|
|||||||||||
|
|
#991 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
***** Jedna bomba s Open Up Radio ******* Taman preslušavan Evolution & (R)Evolution, ova stvar je zasad apsolutna bomba... Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 24.04.2013. u 15:00. |
|
|
|
|
|
#992 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Xstacy - Euphora Tek Ep 3 - zanimljiv tech set... |
|
|
|
|
|
#993 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#994 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() _________________________ |
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajoj. Evo još malo da procistite uši nakon AvB Koji je hype covjek napravio oko sebe to je čudo. Može bit 1. DJ na svijetu, whatever ali je baš drek od producera, NHF ![]() Sebastian Brandt - Paragon [ASOT]
|
|
|
#998 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jedna od najboljih prošle godine. ![]() 25.5 Giuseppe Ottaviani ![]() Inače trance klubova baš i nema ali odnedavno postoje TrancePort eventi u Shamballi, nisam još bio na tome ali ko da imam izbora ako hoću baš na trance... ![]() |
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 16.06.2013. u 19:42. |
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Banned
|
Dolazi napalm poet danas s odličnim Angry Man Remixem. Isto tako je najavljen Southern Sun Remixes (Datt, Webster, Orkidea i Angry Man) znači opasno naoružanje ![]() Masa novih stvari, u zadnje vrime i stvarno dobrih... Tiesto je najavio trance povratak s PUSHom šta bi bio odličan comeback, ne iz razloga šta je top producer (nije), nego šta bi povuka ekipu na trance stranu i možda manju eksplataciju onih big room electro house sranja. |
|
|
|
|
|
#1009 |
|
|
Ovaj Leon bolier je bio bog i batina s lunar diamond i phantasmom, al kad sam vidio tj cuo kakva sranja izbacuje odrekao sam ga se dokle god ne izbaci ista sto je vrijedno zvati se trance. https://soundcloud.com/leonbolier/le...ier-minsk-free pazi ti to smece, pa ja bi bolju stvar napravio ![]()
|
|
|
#1011 |
|
|
Ma to je bigroom smece a kad sam mu na sluzbenoj face stranici napisao par lijepih o toj kvalitetnoj glazbi stiso se ko p.... Pa to je qrac a ne trance.
|
|
|
#1012 |
|
muimerP
|
Meni dosta toga novog, u biti jaaako puno novog dreka nepaše... Ajde ovo mogu progutat.
|
|
|
#1013 | |
|
Banned
|
Citiraj:
http://soundcloud.com/barryandpauldenton/hold-on |
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Banned
|
Koja bomba... Tek prije par dana otkrio, i svaki put mi je ža kad vidin koliko dobre mjuze sklizne a da je ni ne skužin. ![]() Bryan Kearney vs John O'Callaghan - Rawdiculous (Bryan Kearney's Enhanced Edit) Wippenberg - U R (John O'Callaghan Urrr Edit) |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Premium
|
Danas kupio novi album od BT jer...ono..to je BT ![]() BT - A Song Across Wires Jedan od favorita A svaki put kad se sjetim BT-a to ne prođe bez A to me onda sjeti na Paul van Dyk na Mayday 2000, ufff što je to bilo ![]()
|
|
|
#1019 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Banned
|
Craig Connelly - 650 Decibels (Original Mix) (ASOT650 Anthem) by Craig Connelly http://soundcloud.com/craigconnelly/...y-650-decibles Kako zarazna i masivna stvar. Show ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|