|
![]() |
#601 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Smuljaj ih da ti kao naknadu za 'duševne boli' pošalju još neku sitnicu za mob (kožnu futrolu, zaštita za mob, folija za ekran,...) koja ne dolazi u standardnom paketu.
#603 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa i ja sam uzeo crni, tako da ipak nije meni zadnji otisao. Ipak sam ja pravi Hercegovac, a mi samo crne mobitele nosimo ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Rekli su mi i da ce napisati Hary Potter 13.99$ Al sam tek posle skuzio da oblik kutije i nije bas za knjige... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
I ja sam nakraju kupio THL W100 preko minideal-a i meni su rekli da nemaju vise mobitela, da im nova posiljka trebala doći za 3 dana i da ce mi mobitel poslati u NEDJELJU???? ![]() Ne znam da li je netko probao kontaktirati njihov support, ja jesam i support im je ocajan. Englesko/Kinieski, treba im dobre 2 minute da vam odgovore na live chatu-u, ili im je translator sporiji ili jedan agent chata sa puno ljudi. Kako god, rekao je lik da imaju dva skladista iz kojih šalju robu, jedan u Singapore i jedan u Hong Kong-u i da je dostava kroz nekih 15-20 dana.
#607 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo pronašao sam temu na modacou vezano uz kineske uređaje. Ako se kosi sa pravilima foruma neka netko ukloni link. KLIK Često se u dotičnoj temi spominje Vowney V5, 720p 5.0 inch, standardni chipset, giga rama itd. Ono šta ga diže iznad konkurencije je činjenica da ih je dosta prodanih, ima development na modacou i većina problema je riješena. Također pozitivno je i što je tanak(iako težak) i ima power button sa strane a ne na vrhu što je užas za 5inch telefone. Jel ga netko već naručivao kod nas? |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#611 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Od Švedskog trackinga ništa a ovdje je jučer stalo na Flytu http://prntscr.com/1hacc4
#612 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#613 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ali to mi nije jasno. Nekima je poslan 19.7. i hvale se da im je već stigao u Zagreb. A meni je tek 23.7. poletio (ne znam što se sada čeka) i tek za tjedan dana dolazi u Švedsku? Nelogično. Kako je ovima već stigao....
#614 |
Premium
|
#615 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ma dobro ima vremena. Btw iako je ovo relativno novo, što radite nakon par mjeseci s mobitelom, prodate li, još uvijek koristite stari, već tražite novi... Ja inače svakih godinu-dvije mijenjam mob i ne znam izdrže li ovi toliko, iako ne vidim razlog zašto ne bi....
#616 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja se nadam da ce moj iOcean X7 izdržat godinu dana ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
upravo naručio Haier W910 za 128.99$ ![]() |
![]() |
#618 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iz nekog razloga mobitel mi nije otisao na carinu, nego izravno u promet, a danas poslije 3 ga mogu podic u posti (dobio sam zuti papiric). E sad, koliko me veseli sto sam izbjegao PDV i cekanje, toliko me "brine" da paket mozda nije ostecen pa da ga nisu htjeli ni otvarat. Drz'te fige ![]()
#620 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a moj niti nije ušao u carinski postupak ![]() 3.7 sam ga narucio.... neznam al vec mi je prisio mobitel... uvik mi se tako sranje desi kad budem happy oko necega ![]() samo mene zanima jesam li ja jedini od svih ovde koji su narucili da mu je mob otiša na carinu? nisam vidio da je iko drugi reka išta |
![]() |
![]() |
#621 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
ima nas al se jadamo na drugom forumu izgleda da pošiljke koje su ušle u hr 15/16.07 otvarane velikoj većini zvao poštu danas,carinski postupak završen,šalju danas ili sutra
#622 |
Registered User
|
ukucam tracking number u http://en.4px.com/ bezveze neka tablica nema nista na njoj... jel to poslano sta li? |
![]() |
![]() |
#625 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
ako tko ima haier w910. ovdje je alat za root.. super radi. ![]() http://www.pandawillforum.com/showth...h-only-1-click ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() eto, par pitanja da vidim hoću li početi to kupovati klincima za rođendane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#627 |
Guest
|
bok od dana kupovine na banggood koliko je trebalo dana proći da dobijete tracking number ? hvala |
![]() |
#628 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Kad se ulogiraš klikni na order tracking pa broj narudžbe i na dnu bi trebao biti Order Status History i tamo piše tracking number. Ja sam platio 23.7., a mob je poslan 25.7., znači 2 dana otprilike treba proći. |
![]() |
![]() |
#630 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Malata I8 na pandawillu za $99.99, moguće da je tipfeler jer je drugdje dosta skuplji. Za te pare mnogo lepe specke, jedino je baterija malo mala. http://www.pandawill.com/malata-i8-s...am-p77862.html *edit: čini se da taj mobitel izdan pod dosta drugih "brandova" diljem svijeta pa ako ćete tražiti reviewe možete tražiti i pod imenima: Andi4.5h a.k.a Kata i1 (Philippines), Malata i8 (China), OneScribe Za985 (Indonesia), BQ Aquaris (Spain/Portugal) and UCALL Phoenix (France) source: http://iballandi45h.blogspot.com/2013/05/andi-4.html *edit2: Počeli su korisnici sa španjolskih, ruskih i poljskih foruma brutalno ovo naručivati sa pandawill-a. Svima je cijena predobra da bi bila istinita ali svi imaju paypal zaštitu pa ih zaboli ![]() *edit3: Pandawill ima rasprodaju na ovaj model sa $190 na $110. Ne piše do kad traje, valjda do isteka zaliha. Nije tiplefer cijena.
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 27.07.2013. u 01:13. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|