoru ![]() Još sam da prođe pored carine - za sada su mi prošli jedan mobitel i jedan tablet, dok jedan tablet nije... valjda bude 3:1 ![]()
![]() |
#3883 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yes, Cubot One - u srijedu je po cijeni od 157,19$ u prvom i 167,19$ u drugom krugu. Od drugih zanimljivijih uređaja je još Haier W718 u ponedeljak (76,49/85,99$), Cubot GT99 u utorak (130,99/140,99$), THL W8S u petak (236,49/246,49$) i Haier W850 u subotu (105,99/109,99$). btw, nova fora je da Panda sada ima po 2 uređaja na dnevnom Happy Houru i da HH nije svaki dan u isto vrijeme.
#3884 |
Registered User
|
Pa nije ni prije HH bio uvijek u isto vrijeme... |
![]() |
![]() |
#3886 |
Premium
|
Za tu lovu ekstra |
![]() |
![]() |
#3888 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Evo osvanilo je nešto videa na yubitu od w450. Jel ima led light? po ovim snimcima se čini da nema dok po nekim stranicama piše da ima... |
![]() |
![]() |
#3889 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3890 |
Premium
|
Brmti pandu. Pokusavam platiti ZTE 889S (s xmasgift kuponom) i nakon što kliknem na checkout via Paypal i ulogiram se tamo vraća me natrag na njihovu stranicu, forsira odabir shippinga preko nekog od ovih koji se dodatno plaćaju. Nakon toga klikam na "Proceed to checkout" i ništa se ne događa. Na ove tu dolje lijevo zelene gumbe: ![]() Prvo je lijevi bio sivi, kliknuo na zelenog, sad su oba zelena i niti na jednoga više ne trza :-) Nema nikakve obavijesti da nešto nije popunjeno i sl. Probao i ovaj drugi, detaljniji checkout i ista priča. Item je i dalje u košarici, nema zabilježene narudžbe. WTF, di sam zajebo? Sad sam naklikao i biti će veselja kad dođu domaza božić mobiteli za cijelu familiju :-) |
![]() |
![]() |
#3891 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
klikni samo par puta na oba pa će proć... |
![]() |
![]() |
#3892 |
Premium
|
Prošlo je nakon "samo" 8 klikova na desni gumb i 9. je bio na lijevi ![]() Ono što je zanimljivo da zbog situacije s baterijama više nema free shippinga. barem ga ja nisam uspio aktivirati, na kraju odabrao sing post. |
![]() |
![]() |
#3893 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
trebam pomoc, nikako ne mogu postavit widgete,npr. instaliram neku app za vrijeme,i nakon toga tamo na desktpo drzim prst dulje vrijeme izbaci mi izbornik s widgetima,ali tamo nema weatherr widgeta vec sam oni od sustava npr. sat,kalendar,galerija itd... imam instaliran apex launcher
#3895 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
ma ta panda je po meni bezveze, sve šta prodaju treba čekat tjednima ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3896 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3897 |
Premium
|
A gle, negdje se moralo kupiti, tu bilo najjeftinije, nije baš da mi je hića, za pod bor do badnjaka će valjda doći ![]() A pogle koliko ljudi tu druka za pandu, vidi coconuta, svaki put kad nešto predloži je s pande, možda ima proviziju ![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
S Pandom imam problema. Čekam tablet već 60 dana. Ne zarezuju ni Paypal. Poslije disputa sam prešao na claim. Uvijek čekaju zadnji dan roka što im Paypal zada. Sada su (10-i dan kako sam digao claim) odgovorili Paypalu tako što su im ponovo poslali tracking number. Opet je na potezu Paypal. Prošli tjedan su mi stigla dva Hisikija G2 s Pande. Na jednom ne radi mikrofon (radi, ali jako tiho i isprekidano). Poučen iskustvom s tabletom odmah sam digao dispute na Paypalu za neispravan uređaj (DOA). Sutra mi stiže još par HISIKIJA pa ću javiti jesu li ispravni. |
![]() |
![]() |
#3900 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |