|
![]() |
#3601 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ti to ozbiljno ? ![]() jebote, moram im slat onda mail ![]()
![]() |
![]() |
#3603 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
to vjerojatno treba tam na supportu pod "Submit a request" ? ![]()
![]() |
![]() |
#3605 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ja stavih "account - managment" i sastavih neki kratki tekstić, sad ostaje čekati samo ![]() baš si oću kupit onaj vražji skin ![]()
![]() |
![]() |
#3607 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
surprise party fiddle
![]() |
![]() |
#3609 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Yeah, ali ovaj surprise party mi je precarski, pikiram ga već dugoooo ali ili nemam para ili se ne sjetim otići do banke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3611 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Povratak Limited Edition skinova! Predobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Najgluplje mi je ovo da će se ovima koji ih imaju vratiti RP. Jer su u pravilu dobili skin free onda. I to limited skin :O A i sve se vrti oko skinova zadnje vrijeme. Pare, pare i pare... Nikakava konkretna vijest ili novost od strane riota. Novi champ ili novi skin, i boldano je samo koliko RP kaj košta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Premium
|
To je malo i glupi i ujedno i korektno, jer su ljudi te skinove kupili sa garancijom da se više nikada neće moći kupiti. Pošto će se sada opet moć kupit, ljudi koji su ih prije uzeli gube taj status "ja imam skin koji se ne može više kupiti" pa su ujedno prevareni. Patch 2.13 notes. Još čitam, ali daaaamn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Gold IV ![]() LoLking score +114 ![]() i još uvijek čekam odgovor od Riot supporta -___-
![]() |
![]() |
#3615 |
Premium
|
MarineKing switcha na LoL. Možda i ovdje bude inovativan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja dobih odgovor od supporta Citiraj:
i moram reć da je skin PREDOBAR! ![]() smijuljih se cijeli prošli game, kako dobro, pogotovo sound kod ultija ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Premium
|
Mora da je na tvoj mail odgovarao netko tko je na krivu nogu ustao ![]() Ovo su meni bili odgovorili: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
a bmk sad ![]() skin je tu ![]() i btw, prva pobjeda u Gold IV i +25 LP ![]() ak se ovak dobro nastavi do kraj sezone budem još i u platinumu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3620 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Dobro došao gdje dobivaš 20-30 LP po pobjedi, i skočiš brzinski u Gold 1 i odjednom dobivaš 3-6 LP jer je Riot tako zamislio ![]() EDIT: Wtf, ovaj nerf/buff za Ahri mi uopće nije jasan, igram je dosta u zadnje vrijeme, i ne vidim što su dobili s ovime :/ btw, uzimam si par skinova, definitivno oba od katarine čisto jer sam odlučio sve imati od nje iako je ne igram više baš ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() tak mi je bilo i u silveru od Silver V do Silver I je bilo od +15 do +26 a onda kad sam prvi put došao u silver I (prije neg sam bio demotan pa opet promotan u SI ![]() u svakom slučaju, barem je napredak od Gold V do Gold I jednostavan ![]() eto u petici dobijah +22 i +23 za pobjedu (i -15 za pljugu), sad u prvom gejmu u IV dobih +25 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Premium
|
Evo i ja baš dobio 22LP za pobjedu ![]() I mogu reći samo jedno. Ne kužim kako igrati protiv kayle u midu. Igrao sam jedno 3 puta i svaki puta ju do lvl 10 na nafeedao ko drek ![]() I mogu reći. Thresh mi je najdraži support. Jednostavno je prejak. Spasio danas twitcha iz gotovo nemogućih situacija ![]() ![]() ![]() GG WP ![]() I championship thresh je predobar. Spellovi su mu super ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.10.2013. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Premium
|
Pa je neki slabiji counter. Piše da je kayle jedonostavno prilično slaba na lux ![]() EDIT: Može mišljenja o Jinx? Vidi da su relativno pozitivna, pa me zanima. Imam 3k ip, pa da skupljam za nju, jer moram naučiti još jednog adc-a uz ezreala. Razmišljam o Jinx ili Vayne. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.10.2013. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3625 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja inače peglam Jaxa u zadnje vrijeme...pošto dobivam +5 lp, trenutačno sam na +62 i praktički samo jaxa igram ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ako znaš prilagoditi stil igre protivniku, nijedan od navedenih ne bi trebao biti problem za lux ![]() ta priča sa counterima je ionako crap, ti ako nekog champa znaš igrati od A do Ž, i ako znaš barem osnove kako drugi champ funkcionira, nećeš bit "counteran"
![]() |
![]() |
#3629 |
Premium
|
I tu se nebi složio. Ako netko zna 100% igrati tvog countera ko ti svog champa, može biti svega. Malza npr. ako je dobar koliko i njegov protivnik na kati, kata može komotno ići afk. Itd. Nije baš crap, jer se na većem nivou igre, sve vrti oko tih countera. Naravno, nije sve propalo ako dobiš countera, ali nije 50:50 onda lane, nego je omjer na njegovoj/tvojoj strani ako igraš coutera. Toliko od mene, čujemo se sutra kad se probudim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ti ako igraš protiv svog "countera" znači da on ima određenu prednost naspram tebe, ali to ne znači da ćeš nužno izgubiti to npr. ne znači da će Katarina sigurno izgubiti protiv Malzahara pa čo'eče koliko put su mi samo rekli da ću popljugat protiv Kassadina na midu pa bi u 90% slučajeva završilo tako da sam ga satrao ![]() sve ovisi o tome dal' se ti znaš prilagoditi stilu igre protivnika i njegovog champa npr. u svojih 400 gameova kojih odigrah sa Fiddlesticksom u posljednjih godinu dana, možda se 10% ljudi sjetilo kupiti merc's treads da bi smanjilo trajanje feara (s tim da ja recimo maxam prvo fear kad sam na midu s fiddleom) treba znati igrati svog champa i maximalno iskoristiti abilitije btw, 2 gejma = 51 bod u Gold IV ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|