|
![]() |
#2342 |
Guest
|
Pa neki si već programirali ovaj novi ajfon da si mogu sa pimpačem otključat :P Tak svejedno. Samo da bude brzo. Oh wait, klik prstom tipke. ![]() |
![]() |
#2343 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2345 |
"Samo vodu ne!"
|
Prava koža nema smisla isto kao ni umjetna. Ne samo da je krivo i nastrano imati kožu mrtve životinje na telefonu, nego se uz to i haba. IT i koža jednostavno nemaju dodirnih točaka. Staviti pravu ili umjetnu kožu na smartphone je konceptualna greška industrijskog designa. |
![]() |
![]() |
#2346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidjeh jučer na TV-u praktični test Galaxy Geara. Spojite se BT-om na S4/Note 3 i onda Gear izigrava fotić, mp3 player, handsfree uređaj za auto,... Jedini je zaheb što nije skroz waterproof. Za sada ne radi s nijednim drugim uređajem, ali vjerojatno hoće sa S3 nakon upgradea na 4.3. Cijena: 299 ojra u DE.
#2347 |
Guest
|
Nema ništa nastrano u koži te je materijal kao i svaki drugi. Prokleti hipiji :P A habanje. Super. Nije da ju ne nosimo po sebi, po nogama... |
![]() |
#2349 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Ja mislim da je informacija tocna, zivi bili pa vidili ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2351 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasad mi se cini ko marketinski trik to skeniranje oka, ali ne mora znaciti da ce biti (ako uopce bude), ovisi o izvedbi i nacinu upotrebe... IMHO bilo bi im pametnije da se uvate vaznijih stvari koje ce krajnji korisnici zaista primjetiti tipa jaca baterija (nove tehnologije, vec dostupne btw), bolji/cvrsci materijali kucista (ne mislim nuzno na metale, moze i polikarbonat u stilu nokie), kvalitetni stereo zvucnici s prednje strane (htc one), kvalitetnija optika/kamera, ekran upotrebljiv na direktnom suncu i sl... A ne samo trpati puste (nepotrebne) jezgre u soc-ove koje na kraju zavrse u 90% slucajeva samo kao potrosaci ionako slabasnih baterija. 4 jezgre su dosta i previse, neka radije porade na performansama po taktu (iphone 5s)... To su moje neke zelje/ocekivanja koja, realno gledajuci, nece ugledati svjetlo dana ni u galaxy-u s7 a kamoli petici ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Guest
|
Daj mi S5 u obliku Note 3 sa HTC One mikrofonima i zvučnicima te RGB matricom AMOLED-a i kupio bi ga istog trena. |
![]() |
#2355 |
Guest
|
A Nokia nema takve zvučnike. Tako da HTC One je još uvijek primjer nečega što je imalo i jedno i drugo. Moram reći da na mom (starom) Oneu zvuk od mikrofona je stvarno odličan neovisno o okolini. A patente, blah. Koga briga. Tko je na kraju popušio? Korisnici! |
![]() |
#2356 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2357 |
Guest
|
|
![]() |
#2359 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako tebi ne treba, onda će ti i piezo biti dovoljan. |
|
![]() |
#2360 | ||
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Zar novi iPhone već nema fingerprint scan? ![]() ![]() Uglavnom, samo još jedan od podataka koji će tajne službe s lakoćom i bez prisile prikupljati na svojim serverima. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2361 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Nemam pojma, kad je druženje i dobra ekipa, nikad nisam puštao glazbu na mobitel... na vikendici smo uživali u zvuku valova i cvrčaka, a ne nekog drkeljanja. Jebiga, svakome treba nešto drugo. Mogli su bar bolje sakrit. Recimo da je straga, ne bi se uopće zamara time. |
![]() |
![]() |
#2362 |
Guest
|
Pa rekao sam, svakom svoje. Meni je bolje da je naprijed jer onda možeš i jubito okinuti, negi video pustit i gledat, a ne moram polagati mob na razne površine sa ekranom prema dolje. Valovi i cvrči me na napaljuju niti jedan posto, eventualno tjeraju na brže odlaženje na šekret :P hihihi |
![]() |
#2363 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kako je ekipa (ne)zadovoljna s kamerom na S4? Meni se čini dosta dobra, iako, nisam imao prilike na kompu usporedit s drugim modelima. Jedna žderonjska: http://www.pohrani.com/f/2t/MA/1zjZZ...1005132835.jpg |
![]() |
![]() |
#2364 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Imam problem na svom Galaxy S3. Naime, 2-3 puta dnevno već nekoliko dana mi se mobitel sam od sebe "zamrzne" i dok ga ručno ne resetiram ne reagira nikako. Zna ostati ekran, npr. gledam mape, facebook aplikaciju ili slično i ekran ostaje upaljen bez obzira što pritisnem. Isto tako Nekad kad ga idem otkljucati ne reagira, nego treba također napraviti reset da bi radio. Pokušao sam sa factory resetom i radio je svega 1 dan normalno i sada opet isti problemi. Inače kupljen je u T-Comu prije 10 mjeseci(još pod garancijom). Što raditi, jeli netko imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
#2365 |
"Samo vodu ne!"
|
Puno ljudi je imalo sličan problem. Ja ću reći; SDS. Fanboyevi se neće složiti. U svakom slučaju, ne gine ti servis. |
![]() |
![]() |
#2367 |
Guest
|
|
![]() |
#2368 |
"Samo vodu ne!"
|
A evo ih... Uopće ne sumnjam. ![]() Iako meni to više vuče na diskusiju globalnog zatopljavanja. Neki nikad neće prihvatiti ni to. Barem dok ih izravno ne pogodi. Možda je naziv neprecizan. Ali problem je tu. I nije prvi put da smo čuli za te simptome. Uglavnom, da ne ulazimo nepotrebno opet u staru priču, Delpieru je najpametnije odmah nositi to na servis, ako ima garanciju i ako nije mutio. Mislim da se barem u tome možemo složiti. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 20.10.2013. u 13:41. |
![]() |
![]() |
#2369 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Zato se čudim.. ![]() Sutra nosim u servis, pa kako bude.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2370 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
SDS problem je rijesen s updateom boota od verzije I9300XELLA nadalje koji je odavno izasao. Tko je updejtao firmware,nema brige. Tko nije,treba updejtat. S3 firmware je poznat po svom bloatwareu i sitnim bugova pa steka cim se koristi duze vrijeme ako je stock firmware u pitanju. Btw,tvoj Note 2 ima takodjer sds bug,ali si ga rijesio 4.1.2 firmwareom. Nemoj se uplasit ako ti pocne stekati,samo resetiraj na tvornicke i nemas brige ![]() |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|