|
![]() |
#3091 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas dobio odgovor od Geeka za neispravan TS7, znaci lijepo im opisem problem, kazem da sve ostalo radi, naglasim da radi Wlan, dobijem odgovor sa pitanjem hvala sto ste nas kontaktirali, bla bla bla....i pitanje radli li vam wlan ok? Jel to mene kineskinja Amy trola ili? ![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3094 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ako može preporuka za mob... Uvjeti (obavezno): -dual sim -dobar/solidan GPS -ekran 4.5 ili 4.7 -koliko toliko podrška, community, da nije neki zadnji "žnj" ![]() -cca 100-140$ -kamera, igre (performanse) nisu bitni Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
#3096 |
Premium
|
Pogledaj lijevi kut pod 'Happy Hour' pa klikaj po danima. Inače, sistem je jednostavan. Regaj se na Pandu (besplatno) i kad je Happy Hour kupiš uređaj. Ako si među prvih x (obično 5), onda ga možeš kupiti po cijeni koja piše i samo 1 komad. Nakon što se proda tih x komada, nude y komada, ali po nešto višoj cijeni (obično 10$ više) u odnosu na prvu, ali i dalje povoljnije nego po regularnoj cijena. Po višoj cijeni svaki korisnik može kupiti do 5 komada uređaja. Nakon par dana pošalju ti tracking number i onda pratiš šta se događa s njime dok ne stigne k tebi.
#3097 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Moj glas za FAEA F1. 4.5",podržava 3G na 900, GPS odličan, podrška ok, imaju forum na engleskom i romove. S mobom dobiješ screen protector i nekvo plastično kučište (koje nije nešto jer mi je prilikom gadnijeg pada puko ekran pa sada čekam novi...) |
![]() |
![]() |
#3098 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozz,evo procitao sam par stranica unatrag i sad jos manje znam. Trebao bih neki kineski mob od 150 do 200$,znaci 4.5 ili 4.7 inca i sto bolje karakteristike,ima li neka dobra trenutna ponuda?hvala unaprijed!!!
#3100 |
Premium
|
@Jakesevic Modela ima brdo. Osobno mogu preporučiti Cubot One. Jest da je na gornjoj granici tvog budžeta (oko 190$), ali mislim da toliko vrijedi.
#3101 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ok,narucit cu taj cubot one,samo vidim sad ovaj gt99 koji je manji 0.2 inca a jeftiniji 30dolara. Koji je bolja opcija za narucit? Mislio sam uzet s banggoda,koliko sam skuzio ako narucim od tamo,paket ide u Svedsku pa onda za Cro,pa time izbjegavam carinu? I zadnje,vidim da mogu ostvarit popust od 10dolara,kako to rijesit?
#3102 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3103 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kolega ti je upravo gore post ponudio Faea F1 4,5 inča imaš ga za 149,99 uz besplatnu dostavu na faea stranici faeamobile.com pogledaj da napomenem da je unutra snapdragon a ne mtk, ma uglavnom specifikacij pogledaj tamo ima i forum na engleskom a i također dosta romova. A što se tiće baterije to moraš pitati samog kolegu vlovreca koliko mu traje. |
![]() |
![]() |
#3104 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
LINK Zadnje izmijenjeno od: izbojan. 07.10.2013. u 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#3106 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Samo sto Hotinbuy nije provjerena stranica,tj. Nitko jos nije dobio mob od tamo. |
![]() |
![]() |
#3107 | |
Premium
|
Citiraj:
a za GPS evo jedan KML file, bicikiranje s čestim pauzama,sniman endomondom, mob u prednjem džepu hlača. Baterija je ok, ekran ju dosta povuče, ali jedan dan svakako izdrži. Ako se ne koristi puno dogura i 2 dana |
|
![]() |
![]() |
#3108 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Talijani se napokon javili. Kazu da im je na stranici pisalo da nisu radili sve do danas (?!). Hmm.. Takodjer rekose da ce sutra poslati mob i tracking kod. Zivi bili pa vidjeli. Ukoliko ne dobijem u roku 2-3 dana barem tracking kod koji radi, definitivno ide refund. Prije bih dobio mob da sam narucio od kineza :S |
![]() |
![]() |
#3109 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3110 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon disputea naravno. |
![]() |
![]() |
#3113 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Svima prijateljsko upozorenje kad se igraju sa svojim kinezima, naime ja sam flashao inverted gappse(nisam previše pazio TBH) i dobio problem da imam jedino notification bar, ostatak ekrana crn, launcher se ne diže. Probao sam flashati stock rom sa SP toolom sa geekbuyinga što nije upalilo. Nakon toga sam našao Cubotov official CWM stock ROM. Out of the box nije radio, trebalo je urediti build.prop. Nakon što sam i to odradio mobitel je bio u bootloopu. Tada sam sa ugrađenim recoveryem flashao taj CWM ROM(za što sam mislio da neće raditi) i tek iz 4., 5. pokušaja flashanja(iako svaki put zapne na 22%) se mobitel upalio. S custom romovima koji postoje(Lewa i MIUI) nema takvih problema prilikom flashanja. Tako da preporučam da u svakom slučaju, planirali ili ne planirali flashati ROMove stavite CWM i ako vam se dogodi ovakav problem za prvu ruku flashate neki ne stock rom i iz toga pokušate vratit stock ako vam treba. Ljudima koji nisu jako dobro upoznati sa svim procedurama i žele samo isprobati custom romove pa se vratiti na stock to toplo ne preporučujem jer bi mogli vrlo lako brickati uređaj. Ako imate neke probleme sa Cubotom Gt99 ovaj talijanski forum ima dosta fixova, tweakova itd. Mislim da je dosta toga upotrebljivo i na ostalim MTK uređajima pa bacite oko(u slučaju da linkovi na druge forume nisu dozovoljeni molim moderatora da ga ukloni). http://www.androidiani.com/forum/cub...ubot-gt99.html |
![]() |
![]() |
#3114 |
Premium
|
Jel tko kupovao neki bumper case ili neš sličnoga za kineze? Tražim za F1, ali ne nailazim niš kaj bi mi odgovaralo. Pretpostavljam da bi mi odgovaralo od bilokojeg sličnog modela. Gledam za meizu mx2 koji je skroz isti, ali ne nailazim ni to. Ovak nekaj bi mi trebalo... |
![]() |
![]() |
#3115 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
kako rastavit ![]() pogledajte ali ovo nemojte sami raditi ... il ibarem snimajte ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yzszshOB2NE |
![]() |
![]() |
#3116 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3118 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Internacionalna verzija nece biti dostupna prije sredine 11. Cijena.16gb verzije oko 440 dolara, 64gb oko 500. Vjerojatno se kasnije nadje jeftinije, tamo oko bozica, nove godine |
![]() |
![]() |
#3120 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|