|
![]() |
#2641 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Slabo igrate vikendom? Vidim niko nista ne komentira... Bacio nekoliko normala danas i jedan ranked s Voli-em. Dobio naravno, odlicno mi ide s njim u zadnje vrijeme. Naravno, dobio sam 19 bodova i dosao sam na 98 LP kao i uvijek, kao da namjerno namjeste da nemogu nikad do 100 odmah doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
počel ja jučer malo opet, nakon cca 2 mjeseca, i trebalo je prvo dobrih 15 minut za updejtanje ![]() odigrao par normal partija, i dalje je sve puno sa imbecilima, ali za čudo, igram sa jednim trollom koji je namjerno feedao - pobjedimo igram drugu, Ryze on top vs. Jayce 0/5 - 8:30, na 10:00 2-12 team score na kraju ih razbijemo k'o beba zvečku ![]() ranked još nisam, još ću se malo zagrijavati, ali vidim da sam pao skroz u silver V ![]()
![]() |
![]() |
#2644 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moja sućut Alene. Btw ja igram svaki vikend i svaki dan, samo nemam baš volje piskarati po forumu svaki gejm koji sam odigral ![]()
![]() |
#2645 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Premium
|
Nisam ulovil SS, ali po farmi se da zaključiti koliko je gejm trajal (ovaj zadnji game): http://www.lolking.net/summoner/eune/37248831#history Kaj je najbolje uništili smo im sve turrete i sve inhibe. I onda smo se počeli zaebavati kaj nas je koštalo poraza zbog velikog respawn timea. Btw one shotao sam Caitlyn i Lux. I da, Renekton nam je od početka bio afk, znači ovo je bilo 4vs5 ![]()
![]() |
#2650 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Bok ekipa, evo pratim ovu temu već duže vrijeme i skupljam vaša iskustva jer vidim da ima znalaca. Trenutno sam silverIII i uglavnom supportam jer mi se najviše sviđa ta pozicija. Pa eto ako tko želi baciti game neka me slobodno doda, igram na EUNE i nick mi je SaleFFS. ![]() btw. mommistake, moje saučešće Zadnje izmijenjeno od: SaleFFS. 01.07.2013. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Premium
|
Sutra rotacija: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2656 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ali sad zadnji meč sam igrao ovako. Ja i još jedan lik Gold V, 2 silver I i silver III. protiv svih bronze. Moj bot 2:6 i 2:11 score u 20min. Majko božja. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Premium
|
![]() |
#2658 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Mommi, moje saučešće man, nisam bio napisao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Premium
|
Ooooo K1, navratio na naš podforum? Udobno se smjesti i pripremi se na masu pitanja. Naravno, nekolicina nas će te doslovce moliti da nam pomogneš u raznoraznim stvarima ![]()
![]() |
#2662 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Premium
|
ShadowSneakDude ...opala, tema se obogatila masovno ![]() meni osobno pitanje koliko uživaš sada kada praktički non stop igraš s igračima koji se nalaze na LCS...da li su stvarno toliko dobri bolji od većine, ili otprilike ste tu negdje po skillu, samo njih krasi odluke/timska igra. I da li je svaki game try hard, ili ima ff do 20-25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Guest
|
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera. ![]() Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću. Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu... |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Već sam odavno rekao da je ovo aspolutno najgora igra koja je ikada postojala što se tiče zabave i sigurno posljednja F2P igra koju ću ikada dotaknuti. Community je doslovno katastrofa, a 90% igrača je monumentalno retardirano. Pretpostavljam da LOL postaje zabavan isključivo ako igraš ranked i uspiješ doći barem do Platinuma, jer tada uvelike (ne skroz) izbjegavaš ekipu koja se najčešće čini nesposobnom za osnovne životne fukncije, a kamoli za igranje kompetitivne PVP igre. Ja odigram jedan dobar meč u možda dvadeset, a ostatak se svodi na to da tim koji ima manje idiota, AFK kretena i flamera pobjeđuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
|
našao best build for ez nakon puno isprobavanja. Situacijski, ali vrlo efektivan.
![]() |
#2667 |
Premium
|
Ovome sam se iskreno nasmijao: http://st.elohell.net/public/chill/7...701e48bc2e.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
hahahahahahahahahahahaha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 | |
Premium
|
Citiraj:
Misliš da BC može istinski zamijeniti LW? Nisam ga radio dosta dugo vremena na ijednom ADCu osim MF, zato pitam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |