|
![]() |
#931 |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
Promjenila se priča, navodno Štimac ostaje. |
![]() |
![]() |
#932 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Trebamo ispasti iz ovog doigravanja, dovesti stranca i onda mu dati vremena da pripremi ekipu za EP. Ova reprezentacija treba čišćenje, a treneru treba da upozna sve kandidate za reprezentaciju.
![]() |
#933 |
Premium
|
A ne tako davno: http://www.index.hr/sport/clanak/sti...ja/631162.aspx |
![]() |
![]() |
#934 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne samo reprezentacija, kompletni HNS treba dubinsko čišćenje (čitaj: riješiti se Mamića & Co.). Citiraj:
![]() Štimcu je opako loše krenulo nakon tulumarenja po Hercegovini, tjedan dana prije tekme s Škotskom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo to...kakav ciro, klosar ko i ostali hns šljam....stranac jedino igra ulogu na duze staze.... |
![]() |
![]() |
#936 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Druga stvar je sad tu s klincima što radi. Kovač im se nametnuo kao autoritet, nitko ga ne zna osobno i tu su rezultati vidljivi. Našima treba točno ovo što je u onom videu koji sam stavio. Kad se ne držiš dogovora, da ti se trener fino naspominje rodbine, jednu ćušku odgojnu i to je to. Razgovori i analiziranje nikud ne vode.
![]() |
#937 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ciro ima autoritet. Ali, bez brige jer Mamic ne zeli Ciru. Prema izvorima, spominje se Nenad Bjelica... o.O
![]() |
#938 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
trebamo 33 igraca, ne 22, realno svaki moze odigrat samo poluvreme.. i to da ih se postroji, ako... mi drhtimo kaj bumo ak ovaj dobije zuti karton..kaj ak se ozlijedi, ko bu umjesto njega, a ni ovih prvih 11 nije ni blizu kvaliteti ni uigranosti, zdravlju, formi.. tu nema kaj trener napravit, terat koga bu stavil? pa nismo mi svjetska sila da imamo za svaku poziciju trku konkurenata i mozemo birat 5 svjetske klase top forme.. realno. milan nam ne gine. rekosntrukcija totalna. p.s. ne treba radit show iz ovog. vrhunac je bila tekma sa turskom kad smo nesretno popljugali. tad je trebalo i moglo se ici do kraja. nakon toga sve je krenulo nizbrdo... vecina repki je dozivila ovakav pad samo je pitanje imamo li sve preduvjete da se izorganizira i krene! Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 16.10.2013. u 13:25. |
![]() |
![]() |
#939 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Stimac vise nije izbornik, sluzbeno je! Kovac je imenovan novim izbornikom. EDIT: Lovren i Strinic kaznjeni sa 20.000 eura kazne zbog nesportskog ponasanja!
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
hah, to su gledali glasovanje čitatelja na net.hr pa izabrali niku ![]() jao, mogli su ga lijepo ostaviti da završi ovo što je započeo s mladima
#943 |
Premium
|
Hm, ovo će bit zanimljivo. Kako ćeš prodavat pamet igračima s kojima si igrao donedavno? Ne znam, ne sviđa mi se baš ova ideja. Ali u svakom slučaju, bolje nego Štimac u ovom trenutku.
#944 |
Brat od Đon Vejna
|
Kad bi bio izbornik, kakav je bio trener, bilo bi ok ALi mene sve strah, pa ni on nema iskustva s igracima okakvog kadra...s vecinom je igrao...
#945 | |
Guest
|
Još jedan koji će se pripremati s igračima u međugorju i nosati krunice okolo, znam ga, to je isti profil kao Štimac..... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#946 | |
The mighty pirate
|
Meni je ovo fenomenalno... Šuker odgovara na pitanja: Citiraj:
![]() Vidim Vlaovića već kao nasljednika Kovača
![]() |
#948 |
Premium
|
Realno trebali su ostavit Stimca, ili nek nas sjebe do kraja ili odvede u Brazil. a Kovaču dati jos vremena da stekene pravog iskustva sa u21 repkom i onda da preuzme A-selekciju. Ovako je to malo prerbro, ali jbga, relano, zdrav razum nalaze da se Stimca smjeni i to momentalno |
![]() |
![]() |
#950 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.index.hr/sport/clanak/zdr...o-/706404.aspx ZDRAVKO MAMIĆ kratko je prokomentirao smjenu Igora Štimca s mjesta izbornika hrvatske reprezentacije. "Pusa svima!", ushićeno je Mamić rekao. "Predsjednik je sve rekao. Da je riječ o Dinamu ja bih vam pričao, ali ja sam svoj obol dao na Izvršnom odboru", rekao je Mamić.. Sprdnja zvana hrvatski nogomet se nastavlja. ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
The mighty pirate
|
Jedva čekam konferencije za novinare i izjave na televiziji s ovakvim vokabularom. I njegovo da nema nikakve namjere biti trener u Hrvatskoj... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=e2b9i4X9h-A
#953 | |
Premium
|
Citiraj:
Stvarno, to je tesko za slušat, tak da sto manje prica i sto vise radi, bude dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#954 |
Guest
|
|
![]() |
#955 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo sad je 16. listopada 2013. godine, sati je 14:32. Niko Kovač je novi izbornik, želim mu sreću. Svi su jako zadovoljni i sretni. Baš me zanima koliko će to sve trajati, tj. koliko će Kovač biti pozitivna ličnost. Osobno, mislim da ako bi pokojna Majka Tereza rekla da zna Mamića, da bi bila državni neprijatelj br.1 To je patološka mržnja, ali dobro svakome to ide na dušu. Isto je i sa Šukerom, čovjek je globalna zvijezda i pozitivac, kod nas je "smeće". No dobro, svugdje valjaš a kod kuće ne, nije izreka bez vraga. Nadam se da će ova poruka ostati u arhivi, da je mogu izvući kada repka odigra prvu tekmu neriješeno ili neda bože izgubi. Osobno volim svakog izbornika koga mazi rezultat, pa makar to bio i crni vrag. Štimac nije bio dobar i to je to. Briga me tko je na čelu HNS-a, ako repka igra dobro i ima rezultat- to je to. Želim sreću Kovaču, jer je to i sreća repke. Ali moram biti iskren, jedva čekam i transformaciju "naroda" od lovorika do blata. Welcome to Croatia ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Guest
|
Još jedan svjetski stručnjak sa nizom uspješnih vođenja raznih momčadi prije nego što je dobio ovaj posao. |
![]() |
#958 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali nije bitno da si sposoban nego podoban. Do nedavno je Štimac 'rušio' sve te mafijaše u HNS, svi se sjećaju ovoga: http://www.youtube.com/watch?v=TYGhu9YtqR8 - meni jedan od dražih video na jutjubu. Tad mi se on i sviđao, jedini je nešto konkretno pokušavao. Da bi se preko noći okrenuo za 180 stupnjeva, odustao od funkcije predsjednika HNS-a i prihvatio opciju B - izbornik. Mamić mu je rekao, 'slušaj, ne možeš predsjednik, to će Šuker, ali evo ti mjesto izbornika'. Plaća je inače 70.000 kn (ali neki govore i 150) za posao iz snova, i naravno da je ovaj prihvatio. Sad se našao podoban Kovač koji je isto dio tog kartela, nije mu odmoglo ni političko zalaganje prije koju godinu: http://www.youtube.com/watch?v=mEGtMkL6e7o , stvarno trebaš imati želuca za ove stvari. |
|
![]() |
![]() |
#959 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Recite ime hrvatskog trenera koji ima međunarodni EUROPSKI renome a da nije pod ugovorom i da nije bio trener repke? NE POSTOJI ![]()
#960 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|