|
![]() |
#3512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Updateao jedan iP4 u obitelji na 7.0.2, radi bez ikakvih problema, normalni OTA update bez ikakvog filozofiranja, poiskljucivao sranja koja ne trebaju, mobitel leti i troši bateriju još manje nego prije. Kad već uspoređujete s Androidom samo da kažem da apsolutno nikakvih problema nemam sa Sony XL, sve radi kak treba. |
![]() |
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo za ekipu : http://www.mediafire.com/?j41n4m4cxage40a Nakon toga napravite update iToolsa preko same aplikacije. Sto se iOS7 tice,ponavljam,sve mi radi savrseno. i4S. Odbijanje,odgovaranje,poruke,baterija mi traje super. Jedino mi malo smeta ta bijela boja,izgubis se dok kopas po opcijama. Recimo po imeniku,porukama itd. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.10.2013. u 20:33. |
![]() |
![]() |
#3514 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@coconut Kada je iphone zakljucan onda nema opcije za odbit poziv, to se radi dvostrukim pritiskom na lock tipku. Provjerite je li do toga ![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3517 |
Premium
|
Ja sam na ios5 ![]() Tribalo mi je jaako dugo dok nisam shvatio da kad primam poziv na zakljucan mob, odgovaram slideom, ako je otkljucan onda imam opciju primit/odbit. Inace mi je to jedna od boljih stvari, kad ga kopam po džepu ili pederuš ne mogu ništa slučajno stisnit(dotaknit). |
![]() |
![]() |
#3518 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sad cu bas probat, malo je glupo kad moran 2x power udarat. |
![]() |
![]() |
#3519 |
Premium
|
Ja ustvari nikad ne odbijam, samo jednom stisnem da utisam. |
![]() |
![]() |
#3521 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3522 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Upravo isprobao; dok je mob zakljucan na ekranu nema opcije za odbijanje poziva (kao ni za javljanje jednim dodirom) i to je normalno i logicno. Ako zelite utisati zvono poziva opcije su volume tipke ili power tipka. Ako zelite odbiti poziv, dovoljno je 2x na tipku power.. Malo nejasno na prvu ali ajde, ima smisla.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 02.10.2013. u 15:04. |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Blesavo rješenje. Zašto ne bi mogao odbiti poziv kad imam lock screen? Prije se moglo. Primjetila je i da joj se baterija nenormalno brzo troši kao i to da joj text 'Slide to unlock' na lock screenu stalno ima animaciju i tako troši bateriju. EDIT: potrošnja baterija izgleda ovako - sinoć u 22h 97%, jutros u 6.40h 54%. 3G uključen čitave noći.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 02.10.2013. u 08:04. |
![]() |
![]() |
#3524 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Coconut, koji iPhone? Primjetio sam da dosta ekipe ima problema sa baterijom, sto iz moje perspektive djeluje jako cudno. Moj iP5 izdrzi bez problema po dan i pol pa sve do dva (sve ukljuceno osim wi-fi). Zenin iP4s star gotovo dvije godine bez problema izdrzi 24h sa svime zivim ukljucenim. iOS7 sve naravno. Jedino je prvih tjedan dana baterija dosta losije drzala, no sad sve bolje i bolje. Sve to radi ovog novog sistema gdje iOS 'uci' nase navike, pa se prema tome i ponasa te time produljuje vijek baterije. No ocito su nesto zeznuli tu, jer vidim da se po netu velik broj ljudi buni bas na bateriju. Cudno da je nekima drasticno poboljsana ista, dok je drugima pogorsana. |
![]() |
![]() |
#3525 |
Premium
|
4S, star cca. godinu dana, iOS 7.0.2 - wifi se i dalje uopće ne može uključiti. Savjetovao sam joj da ga reklamira u VIPu.
#3526 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3527 |
Premium
|
Još malo bugova http://www.macrumors.com/2013/10/01/...king-on-a-fix/ EDIT: maloprije je frendica odnijela svoj iP4s (o kojem sam pričao cijelo vrijeme) na reklamaciju u VIP. Lik joj je rekao da mu je ona druga danas i da će ga poslati na servis. Isto tako je rekao da je do sada uglavnom imao reklamacija na iP5 (samo što nije rekao da je s**nje), dok sa iP4/s je bilo sve ok. Inače, baterija joj se spustila sa 54% na 27% od 6.40h uz 3 (tri!) poziva i uključen 3G. Isto tako je rekao da ovi kupljeni kod nas imaju 1g. gare dok oni kupljeni u USA imaju 2g.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 02.10.2013. u 13:25. |
![]() |
![]() |
#3528 | |
Banned
|
Ja cu se upucat!!!! Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3530 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#3531 |
Banned
|
Iznenadio bi se koliko ih moran maknit, a neki su mi čak i jako korisni Izgleda da je prag gluposti dosega novu razinu. Isto ka i one retardirane šeraj i nećeš umrit odma poruke, ili lajk za vodu u africi, ili kad cili tim doktora čeka 10000 lajkova za početak terapije/operacije. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Guest
|
Pa educiraj ljude na način da im kažeš da su glupi **** ![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Premium
|
11 takvih poruka od jutros. I kako da izbrisem vlastitu sestru? :S |
![]() |
![]() |
#3537 |
Premium
|
Vreca puna naranci ce pomoci. Ne ostaju modrice. Vidjeh u jednom filmu, znaci da nije zajebancija ![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jel to samo na iPhoneu? ![]()
Uređivanje | |
|
|