|
![]() |
#2041 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nije mi baš pouzdan Aliexov buyer protection... |
|
![]() |
![]() |
#2042 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Par stranica dalje ima i http://www.aliexpress.com/store/prod...023845697.html |
![]() |
![]() |
#2043 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Frajer ima bijesno puno stvari sa 85% popusta, netko je napunio avion i sprema se poletjeti ![]() ![]() btw. za svaki proizvod koji je prodao po feedbackom je puna cijena, a prodao je 1000 g3s-a samo danas, a ima tehnike boli glava. Zadnje izmijenjeno od: Los Sam. 31.08.2013. u 21:05. |
![]() |
![]() |
#2045 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2046 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I svima njima pod Brand name piše Jiayu, a pod Feature GPS Navigation. Full pouzdano.
#2049 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Ovo me ful podsjeca na one Onda tablete sa crnog jajeta. Kada su ljudi na bugovom forumu debatirali o istinitosti cijene dosao je "vlasnik" ponude tvrditi kako su svi mutavi i kako iphone zapravo kosta u proizvodnji $5. Vidite da je imao pravo, istina uvijek izadje na vidjelo ![]()
#2051 |
Premium
|
Par dobrih prilika na Pandi slijedeći tjedan na Happy Houru - Simdo D98T za 100$ (puna cijena 128$) u petak, Amoi N850 za 110$ u srijedu (puna cijena 136$).
#2052 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2053 |
Premium
|
Treba imati tehniku. Ja sam dvaput uspio strpati nešto u košaricu. Prvi put sam uspio i kupiti, a drugi nisam jer su imali problema sa serverom (pisao sam o tome na prethodnoj stranici). I nisam bio jedini i zato je PW stavila sutra THL W11 (MTK6589T 1,5GHz; 1/16Gb; 5" 1920x1080) opet na akciju s kuponom za 222$ tj. kao u drugom krugu HH (275$ s pdv-om).
#2054 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa taj Simdo nema ni 3G ak je vjerovati opisu. Bezveze |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
|
#2057 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Kakva su iskustva s geekbuying i salju li brzom singapurskom? Za koliko je dolazio paket? |
![]() |
![]() |
#2058 |
Guest
|
bok ![]() dali ima kaj bolje od ovoga : http://www.geekbuying.com/item/iocea...te-317192.html za te novce (217 aud) i kakva su iskustva s geekbuying ? hvala |
![]() |
#2059 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Naravno žalija sam se i dobija povrat uplate. Toliko o happy houru. |
|
![]() |
![]() |
#2060 |
Premium
|
Ja sam prošao s nižom cijenom. @chief Dobar uređaj. Za 3$ više imaš sutra na Pandi THL W11 koji ima isti čipset. Jedina razlika je što ima 1+16Gb, ali bez utora za sd karticu, obje 13MPix kamere (da mi je samo znati čemu služi prednja od 13MP) i iOcean nema hrvatski. I sjećam se videa gdje je lik 'ugradio' drugu GPS antenu u iOcean (stavio je najobičniju bakrenu žicu) i nakon toga mu GPS radi k'o veliki.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 01.09.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2062 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
pokušao platiti na geekbuying TS7 mob za oko 150$. izbaci mi poruku " We're sorry, but we can't send your payment right now Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the..." poslije sam sa ebaya i iste kartice na pp platio normalono 3$. zašto je ta poruka? |
![]() |
![]() |
#2063 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2064 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Prodao sam LG Optimus 2x(ispod cijene maltene), samo da ga prodam jer sam htio kupiti nekakvog kineza do 4.5" možda više, quad, 1gb itd itd...bila je navala. Ja faking neznam što kupiti, toliko tih priča sa kamerom, GPS signalom i carinom, čak sam jučer gledao na njuskalu opet starog LGa ![]() MIslim da ću odustati od skupljeg kineza, ali zasad jedno pitanje. Dali je netko imao LG optimus 2x a sada je zadovoljan sa dual-core kinezom sa 4.5" ekranom i svim finesama istoga? Cubot, w910, Lenovo...kako biti pametan? ![]()
#2065 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
sad ću vidjet kaj dalje ima ![]() |
||
![]() |
#2066 |
Premium
|
Procitah malo prije info o Haieru w910 po kojem ima 768mb rama? Probao sam prosurfat to i vele ljudi, kao i sluzbeni antutu ss, da javlja 671mb rama na 4.0.4, odnosno 782mb na 4.1.2. Mozda je to opce poznato, ali meni je prvi put zapelo za oko. Sta vele brojni vlasnici? |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
|
#2069 |
Premium
|
Ovako ja sam presao sa HTC evo 3D na umi x2. Ukratko zadovoljan sam. Ima nekih problema i djecjih bolesti, ali tko se malo kuzi u android vecina je rjesiva. Najveci je zapravo bio oko GPS jer antena koja je dosla s njim jedva je hvatala signal. Kamera je slican kao i na Evo 3d, mozda malo bolja, ovisi o uvjetima. Vecina tih kineza je zapravo jedan te isti mobitel razlicitih velicina i izgleda. tako da koji god uzmes tesko da ces fulati. Kamera, gps, ekrani, sve je to tu negdje. Cak i fixevi za jedan model vrijede za drugi. Dugotrajnost mobitela i ostvarenje garancije ce vrijeme pokazati. @chief_wolfinjo na vecini tih mobitela je GPS sranje, odnosno antena. Mislim da sam jedino vidio mozda na forum.hr netko je stavio gps test thl w100. sve se zeleni.
#2070 |
Guest
|
istina. ima 782mb rama. |
![]() |
Uređivanje | |
|
|