|
![]() |
#3185 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sam dase malo pohvalim. ![]() ![]() Naslagao ih sa ISUsom 8 komada, uzeo značku najboljeg šofera i još neke, napravio 4600 domagea i uzeo brdo para. http://wotreplays.com/site/227364#re...mdejac-isu-152
![]() |
#3186 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() btw.ona nova njemacka arti je posve dosadna..:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
nemoj se nadati previse, ako igra bude trajala 75% vremena i vise i bude 5 arty u timu, i dalje jako ozbiljnu stetu mogu napraviti, isprobano s tier x na testnom serveru, object 261 bez po muke 1500-2000 dmg po pogotku radi, 3 u platoonu cuda mogu napraviti, ali zato su manji tieri arty u bannai totalnoj, recimo moj najdrazi GW Panther je totalno sheban u blitzkrieg partijama arty nema sanse vise, partije do 5min su smrt za arty, sve tiere arty i naravno da nece da mi skida update ... milina jedna, opet cu morati cijeli klijent da skidam
![]() |
#3191 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#3192 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
261 su dost sje al da se igrat, prvi šut one shoot m103, lik je bio malo nervozan al ok, da se igrat relativno normalno jer su povecali splash. najvise zivcira kaj puni nekih 5sec vise i malo mu vise treba da nacilja. gwTypeE isto puni duze al veci splash i da se igrat. T92 ide na bubanj, nema smisla taj tenk, nije imal ni prije a sad pogotovo. Francuze ne igram iz principa. definitivno prelazim na mediume ![]()
![]() |
#3194 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3197 |
Guest
|
Partije puno kraće sada, osokolila se ekipa jer skoro da i nema artyja, pa jurcaju uokolo k'o bezglavi... Uglavnom, ISU se pretvorio u zvijer, precizan, ma drugi tenk sasvim. Slično je i sa T28 prototypeom. Pun kufer mediuma i lightova na auto-aimu, mali Francuzi opet moderni...prilično promjena u pristupu, treba sve iznova prokljuviti. Uffff... |
![]() |
![]() |
#3198 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma totalno nebulozno igrati veceras, skinio cijeli klijent nanovo, instalirao, stavio i xvm, prvi put dosada, sto da kazem, u 5 partija zaredom postotak pobjede naseg tima preko 60% u svih 5 izgubiomo i to glatko, protivnicka 4 - 5 tenka najvise ubijena, sve veliti tieri 9 i 10 samo vozam, sad promjenio server pa idem jos par probati
![]() |
#3199 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako je arty gotov prebacio sam odličnu posadu na moj novi najdraži tenk ![]() 3 gotova skilla + 4 na 91%, evo kako team work radi. http://wotreplays.com/site/228026#hi...rf-guest-t-62a
![]() |
#3200 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Kad imas raspolozenu ekipu ![]() Mene nece ovaj 8.6 patch, kako koju bitku odigram poraz, bio los ili dobar, poraz, evo malo M46 Pattona vozam, treba najjaci top jos istraziti, slabo ovaj busi i stete nanosi, evo samo zadnja, nakon poraza i popravaka na cistoj 0 s kreditima, 16/16 pogadjao ali dzabe kad pola neprolazi: ![]()
![]() |
#3201 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Partija u kojoj su svi tenkovi bili desetke, 7500dmg =) i na kraju draw http://wotreplays.com/site/228046#ma...ifa-object_268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3202 |
Guest
|
Hm. Ja još ne bih posve otpisivao arty, ne bi bilo prvi puta da useru pa poslije silent-buffaju da poprave stvar. Na koncu konca: WoT bez artyja- nije WoT ![]() Treba malo pričekati, ja ne prodajem ništa od debelih cevki, još je rano ![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Premium
|
Ma nisu nista osim vremena punjenja zeznuli, evo u mom postu iznad tip je s njemackom arty X napravio 7000dmg...ja birekao da su je i poboljsali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Guest
|
Majstor ostaje majstor, to stoji ![]() Ali...pričekajmo. ![]() |
![]() |
![]() |
#3205 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Al svaka čast na dmgu ![]()
![]() |
![]() |
#3206 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ufff, jedna po mom ukusu, ovoliko odlikovanja nije ni Staljin u najboljim danima dijelio: ![]() video Inace da se pohvalim, 5/32, znaci 5 pobijeda od 32 odigrane danas, onih 14 poraza rano jutros neracunam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Premium
|
Bwahahahahha !!!!!!!!!!!!!! Ovo je bilo EPIC !!!!!! Prva borba na novoj mapi i srušim vlastiti rekord u xp-u,sad je 2500 i nešto...fora što sam u chatu kad je igrali počela pitao gdje da idem i šta da radim jer prvi put igram tu mapu... ![]() ![]() Šta reć...imao sreće na kraju kad sam ostao 1 vs 1 s Lowe-om a ja low health,Lowe je ZAPEO kao najveći njub mogući i ja ga riješio kao na pladnju... ufff...odoh zapalit koju od stresa,pojma nisam imao gdje šta i kako. http://wotreplays.com/site/228295#sa...roughbred-is-3
![]() |
#3208 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3209 | |
Premium
|
Citiraj:
Premium acc ti daje 50% više expa,općenito...dakle i u službenoj statistici...
![]() |
![]() |
#3210 |
Premium
|
Da li itko ima mod da kada pritisens ctr da ti se otvori mapa preko cijelog ekrana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|