|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravih Note koji je definitivno bolji od GT2. Inače, vani je 450 EUR što je dosta povoljnije nego kod nas. http://compraonline.mediaworld.it/we...ry_rn=60794633
![]() |
#2072 |
Guest
|
OT: Ako pričamo o tom cjenovnom rangu kao Galaxy Note 10.1 kod nas... Moj glas ide u tom cjenovnom rangu za neki Lenovo Yoga (vani) http://shop.lenovo.com/us/en/laptops...-13/index.html hehe |
![]() |
![]() |
#2073 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Uhhh, dobar je Yoga. Baš neki dan čačkao po njemu. Desktop Windowsi, Intel procesor... Sony Tablet Z je isto lijep, tanak ali Android igračka u odnosu na ovo gore. Kao uostalom i svi ostali Android/iOS tableti.
![]() |
#2074 |
Guest
|
Ma, ja spomenuo jer kad dodje Haswell verzija uzimam. Battery life je super, biti će još bolji i možeš strpati gore android aplikacije ako treba. Rado bi ja quada, ali tko će čekati 2015> za smanjenje proizvodnog. Žrtvovao bi se ja za 15" da je malo teži sa većom tipkarušom i baterijom, a sa istom cijenom negdje, ali nema :P hihi |
![]() |
![]() |
#2075 | |||
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Android i iOS su pravi tablet OS-ovi, ovaj M$ tablet OS koji zauzme jedno 50GB flasha je meh...uostalom, tržište će pokazati |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Guest
|
@seg Pa stavio sam " OT: " s obzirom da sam baš gledao nevezano za pitanje pricinge kakvi su trenutno. ![]() Windows 8 možda nije najbolji OS kada se gleda samo tablet UI, ali jedini je koji nudi hybrid experience da ga se koristi na ovakvim uređajima i u jedne i u druge svrhe sa backwards comaptibiltyem za, pa sve. Čak i android appove. http://techcrunch.com/2013/06/24/sam...9-299-and-199/ Citiraj:
Valjda bu soon i cijene dolje. Bumo vidli! |
|
![]() |
![]() |
#2078 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno je budućnost u nekom hibridu. Možda nekom nevjerojatno ali upravo ono kamo je MS krenuo.
![]() |
![]() |
#2079 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Premium
|
GT3 je poseban je dolazi sa Intel Atomom. Koliko se sjećam, neki mobiteli sa Intel čipsetom (Lenovo?) su imali problema sa nekim aplikacijama tj. nisu radile na njima.
![]() |
#2081 | |
Pink Floyd fan
|
Problem je što su Win na japanskom. Navodno se može legalno skinuti engleska verzija i instalirati. Citiraj:
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
|
Procurile specke novog N7 kojeg će opet raditi Asus https://plus.google.com/photos/11000...53622452455441
![]() |
#2083 |
Guest
|
Opa, sviđa mi se kaj je 16:10 rezolucija. I na mobu bi mi bilo draže da je 16:10. Sve se bojim koje specse će imati Nexus 10. Ali brate, kako me živciraju proizvođači laptopa sa svojim ekranima. Ovdje pričamo o 7-10 incha sa 1920x prema gore rezi, a ovi mi se djibere većinom sa nekakvim 1366, 1600x900 i sličnim blah rezama. |
![]() |
![]() |
#2084 |
Propali Amigaš
|
Ko će ga znati kakve su to igre...evo ja na svom 9.7" Aosonu imam 2048x1536 rezoluciju, a djeca na 17.3" laptopu 1600x900 Budućnost definitivno pripada ovim visokorezolutnim ekranima, jer za čitanje teksta su daleko bolji Zadnje izmijenjeno od: segregator. 01.07.2013. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Guest
|
Meni više zbog screen real estate. Mnogi kukaju za igre. Ako imaš ekran rezolucije 3840x2400 nema razloga zašto igre ne bi oke izgledale u 1920x1200. |
![]() |
![]() |
#2086 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Gledam kupiti iz oglasnika neki Galaxy tab 2 10,1 pa me zanima dolaze li i oni zaključani na neku mrežu kao i mobiteli? Kokretno ako kupim od nekog tko ga je kupio npr. u TComu hoću li moći u njega staviti Tele2 karticu za mobilni intrenet ili ga prvo moram nekako otključati? Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Premium
|
Nema svaki GT2 3G modem. Kod nas se prodaju P5110 koji nema 3G i P5100 koji ima i zato je nešto skuplji. Isto tako se isti prodaje izvan mreže ISP-ova (npr. prodaje ga Eurotrade i neke druge IT trgovine) i u tom slučaju je otključan na sve mreže.
![]() |
#2089 |
Registered User
|
A npr. ova 2 oglasa? http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/sam...-oglas-8446052 i http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...-oglas-8085932 . To su P5100 i oba prodavatelja pišu da su tcomovski. Jesu li oni zaključani po defaultu ili ne? Ili to baš treba pitati prodavatelja budući da nemamo kristalne kugle? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Registered User
|
Ok i da li se to rješiti ili je onda jedina opcija uzeti mobilni internet kod tcoma i čekati dok ne istekne 2 god. pa ga kod njih otključati kao i mobitele po onom imei kodu? Glupo mi je kupovati preko oglasnika, kao jeftinije proći, riskirati, a onda morati dati par stotina kuna da mi netko "očisti" i dekodira tablet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Premium
|
Zašto bi morao uzeti tcom na ugovor? Uzmi bonbon na bonove i surfaj. Bonbon = tcom, ali jeftiniji tako da njegova kartica ide u zaključani tcom tablet. Inače, tele2 NE bih preporučio za mobilni internet ni najgorem neprijatelju jer je signal koma i lako puca te stalno baca roaming na tcom. Pogledaj malo temu o Tele2 pa će ti biti jasnijie.
![]() |
#2093 |
Registered User
|
Ok onda će tako biti jer nisam znao to za bonbon. Ekipa Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Bonbon tarifa je trenutno No.1 za mobilni net. Daleko je povoljnija te jednostavnija i od one tobožnje 'Carnet pormocije'. Nadoplatiš 80 kn i kupiš 4 GB bandwitha za 45 kn. Preostalih 35 si npr. iskoristiš za razgovore. Čak i ako ti je kartica na koju si nadoplatio u tabletu, imaju opciju prebacivanja love na drugi broj u bonbon tarifi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Uzeo bi si neki kineski tablet, čisto za čitanje i surfanje preko eBay-a pa me zanima jel se plaća porez ako je ispod 300kn ili carina, bila je neka fora. I ima li tu kakva preporuka, na što moram paziti ili ako je već za tako jeftino onda bilo koji?
![]() |
#2096 |
Premium
|
Iznad 22 EUR se plaća pdv, a iznad 150 EUR carina i pdv. Stvarno me zanima šta misliš naći za mizernih 300kn.
![]() |
#2097 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Dvoumim se izmedju Prestigio 8.0HD i Pipo S3, koji od to dvoje je bolja kupnja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Premium
|
Za 100kn više se nađe polovni Samsung P3110 s garancijom koji je kvalitetniji od oba navedena.
![]() |
#2099 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Zelim novi uredjuje, znaci samo ta dva dolaze u obzir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Premium