|
![]() |
#2281 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Za sad zvuči obečavajuće. Nisam se nadao. Još ako će biti update-ane gestures sa S4 i S-pen po uzoru na N3, to će konačno biti nešto pošteno od Samsunga. Ja neću tak brzo imati vremena za testiranje, ali rado bih pročitao review ako će tko probati.... Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 02.10.2013. u 18:50. |
![]() |
![]() |
#2282 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2283 |
"Samo vodu ne!"
|
Tam je već nepregledna gužva. Ako koga zanima link: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2466405 Sudeći prema screenshtovima i prvim komentarima razlike u odnosu na 4.1.2 (note2) tw su minorne. Nema novih s-pen funkcija sa n3, ni s4 fora. Pitam se zašto me to ne iznenađuje. ![]() Nadam se da će prestati s ovim ciganlukom i dodati te stvari. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 02.10.2013. u 19:52. |
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Note 3 teardown otkriva da dijelovi koštaju 240$. Prodajna cijena je 700 EUR na Amazon.de http://www.techinsights.com/samsung-galaxy-note-3/
#2285 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2286 | ||
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2289 |
Guest
|
|
![]() |
#2291 |
Guest
|
Isto kao iOS7 pa kaj sad! |
![]() |
#2293 |
Guest
|
Moj je reply na razini "konstruktivne" kritike. ![]() |
![]() |
#2295 |
Premium
|
Nije samo Sami http://www.anandtech.com/show/7384/s...oid-benchmarks
#2296 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Hvala. |
|
![]() |
![]() |
#2297 |
Premium
|
Javi ti da ima update i wlanom ga skine te instalira. Ili se spojiš na Kies i napraviš update.
#2300 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2303 |
Premium
|
Loše vijesti - S4 i N3 neće dobiti update s kojim bi mogli koristiti svih 8 jezgri Exynos Octa čipseta http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-6908.php
#2304 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
sramota, stavljati long-term nestabilne taktove za bencheve je ok, a otključavanje jezgri za everyday use (koji bi bio možda aktivan 10% vremena) nije dobro za procesor bravo $am$ung ![]() imho. to mi više liči da bude s5 isti kao s4, samo s otključanim jezgrama |
![]() |
![]() |
#2306 |
"Samo vodu ne!"
|
Ne znam za S4, ali kod nas su obje verzije za N3. Nije da je to naročito bitno. Ionako je Snapdragon po meni bolji izbor. Imamo kod Samsunga drugih, važnijih stvari za gunđanje. Npr. (ne)podrška za generaciju starije uredjaje, nasilno kočenje razvoja firmware-a kako bi se prodao koji novi uredjaj više, ignoriranje emmc problema, zatvaranje S-Note aplikacija za sve platforme osim nekih Samsungovih,regionalno zaključavanje i sl. Sve redom sitno ušićarenje. |
![]() |
![]() |
#2307 |
Guest
|
A i pitanje je koliko bi realno dobili sa otključavanjem. Imam feeling da je u 3D-u tak i onak uz 4 jače jezgre plafon u GPU-u, a kod aplikacija ne znam gdje bi to dobro došlo realno. Potrošnju koja bi bila nešto veća ne moram spominjati :P |
![]() |
#2308 |
Premium
|
Dual SIM Note 3 http://www.gsmarena.com/samsung_laun...-news-6909.php Planira se uređaj sa fleksibilnim ekranom http://www.androidsas.com/2013/10/sp...g-samsung.html
#2309 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Zasto bi Sammy radio aplikaciju i dopustio je drugima? Pogotovo jer je to unique selling point jednog uredaja? |
|
![]() |
![]() |
#2310 |
"Samo vodu ne!"
|
Prošlo je već skoro 12 mj., a od podrške na Note2 nismo zapravo vidjeli ništa. Jedino što smo dobili je 4.1.2 nakon par mjeseci. I od tada dobrih 8-9 mj. ništa. Ne bi ni to vjerojatno da nije bilo sds sranja. Dobili smo (možda) emmc fix, talkback bug, i dialer/contacts lag. Osim toga skoro isto kao 4.1.1. Strašna podrška i razvoj...4.2.2 je otkazan skroz. 4.3 kasni prilično, ako uopće dođe... Što se tiče S-Note-a, trebali bi otvoriti aplikaciju zato što korisnici koji su kupili note ili ativ uredjaj, za puno love btw, imaju pravo na to da bilješke mogu barem pogledati i editirati na računalu. Ovako kako je sad je jako i nepotrebno ograničeno. Imaš bilješku na note-u i u cloudu, ali je ne možeš otvoriti na desktopu, ipadu... A aplikacija je već na store-u. Samo zaključana. To je baš ciganluk na najjadnije. Uvjeren sam da bi više koristi imao i Samsung da otključa s-note, jer bi to samo povećalo prodaju note/ativ uredjaja. Nije da imaju konkurenciju u stylus/phablet segmentu... Zaključavanje je jadno, glupo i prvenstveno nepošteno prema korisnicima. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 04.10.2013. u 23:20. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|