|
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Hah, volio bih vidjeti kojom metodom su dosli do tih color accuracy brojki. I zbog cega je tako siroki gamut dobra stvar? |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Guest
|
Citiraj:
U svakom slučaju, maximum brightness je manji nego kod zadnjih LCD ekrana, a kontrast je zamjetno bolji. |
|
![]() |
#1744 |
Premium
|
Osim sto je Natural profil na svakom Samsungu sve samo ne natural ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Guest
|
|
![]() |
#1746 |
Premium
|
A kako onda prebacis na tocne i precizne boje kad ih se zazelis? ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebam jednu uslugu vlasnika note 2 uredaja.Ako mozete snimiti app system tuner(free je) i pod CPU vidjeti dali vam je jedna jezgra offline ? EDIT :sve je oke, po guverneru se pale i gase jezgre po potrebi ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 11.06.2013. u 12:08. |
![]() |
![]() |
#1749 |
Guest
|
|
![]() |
#1751 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
A što se dogodilo sa 4.2.2 za Note2? Nigdje ništa o tome. Pričalo se da će krajem 5.mj... |
![]() |
![]() |
#1752 |
Guest
|
sad ce, samo sto nije ![]() |
![]() |
#1753 |
"Samo vodu ne!"
|
Trpi, na čemu si ti ovih dana? ![]() Meni je dosta ovog stocka i laga u kontaktima i sl. Iako sam ga detaljno počistio. Znaš li za koji custom 4.2.2 sa integriranim s-penom? CM bi bio moj izbor, ali 4.2 za n7100 je još uvijek samo nightly... I još jedno pitanjce...znam da si dobro proučio xda na temu, pa me zanima jesi li gdje našao kakav mod, ili način da se stock camera app natjera da okida 5MP slike u 4:3? 8MP mi je previše. 3MP premalo, a 6MP WS mi ne paše po formatu. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 11.06.2013. u 17:43. |
![]() |
![]() |
#1754 |
Guest
|
pitas za psihoaktivne supstance na kojima sam ili sta furam na mobitelu heheh ![]() za ovo prvo ti ne mogu reci tajna je, a na mobitelu je phoenix rom http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2060389 i perseus kernel http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1927852 makar kod kernela je sve to isti kufer, perseus mi je odabir jer nudi kontrolu jacine prednjeg led notifikacijskog svijetla, nisam ni znao da tako snazno moze blinkati i stvarno je korisno, podsjeca me na stari siemens m55 - mobitel na stolu 10m dalje i vidis da je dosla obavijest neznam odakle ti lag, meni note2 nikad nije stekao(osim normalnog smrzavanja pojedinih aplikacija, developer's fault), to si samo pocistio stock rom? probaj instalirati neki drugi rom sa full wipeom(sve pobrisi i ocisti, clean install), preporuka ovaj phoenix(probao sam nekoliko i vratio se na taj) ne svidjaju mi se ti razni android open source romovi nemam iskustva s njima, izbjegavam i ne citam teme. nazalost neznam ni to za kameru. |
![]() |
#1755 |
"Samo vodu ne!"
|
Da. Ja sam na rootanom stocku, očišćenom od bloatwarea. Radi s-pena. Svi ti stock i stock-based romovi imaju lag. Drugi launcher i lockscreen eliminiraju lag, ali ostaju neki, kao npr. kontakti. Nije to niš strašno, ali iritira. Naročito kad znaš da je besmisleno s obzirom na moćan CPU i puno RAMa. To su neki ostaci TouchWIZa koji se ne mogu maknuti ni kad imaš drugi launcher. Naravno može se staviti i 3rd party kontakti, ali to je već onda previše... Totalno je blesavo kaj nema 5MP opcije...stock. To je nekak optimalno za fotke kamere kakva je na n7100...i za to naravno ima 3rd party app...ali uvijek nekaj fali... Pretpostavljam da će i CM izaći iz nightlya kad dođe stock 4.2.2, ali ko će to dočekati!? |
![]() |
![]() |
#1756 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo detalja i fotki S4 Zoom. Živo me zanima kakve će fotke raditi. http://www.gsmarena.com/samsung_offi...-news-6201.php
#1757 |
"Samo vodu ne!"
|
Pa s obzirom da je uz manje pixela, vjeorjatno i senzor manji u S4 Zoom, radit će lošije fotke od Galaxy Camere. Pošto su u praksi fotke s Galaxy Camere neznatno bolje, ili u nekim slučajevima lošije od S4 (ako izuzmemo mogućnost optičkog zoom-a), kao camera-phone S4 Zoom nema puno smisla. Naročito dok postoji 808 pureview. Ili još manje ako Nokia shvati što ima, i konačno počne ugrađivati 808 senzore u Lumie. |
![]() |
![]() |
#1759 |
"Samo vodu ne!"
|
Pa manji je uređaj. Manje je pixela. Kakve su šanse da je veći senzor? Postoji šansa, da. Možda su čak i napravili ekstra učinkovit i osjetljiv senzor, pa je veličina nevažna. Možda su u šumi. Ali ja to ne bih očekivao. |
![]() |
![]() |
#1760 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
http://hi-tech.mail.ru/photo/review/...ml?num=5#photo Evo malo slikica i review na ruskom.
#1761 |
"Samo vodu ne!"
|
Pregledao sam malo fotke. Nisu baš optimalni uvjeti za usporedbu, ali čini mi se da je Zoom bolji je nego što sam očekivao, odnosno tu je negdje kao i Camera. Nisam našao ni jednu usporednu fotku sa Zoom vs Camera, ali zato ima ovih PureView vs Zoom. Ne samo da je na PureView senzor puno bolji (naročito u osjetljivosti i homogenom white balance-u), nego očito i optika. Zoom se pri rubovima fotki muči žestoko. Svega ima. Šuma, nejasnih deformacija, zamućenja (a nije stvar u fokusu), prejakog noise reductiona... Uglavnom PureView još uvijek rastura i stvarno je veliko dostignuće. Kad bi se gledalo do 2X zooma. Preko toga je zbog optičkog zooma Sammy u prednosti, ako nekome treba zoom. Ja bi još uvijek radije Lumiu sa pravom PureView tehnologijom. Ili još bolje neki Android sa istom. Predugo Nokija oteže s implementacijom. Proričem sl. scenarij: iPhone 5S sa 40MP kamerom, što će se onda zvati revolucionarnim. Sammy će prekopirati, a Nokia tradicionalno popušit. |
![]() |
![]() |
#1762 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Update: koga zanima, S4 Reliability Test: http://youtu.be/K4f9gQ7b6Gg Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 13.06.2013. u 19:51. |
|
![]() |
![]() |
#1763 |
Guest
|
Ovo bi mogel biti lijep budget (ne low) mobač http://www.tomshardware.com/news/Sam...oid,23045.html |
![]() |
#1764 |
"Samo vodu ne!"
|
1500mah je malo knap...Sa 2000 bi bio jako zanimljiv zanimljiv ko radni konj... |
![]() |
![]() |
#1765 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1766 |
Premium
|
S5 će biti metalni i dolazi već slijedeće godine? http://www.android.gs/samsung-galaxy...nfirms-source/
#1767 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Uz najbolji paket opreme i (uvjetno rečeno AMOLED) display, uzima premium i u onome u čemu (uvjetno rečeno) zaostaje, a to je dizajn. Svakako, lijepa vijest. Ovo bi mi možda mogao biti i prvi samsung ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1768 |
Premium
|
Još da stave zvučnike naprijed, neku IP zaštitu i imamo skoro pa idealni highend mob.
#1770 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Oni trebaju napisati rom iz 0 ne na osnovu bilo kojeg roma nego drito iz 0 i apsolutno touchwiz i sucelje okrenut naopako jer ovo je smjesno.Svake godine flagship koji radi za k... a da ne pricam o dualcorcima koji su nemoguci za koristenje (advance s , s3 mini i ostala ekipa, toliko steka da je to za popi...)
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 15.06.2013. u 14:43. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|