|
![]() |
#1261 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam 3 WD Blue koji godinama rade odlično, ali šta ću ja nekome drugome pričati kako su to odlični diskovi kad njemu može crknuti 3. dan od kupnje. Eventualno se može pričati o tišini diska, sve ostalo je lutrija. Svakako treba gledati i garanciju, a kad smo kod toga, ovaj se ne čini loš, jeftin, a 3 god. garancije: http://www.diskont24.com/product.php...cat=335&page=1 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mr.Ex.President Što da ti odgovorim na ovu opasku da se ostavim "ad hominem" preporuka osim da je iskustvo sa nekim uređajem relevantno u donošenju zaključka za isti . Uistinu ja sam ovdje govorio o svom osobnom iskustvu sa određenim diskovima , ti imaš drugačije stajalište i mišljene i to je tvoje pravo . Nevidim razlog da budeš toliko isključiv pri kritici na svoje neistomišljenike , a vidim da to znaš biti . Smatram da je ovaj forum napravljenj između ostaloga da bi mi mogli izmjenjivati svoja iskustva , kako pozitivna tako i ona manje pozitivna sa nekom komponentom ili programom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam donedavno imao Sb 410as(speedy...), koji je bio tih za razliku od FAEXa. Sad imam dva blacka, i to je roštanje 100 na sat, ali više me zivcira ono tupo zujanje koje se prenosi na kučište nego to malo tok tok tok trššš tok tok ![]() Što se pouzdanosti tiče, nadam se da neću imati problema, ali backup je tu pa nek riknu.
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() imas moju konfu pod "Moj komp".donedavno sam bio na Intelovoj platformi a sad sam na AMD-ovoj Trinity platformi koju sam dobio za manje pare ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jbmu led na kraju ispada da se sve to razlikuje od primjerka do primjerka...pa ne mogu vjerovat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Evo stigao mi je WD10EFRX...kačim odmah rez sa hd tunea... ![]() ![]() Što se tiče buke...apsolutno se ne čuje...brzina mi nije bitna,temparature ćemo vidjet kroz narednih par dana,a kvalitetu ni dragi bog ne može znat. Gara je 3 godine pa ajde barem kolika tolika statisfakcija. Kolegi sam rekao ako mi prdne za mjesec dana da ću mu ga nabit u glavu na sred pulta trgovine jer me nagovorio na njega. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Antimićanin
|
Ali wd black je i dalje za mehaničke diskove za široke potrošnje no1, ako ćemo o omjerima uloženo dobiveno, plus 5 godina gare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Tu ima bench http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1167 sada cu ovo ostalo... ![]() Sada koliko je black zapravo brzi? :S Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 04.06.2013. u 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
IOmeter mi je još uvijek No.1. Problem je u setupu, tj. malo ljudi zna postaviti osnovne postavke na koji način se radi test (broj workera, read/write omjer, seq/random...).
![]() |
#1284 |
#define yes no;
Datum registracije: Jan 2009
|
A jesi mu nafrljio AAM Brko, ima da gori ![]() Ali vidi se da je bleki dosta brži, čak toliko da bi se osjetilo u radu. S druge strane, ako se ne osjeti performansama, sigurno se primijeti ljudskim osjetilima ![]() I sada vas dvojica dosta više ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Antimićanin
|
To nije moj HDD. Ja nemam FAEX u svojoj kolekciji. Samo prenosim sa internetova ![]() Dobro, ako je brži, brži je, po ovim testovima. Nisam znao, ali dobro, lijepo za znati. ![]() ![]() ![]() No i dalje bi uzeo black, bez obzira na pobijanje dokaza o njegovoj brzini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma tu su si oni...ja samo tvrdim da je ovo mala speedy zvijerka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Svi moji Seagateovi su imali 5 godina gare i nikada ni jedan me nije izdao. Jedan je kod stare, jedan kod starog i 2 kod frenda. (80,160,250 i 500) i svi i dalje rade, čak su imali i garu do nedavno ![]() Ali sada više seagatea nebi kupio mimo WD Blacka ili Blue-a koji imaju 5 i 3 godine gare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |