|
![]() |
#2311 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2313 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ako ne igram dianu, onda molim boga da je noob ![]() A šta se tiče Hexa, čak ni pro-i nemaju pojma da ili ne ![]() Citiraj:
![]() BTW. Guls, hvala kaj si me odgovorio od Lissandre ![]() Napravio bi veću grešku da sam ju kupio, a ovako uzeo Zed-a ![]() Hvala prijatelju, ljubim te u čmaričak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.06.2013. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Vlad je jednostavno preslabašan late game. Vayne je Vayne, ja je ne igram čisto iz razloga jer je high skill champ (ali je high risk/high reward). Ako nisi najbolji na poziciji ADC-a, jednostavno je ne uzimaj, lako će te svaki champ izgurati iz lanea zbog nikakvog rangea i onda nema šanse da dođeš do one late game faze kada postaješ hyper carry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Premium
|
Svaki put ti mi preporučiš Kennena ![]() Ajde, budem probao kennena onda top, nikad nisam. AP ga igraš top ili AD? Što se tiče adc-a, jedino šta igram adc je Ezrael i to onak. Srednje. Nekih 30-tak normal gamova s njim imam, ali opet, trebati će mi, pa ću učiti adc. Neznam šta da uzmem. Imam dravena, ali me ga strah i početi igrati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 | |
Premium
|
Citiraj:
Uzmi Varusa, jak je i nije nešto težak mehanički champ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Premium
|
Ajde, budem probao, makar nemam takav rune page ![]() Ali budem nešto skombinirao ![]() Vi mi je op atm na topu, garena nešto manje igram zadnje vrijeme, tako da ću vidjeti još ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 | |||
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ma naravno, kao i kad si u kvalifikacijama, neki strah te obuzme i odmah nisi isti igrač. Daj mi reci kako se zove "stručni" naziv za to kad adc koji fajla early ode na solo farmanje i vraća se u late-u kao životinja? Ma i ja volim ali kad sam ja protiv nje na midu jer uvijek uzmem svog Kennena protiv kojeg ona nemože prdnut. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2321 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() šalu na stranu, ne znam za stručni naziv, ali obično se kaže "afk farming" kada samo farmaš za late game i kurca ne pridonosiš igri većinu vremena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2322 |
Premium
|
Ili adc solo mission... Guls, evo, heca su malo nerfali/buffali, kak ti paše. Ulty mu je slabiji, ali sad E može preko zida baciti. I junglu su malo isto izmjenili. Veći cd-ovi na ress monstera :S Žele kao da se duže junglaš prije nego ideš gankati :S Khazixa su major nerfali isto. I najveća glupost po meni je da su smanjli doranse na 350g, tako da sad ADC može ići dorans blade i 1HP. I meni najdraže, nashor's tooth sad daje bonus AP dmg. Za dianu bog i batina bilo prije, sad će biti op opet ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.06.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Smanjili su cijenu jer nemaš što kupovati na početku, jednostavno nema itema. Nakon što su povećali cijenu onom crvenom potionu kod puno championa više nemaš nikakovg izbora za startne iteme. Top lane je najviše time bio pokoleban. Meni se sviđa ova primjena, barem ću sada nekog vraga moć kupit za top lane. Ovo sa Kha'Zixom je previše. Od svih championa koje igram na topu i midu, osim Renektona, sve su mi nerfali, ali baš sve. Zato sada kupujem Quinn, počeo sam nazad Tryndu igrat, vjeorajno ću i Siona i još neke champione koji su zaboravljeni i neće ih dirat neko vrijeme. Neću se morat iz Patcha u Patch bojat da će ih nerf hammer udariti. @Mirkopoter, posebnog naziva za to nema. Jednostavno se kaže "comeback". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Premium
|
Kužim te, top i adc su dosta patili, vidjeti ćemo što će sad smisliti. Ja kad igram vs ad top idem na cloth armor i 5 HP, sad ću ići na shield i hp mi se čini ![]() ![]() Ali khazix će biti sad useless po meni, i mid se više neće igrati uopće, jer mu je to bio jedini harras :S Ali ajde, da vidimo promjene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije problem kada ti je na topu AD, onda je izbor lagan. Cloth+5 HP potiona. Problem je kada ti je AP na topu. Možeš ići samo HP Regen item, jedino što je koliko toliko viable protiv takvog matchupa. Boots + pots je useless i rijetko kada se isplati. To idem kada imam u runama HP regen i LS da ipak imam sustain, ali inače nikako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ah, radije bi da ulta ima veći damage nego da s hecom mogu preko zidova. Ok to daje dobar map control, ali nije ono što Hecarimu treba jer on nije champ koji ide iza zida da dovršava neprijatelje. Ali eventualno će dobro doći za very interesantne gankove. S druge strane, sve ostale promjene podržavam. Osim dorans + pot. No no no.
![]() |
#2330 |
Premium
|
Dobiti će buffove, već je najavljeno, samo je pitanje vremena... Ali i dalje govorim, rengar nije smijurija, samo od kad više nemože one-shoot nekoga više nevalja, jer ga ljudi neznaju igrati (pa ni ja). Opet pitam, ima netko lvl 20+ acc na eastu da ne koristi? Ja bi trebao za frenda da ga powerlvl do 30, i onda ćemo boostati acc. do silver/golda. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.06.2013. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Premium
|
Nema to veze sa znanjem, jednostavno su ga uništili, nema early game, nema late game, malo može ubijati ljude u mid gameu, ako je ultra nafeedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | |||
Premium
|
Citiraj:
Gledam challengere kako ga igraju i svi ga igraju dosta i dobro ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Jedino što ti savjetujem, 53min, 190cs, je jakoooo loše. Popravi to ![]() Btw. novi patch koji dolazi bi te mogao zanimati: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.06.2013. u 10:53. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja imam neki osjećaj da mi bolje ide sa manje cs-a, nego sa više cs-a ![]() Prosjek mi je oko 130-150 miniona u pola sata igre. I tu broj miniona više manje staje, jer kreću fightovi, minione više ne smijem dirati, a buffove si uzimaju adc/apc. Tu i tamo mi ostane kakav vukić ili wraith.
![]() |
#2339 |
Premium
|
Evo gledam Diamonda baš i lik ima nekih 70 CS-a u 20 minuta, što je sasvim ok, jer ne taxa laneove baš puno. Sve ovisi kakav je game da budem iskren, nekada se isforsiraju team fightovi jako rano, pogotovo u našem crap ELO-u, pa niti nemaš baš farma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
sada napokon da sam vidio da je Riot i meni jednom izašao u susret moj tim gold 1 gold 2 gold 1 gold 2 silver 1 (ili 2) vs silver 2 mislim gold 4 gold 5 gold 3 gold nešto... svi mi imamo masu winova u normalu, dok oni ne...onako totalno nije bila fer igra, iako su možda imali i bolju tim kompoziciju, ali što kada smo svi winali brutalno, čak i naša nidalee protiv diane na midu i onda još kao šlag == +23 LP moje osobno mišljenje kroz zadnjih tjedan i po, kako igram praktički striktno ranked...ovaj sistem koliko ima dobrih stvari, toliko i zna zeznuti, nerijetko sam se našao na strani koja praktički svi zajedno imamo winova kao jedan njihov, a oni svi po par divizija iznad nas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|