|
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Taxanje je dobro ako možeš...ako ti je ADC/TOP/MID underfarmed, onda mu nikako ne smiješ raditi taxu, jer tih 100-200 golda mu vrijedi mnogo više nego tebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče patcha nije neki jako značajan nerf tako da će i dalje bit jbeno jaka ![]() Ma ovo za cs je mila majka, ne moram ja imat 300miniona ko adc i apc, pogle ostalim igračima koji su pro za razliku od mene njihov prosječni cs score ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naut je jako dobar jungler, trenutno best pick, još će s 3.8 patchom dobiti masivan early buff, tako da je trenutno op. Early će imati dobar dmg, kasnije malo slabiji, ali po meni ako kreneš s 3 assista ili 1-2 killa je super. Ja sam slučajno neki dan pitao Dyrusa na chat koji je atm najjači jungler, i rekao je Sejuani i Nautilus, a poslije patcha će Nautilus biti najjači po meni. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Naut je dobar champ, možeš svašta nešto s njime napraviti, samo treba skilla jer te jedan loš potez u krivo vrijeme može gadno gadno shebati. Al kad shvatiš mehaniku, sve ide ko po loju. Meni je Sejuani draža osobno, više je noob friendly.
![]() |
#2351 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja sam ga prije puno igrao, ali je iskreno dosadan ko sam vrag ako ga igraš puno. Meatshield i CC stroj, ali jednostavno, kao što sam rekao, to zna biti dosadno ko` sam vrag. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Premium
|
Ja mislim da se Rengar najčešće pari veljačom ![]()
![]() |
#2355 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Vodimo uvjerljivo ranked game, svi laneovi idu super tj osim na topu lik renekton odjednom ušao u retard mode i počeo feedat chogatha dok je cho nefeeedao renektona prije toga dobrano, nakon toga srušimo im sve inhibitor turrete i ovaj idi*t na midu počne dobivat random dc-ove usred teamfighta i u toku gamea isto nakon čega su nam uzeli barona 2 puta zaredom i na kraju izgubimo dobiveni game. Poludio sam totalno.... jbm ti igricu retardiranu. Najrađe bi je prodao kad bi neko htio kupiti za pare koje želim prodat. ![]() ![]() ![]() ![]() Došlo mi je da plačem ko na slici ovako. Baš sam se je*ački isfrustrirao. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 12.06.2013. u 03:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Rengar je trenutno čisto OK champion (kao što Mommistake kaže). U sredini je, nit je nešto viable, niti je beskoristan. Zasjenili su ga svi ti heavy sustain/damage championi. On ne može oboje imat, kao što je prije mogao. U Kini mislim (ili Koreji, nisam siguran) ima jedan top lane igrač na pro sceni kojemu skoro uvijek Rengara banaju. Strah i trepet kada ga dobije u ruke. Nema tog Azubu ili TPA tima koji bi tom čovjeku pustio da igra Rengara ![]() Ali i ja jedva čekam da nešto naprave sa Rengarom, predobar i prezabavan mi je to champion za igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Premium
|
help help slažem curi lol komp. mali, ali dovoljno dobar da dere stalnih 60fps@1080p u high detaljima. pital sam pomoć na nekom drugom forumu, ali sam dobio čvrsti penis u nevazelirano dupe. mislim si na i3 3225+8GB+GTX 650+OCZ SSD. jel to pjeva borbene ili?
![]() |
#2360 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti ozbiljno ili? Zašto svi misle da je LoL jako zahtjevna igra? Gle moj komp i ide u 60+ FPS bez problema u bilo kojim situacijama. Ovo je overkill za LoL. Nadam se da će komp služit i u druge svrhe, osim samo za LoL. Ne pratim cijene komponenti već jako dugu, ali ako to nije preskupo, uzmi i vozi. Moći će sebe i tebe carryat na tom kompu uz dva upaljena LoLa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
je, to je i vise nego dovoljno za ligu za stalnih 60fps s tim da shadowsi ak ce biti na high to nisam siguran jer zderu puno fpsa, mogao bi imat fps drop tu i tamo pogotovo u tf al ak stavis npr. na low se i dalje solidno vidi a smanjuje opterecenje gpua jako.
![]() |
#2363 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ja na svom laptopu sa dvojezgrenom AMD-u koji je jakooo loš, starom 5 godina (laptop), na nekoj 5 godina staroj grafi isto za laptop i 2gb rama vrtim 45fps-a stabilno. U tf ako padne na 35, sam puno rekao. Moja konfa se može vidjeti pod Portable Flamel u potpisu. Moj flamel je i slabiji od navedene Gulsove konfiguracije pa imam 100+ fps-a, bez ikakvog dropa, i sve na high ofc ![]() Guls, totalni overkill za LoL. Intel proc i3 je super, 4gb rama i puno slabija grafa su ti dovoljne. Pobrini se da joj ubaciš ok monitor i to je to ![]() ![]() Citiraj:
![]() EDIT: Je li to već 3.8 patch došao? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 12:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Premium
|
Pa momci, ne znam kakva je kod vas situacija, ali LoL na dva računala koja sam imao (amd A10 5800+8gb+Dual Graphics 6570 i i3+8gb+hd6570) je bio neigriv. Čak i na low detaljima, 1080p ofkorz. Znači igra počne, fps oko 30-40, počne farmanje ili tf, fps pada ispod 20. To je za mene neigrivo. Znači, LoL je sigurno zahtjevna igra, samo pitanje u kojoj mjeri. Npr šogor ima i5+8gb+4870 (koja je u rangu/nešto lošija od gtx650 koju planiram uzeti), pa ne može igrati High detalje jer isto ima fps dropove. Dok jedan drugi kolega ima C2d 1.86ghz + 3870 i vozi high detalje bez problema. Znači, ne pričam lovačke, IT admin sam, sustavi su održavani, driveri najnoviji, nisam idiot kaj se računala tiče, no taj lol je toliko neoptimizirana igra da me sve strah bilo kaj uzeti. Zato pitam ovakvu "glupost" jel.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 12.06.2013. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno da ce covjek moci igrati s tom konf. ligu bez problema, ja sam samo spomenuo za shadowse koji uzimaju puno resursa i da ako su na highest/high ce na fpsu mozda vidjeti mali drop to nemora uopce biti veliki al svejedno je ako usporedjujes high shadow i bez shadowsa. Isto tako ak usporedjujes gpu load je razlika dost velika, a vizualno skoro pa ni nema tebi kao igracu prevelike razlike low/high(shadows) osim ak ne patis na detalje sjena. A to za +100 fpsa koje imas jer igras na benchmark frame capu i bez vsynca i ako ti je sve na high (I SHADOWSI) nema sanse da nema fps dropa jer ti fps skace non stop tak da ne pricaj gluposti da nema nikakvog dropa.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Sail. 12.06.2013. u 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Premium
|
Citiraj:
Wtf, daju patch, a u njemu nema Aatroxa!? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
|
Mislim da neću ići na i5 jer mi je to dodatnih 500kn, a mislim da za curu to nije potrebno. Imam i7 laptop ako joj zatreba nešto jače, ali mislim da neće trebati. btw nisam mislio pitati ovo o hardveru da bi se sada prepirali, sve 5, bit će dobro takvo kakvo je, hvala vam na savjetima dečki, all good ![]() Btw Aatrox je uključen u patch, samo će biti omogućen krajem tjedna ili početkom slijedećeg.
![]() |
#2369 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Btw. znaš što je fps drop? Pod fps drop-om se smatra da ti toliko padne fps da je to oku vidljivo. Sve iznad 50 (čak i 40) fps-a je oku nevidljivo i stvar je osjetljivosti oka i samog monitora. I to se ne smatra fps drop-om. Znači nema šanse da njemu fps padne s 70-80 na 30, kako god da igra bila balansirana ili ne. Po tvome ne postoji igra koja nema fps drop. Jer ako ti fps varira između 100 i 90 to je fps drop. ![]() Ja kažem da s svojom konfom koja ima jako slabi proc, sa sve na high nemam problema i nikad mi ne padne ispod 90 fps-a. Mislim da nema smisla dalje raspravljati jer mlatiš praznu slamu, i po tvome njemu ta konfa nije dovoljna da mu bude sve na max, i da sluša tebe, on tu konfu nebi trebao kupiti, nego ići na još jaču. I za sve junglere ovdje, zapišite/zapamtite si: Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 14:05. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |