|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kada ovakav game pobijediš, onda znaš da je community u banani ![]() 5 premade, trolamo, zezamo se, ovi nam srušili sve što su mogli osim nexusa i veli Čala (frend), ajmo riješiti ovo. Trebalo nam je minutu i pol. p.s. taktika je suicide fiddle, dobivali su po par golda za mene, mogu reći vrlo interesantno
![]() |
#2914 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
Premium
|
Mommistake je iskusio igranje na većem nivou, gdje su nas pošteno razguzili u par slučajeva, makar smo iskreno na botu bili na cca podjednaki, samo je kasnije ipak njihov skill presudio. Ne znam kada me netko tako baitao ![]() inače ovaj prvi gold 3 kod nas je d1 booster, tako da smo bili otprilike podjednaki http://i.imgur.com/0gy2ol1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I da, mogu reći, nisu nas rasturili, nego su nas pošteno pobjedili, svojim iskustvom. Na kraju bili podjednaki, mi njih par puta ace, oni nas. Ali daleko je to od silvera i bronze. Blitz kako je igrao... Čudo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
X-Plosiv, probaj na Vayne: Botrk, Phantom pa Statikk i ostalo po želji. Mislim da je to nekako najbolji build za nju. Btw. ako je ko online evo stream za mog frenda: http://www.twitch.tv/brutiiiiii On je DeathOpium |
![]() |
![]() |
![]() |
#2921 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Na kojim serverima igrate? Sad godinji jedno do skoro 10 mj pa reko da krenem i ja. Dota je postala toliko smece jer community ju je kompletno unistio a da ne pricam koliko je MM jadan tj nema ga... plus 80% rusi... Zadnje izmijenjeno od: Mirrim. 23.07.2013. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Premium
|
Popizdim nekada s promo ![]() treći put da sam u promo izgubim promo winam slijedeću vratim se u promo http://i.imgur.com/QBzsAqh.jpg a timovi ![]() EDIT: Najbolja komunikacija ikada brijem, pullao sam odmah blue njihov, uzeli ga, uzeo nunu naš blue dok sam ja wardao naš red, onda ubili j4 na našem redu, pa dao double tristani završio 1/7/22 ...umirali kasnije kada je bilo potrebno da umre 1-2 za ace..ne znam kada sam dobio ovakav tim, pošto sami bez upotrebe ultija nismo mogli napraviti dmg ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 24.07.2013. u 01:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Guest
|
Citiraj:
Pitam se kako meni mogu dopasti takvi likovi i ZAŠTO se izgleda ne može ako se igra ispasti iz npr. divizije tj. golda ili platinuma... (ili se može...)To je vrlo nepošteno , a dogodilo mi se 2 puta da su likovi trolali i bilo ih je briga za partiju ![]() Igra je u tom pogledu bodovanja posve pogrešno POSTAVLJENA ... Ovako ispada kada se jednom dohvatiš golda , platinuma tamo uglavnom i ostaješ ili ideš još gore ako si dobar... I kakav JE BIO GALIO LOŠ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 24.07.2013. u 09:38. |
|
![]() |
![]() |
#2927 |
Premium
|
Ja se isto mučim u Silver 1 i točno znam zašto. I sam sam si kriv. Naime, obično budem prvi u que picks&bans. Odradim to i u međuvremenu se dogovaramo za role. I sad, kako to uvijek biva, nađe se jedan ili dvoje koji moraju igrati mid ili adc. Treći obično onda ragea top top top i svi bi nešto kao feedali ili afk ako ne dobiju željenu poziciju. Ja kao razuman čovjek, smirujem situaciju, objašnjavam da imam sve champove, neka uzmu u obzir trade, ja ću pickati lane koji ostane, nije problem... i tako ja uvijek nekako dobijem supporta, u boljim slučajevima se izborim za jungle, i jednostavno s te dve role ti ćeš vrlo teško/nikako kerijati game. Nisi u poziciji ni zbog snage ni zbog builda. Znači prvi pick, najbolji igrač u timu (bar po statistici) i onda dobijem rolu kojom najmanje mogu utjecati na gejm. Ponekad se pitam čemu uopće wardam kad nitko ne izvlači korist iz toga. Ili čemu idem na gank kad unaprijed znam da će to biti fail jer me nitko neće ispratiti... i tako se vrtim u krug umjesto da uletim u que, velim svima hebo vam pas mater, pichka vam gnojna usrana, meni mid ili top i hebite se u tri qurca ušljiva. Mislim da bi onda bilo pitanje dana kada bi ušao u Gold... Btw danas je Go4Lol... idemo trolati diamonde ![]()
![]() |
#2928 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2929 |
Premium
|
Pa gle, ja idem ovom metodom - ako igram supporta, moram napraviti sve što je u mojoj moći da našem adc omogućim free farm, da wardam područje kako ne bi popili gank, da ga sustainam hp/mana (ako to imam) i da ne uzimam minione. Jednostavno nemam para da radim build koji je drugačiji od philostone/sightstone/shurelya + wardovi. Od toga proizlazi da nemam damage, niti bilo kakav drugačiji utjecaj na igru osim wardova i utilityja. Znači, ne mogu kerijati game. Ako želim kerijati game, to znači da moram 1. uzimati farmu 2. ubijati champione 3. učiniti našeg adc slabijim što će nas late game koštati partije... mislim, bar je dosada uvijek tako bilo. btw jungler može kerijati gejm ako ide na ofenzivni build. No, to je dvosjekli mač ako u timu nemaš nikoga tko je tanky, nema tko initiateati fight i svi umirete instantno (osim ako niste heavy dmg cc team). Previše je tu uvjeta. Ja sam se pomirio da kada igram jungle radim isključivo bulwarke/golem spirit/nekakve randuine, lockete, spirit visage itd itd... tu nemam damage za ownati ali imam dovoljno hp-a da preživim svu silu damagea enemy teama i olakšam našem adc-u posao. npr1 npr2 iz ovih buildova se vidi da ne idem kerijati s junglerom jer mi je to još opasnije nego ići na siguran build.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 24.07.2013. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | |
Premium
|
Znam kako ti je, ali doslovno ako sam nešto shvatio, to je ako uzmeš supporta idi na agresivnijeg supporta tipa blitz/thresh/leona/nami..ako ti svom ADCu daš 1-2 killa, većinom će te od tada svi slušati.. a što se tiče junglera, ja mislim da on ima izvrstan način za carryati: 1. Zamoli bot da igra pasivno. 2. BABYSIT top ili mid, onako ružno, da ovaj piše u chat. 3. Daš 2-3 kill-a midu, i ovi će rejđati na drugi tim. Citiraj:
Guls, ako se ne varam ti baš igraš Ahri ili si ju igrao? To mi postaje najgora noćna mora na mid-u vidjeti Ahri, da budem iskren :/ btw, uspio sam doći u 2000+ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Premium
|
ČEstitke na 2000+ ![]() Da, ja igram Ahri, meni osobno fav mid champ. Ne znam kako je to u Platinumu, ali Silver i Gold (malo rjeđe) možeš samljeti s Ahri i to protiv nekakvih Fizz/Kass/Akali kombinacija što je prilično nevjerojatno ![]() Ahri je high mobility high burst champ s odličnim escape abilityjem. Vrlo podcijenjen champion, a vrlo zahvalan. Ne napadaš prije levela 6, combo E+W+Q+R+ignite ubija sve živo i mrtvo do late gamea. Priča je slična kao i kod lux, dok nemaš penetracije, nemaš dmg. Savjet - igraj Ahri. Mislim, tko sam ja da tebe savjetujem, ali velim ti, igraj Ahri. Fizz i Kass će te jedini zezati, sve ostalo imaš i malom prstu ovisno o tvojim refleksima.
![]() |
#2933 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a gledaj, ja sam je ovdje vidio nekih 5x u zadnjih 2 dana, i svaki game je ownala ad je to ružno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
|
ha gle, nije ona baš ni lagana za igrati, treba znati dobro iskorištavati njen pasiv za sustain, također pozicioniranje je jako bitno i teleport bi mogao biti presudan u nekim gejmovima, jedan combo uz ignite na nižim levelima ubija adc-a. Samo je squishy i ako se dođe do nje u tf, izgubili ste breg dmg.a
![]() |
#2936 |
Mirko, a ne Harry
|
Počeo i ja malo aktivnije igra ranked i stigao do S1. Imam trenutno 83 LP-a i nadam se goldu danas sutra. Ono što sam skužio je da u skoro svakom game-u ima po 2 premade-a u svakom team-u. Obično ovdje pišete da kad vidite premade da oni ispadnu dosta loši, ali eto kad mene nije tako, zapravo dosta dobro igraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imaš sreće s temovima. Ja sam 3 puta bio u promo gdje smo uredno throwali game. I onda imao sreće i dobio 4 game odlične teamove. I eto, gold. Evo da podijelim s vama svoj zadnji meč. Igram hecu jungle. Krenem 7:1. Naš top opako gubi lane i daje killove. Kolega ovdje igra supporta i ajmo reći podjednaki bot su. Meč je trajao 53. min, podjednaki cijeli meč. Ja završio 18:8 scorom, i carry-iao do victory, napravio tripple na kraju. Ali bitno da naš ez flame cijelo vrijeme. I kako ne kuži, da bez mene i mojih 3.5k HP neće pobijediti. Ali nee... I nikad to neću shvatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Mirko, a ne Harry
|
Nemam još sreće sa teemovima, vidit ćemo kad dođem u series ![]() Spectam sad malo X-plosiva, on ima sa Jax-om jungle 170 miniona, a njegov adc 190. Napet game, 5 min plavi gube 5 min rozi gube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Premium
|
Još nam se ADC disconnectao pa su uzeli barona i propushali par tureta i inhib...ali smo se vratili, ovi zeznuli fizza, i kasnije ja fokusao kha koji je radio najveće probleme..i winali kvalitetno ![]() ali napet gejm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Mirko, a ne Harry
|
Da, baš gledam ono zašto vaš adc i dalje napada barona i ubiju ga i onda se čuje "dc". Adc i Irelia su vam bili katastrofa, Tf skidao Cait po pola hp-a sa žutom kartom. Uglavnom, Jax iskerijao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|