|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Cheiftech MIDI Dragon ili Aerocool JetEngine?
Aerocool ima ugrađene 2x 120mm blue LED fanove i jedan 80mm s T3 grillom a Chieftech ima puno veći prostor ali podržava samo 80mm ventove ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The LowRider
|
Nema malo prostora, složio sam dva kompa u to kučište i moram ti reći da je kvalitetno, dovoljno prostrano za jedno tri drive-a i jeno 3 harda i to bez beda, i osim toga izgleda mrak, masivno, močno, ona turbina naprijed je ludilo, i to crni, pogley attachment, koj sam stavil.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
woow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The LowRider
|
Nije loše ovaj soprano, samo kod termaltake-a mi se ne đasvi što su dosta uska, ali sam baš juče složio jedan termalrock dragon, aluminium plavi, i moram ti reći da je isto mraak, samo nemam sljiken nisam stigao slikat,lik je bio lu odmah ga je pokupil, ali evo ti slika od naprijed!!!
![]() |
#6 |
Premium
|
ček ovo mi ne izgleda 'ko vent nego kao prava turbina čovječe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The LowRider
|
ALoha, e ono gore mislim da nema blow, ali žice od fire i to staviš ispod ploče i tako sakriješ kuiš, hihi, to su ono male fore malih majstora skrivanja kablića, al stvarno poglej si i termalrock dragon! Ali kučište ovo aero stvarno izgleda Mačo!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|