|
![]() |
#2941 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Čini se super tenk lp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Ferdo je dobar za daljinu, spor na okretu, ali za napred nazad preko brda dušu dao ili ić iza dva do tri teškaša i čistit im put. ISU-152 mi puno bolje leži. Sporije punjenje, malo neprecizniji, ali se može gađat i preko 550 metara. Objekt nezna što ga je snašlo i od koga da se sakrije. ![]()
![]() |
![]() |
#2943 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
http://speedy.sh/k7Wc3/20130602-1523...miao.wotreplay jesam li ovu sjebao ja...ili sam naletio na totalno retardiran team? mislim ..kako u 3 minute mogu uopće probit onaj klanac?:S jesam li i ja trebao ić na tu stranu ili .. ? dajte koji savjet ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2945 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
edit: evo jedna slicna na istoj mapi, protivnicki tim je istu gresku kao i vas napravio, bitan je taj klanac, tko ga prvi osvoji u 95% pobjedjuje, a ljudi to neznaju/nezele znati
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 02.06.2013. u 22:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja ju baš instalirao za probu i isti tren poginuo. Da li poslije bude modova ili čega već gdje neprijateljski tenk ne svjetli crveno? Ne vidim smisao skrivanja po grmlju ako svijetli i iznad njega bude postotak.
![]() |
![]() |
#2948 |
Does youer dewg byte?
|
I dalje me fascinira kad pola ekipe ode u jednu stranu i onda kempaju te im se tresu gaće od duplo manjeg broja protivnika s druge strane. http://wotreplays.com/site/download/214666
![]() |
#2949 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sljedeću sam već 2 skinuo ![]() Da ne vrtim 70 stranica unazad, postoji neki PCE team? Koliko je potrebno dok se dođe do nekog ok tenka?
![]() |
![]() |
#2950 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Istu stvar sam i ja napravio kad sam počeo igrat.
![]() |
![]() |
#2951 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
dolazi od sutra popust od 30% na IS pa treba eksp skupiti za njega, kredite vec jesam, biti ce veselo prva druga treca(ovo nisam vjerovao kad smo dobili, vecu kolicinu njubeka na jednom okupu skoro nisam vidio, a dobili partiju, ukljucujuci sebe, odigrao totalno kretenski) cetvrta(prica, vjerovali ili ne kako je ispala, a nije trebala tako) 4/4 100%, za nedjelju navecer rekord, sad na spavanje ![]()
![]() |
![]() |
#2952 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
wiki.worldoftanks.eu , plus službene stranice foruma , i razne guidove. U suprotnom ćeš ostati noob.
![]() |
![]() |
#2953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Mislim da bi bio red da se oformi neki PCE Team ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovo je nevjerojatno, od 6 borbi sa Tier 6 artyem u 4 borbe moji su pustili scouta da prođe do baze i uništi/ospota arty-e. Zadnju borbu je sam ja sa artyem uništio scouta nakon što je on naša dva rokno (okretao se tip na mjestu na udaljenosti od 250 metera, laka meta), i još jednog u brzini sam rokno. U jedno tier 9 borbi kod nas u vodu AMX50 100 i m37 priest ze su-85, i prvo što napravim roknem priesta i napišem repost amx50 100. Pa kaže m37 da treba mene reportat što sam ga uništio, ja nato kažem da sa tim njihovim vodom mi imamo 2 tenka manje u timu. Pa on nato kaže da ono igraju iz zabave i zato takav vod, onda su se javili i drugi iz tima i osuli po njima. Ikratko likovi nisi ništ specijalno napravili pa čak ni amx, sva sreća pa samo nakraju dobili. Samo mi je žao što nisam su85 stigo ubit, kreno tip namene.
![]() |
#2955 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Kako vi igrate ovu igru? jel plaćate ili šta? Jel su veliki penali ako se ništa para ne troši. Probao bi igrat ali ne mislim ništa kupovat s pravim parama.
![]() |
#2956 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
€ ti ne garantiraju nista vise, ako netko igra blesavo on i dalje igra blesavo bez obzira na kolicinu € koje potrosi na igru Pogledaj par stranica nazad (prolistaj starije postove na forumu), imas link za kod za pocetnike, dobijas prvih par dana premium acc i nesto golda, cisto da usporedis sto i kako radi u igri, po meni idealno za pocetnika Evo i sam imam dva acc trenutno (jedan rezervni napravio ako na glavnom dobijem bananu), nisam dosada ni jedan jedini € na igru potrosio, a i ne namjeravam, znaci moze se i bez €, je malo sporije napredovanje, ali me to nesmeta, ono sto je glavno da uzivas u igri (kao i u svakoj inace igri koju igras), a ako zelis uvijek mozes € da potrosis, netko na cugu, netko na kurve, netko na WoT. ![]()
![]() |
![]() |
#2957 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Lijek za to je igrat puno s KV1,T1 itd...većina tier 5 tenkova imaju ok zaradu,cca po 10 000 / 15 000 + po borbi. Ili jednostavno uzet premium tenk ali T8,jer sve ispod toga se ne isplati plaćat,nekakav super pershing je idealan,ok zarada a ne košta previše.
![]() |
![]() |
#2958 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2959 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ufff, ovo ja zovem srecom, kako smo je dobili, za rubriku vjerovali ili ne. Sala mala, ma dobili bi je i ovako i onako ![]() bitka Jos par bitaka i IS je u garazi ![]() edit: evo IS pao, fino ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 03.06.2013. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
|CTS|MeanBoss|
|
evo jedna od maloprije...malo jesam kružio...ali volim kad im se stvorim na njihovoj polovici! ![]() http://prntscr.com/181n9i http://speedy.sh/RsZbU/20130603-1256...line.wotreplay btw.zašto meni neće da otvorio wotreplays.com stranicu...nijednu vašu partiju nemogu otvorit!:S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2962 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Dajte recite mi je li se nesto bitno mijenja sa 0.8.6? Trenutno sam odustao od igre ali ako ima nekog blansa i korisnih promjena mozda se i vratim ![]()
![]() |
#2963 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Ali mi i zanimalo kakva je razlika u Efficiency i WN7, i sto je zanimljivo, razlika je veoma mala izmedju 14000 i 600 bitaka, sto govori da kad tenkista nauci na jedna nacin voziti tenk i na novom acc ga tako voza. A kao treca stvar, zazelio sam se malih tiera i Province mape, trositi € i kupovati dodatne slotove za tenkove mi na pamet nije palo, pa ovih 15 slotova na novom acc mi je taman za ugodno igranje tier I II III IV V tenkova poduze vremena, a KV-1S i sad IS su upali cist slucajno u shemu, da mogu s kolegama zaigrat i jace partije kad sam pod banom na glavnom acc. meni radi cist ok, probaj s nekim drugim web preglednikom
![]() |
![]() |
#2965 |
Does youer dewg byte?
|
Jedina dobra stvar kod tog tenka je sto relativno brzo dodjes do elca. To bi trebali staviti u wiki pod pluseve. :-)
![]() |
#2968 |
Premium
|
Jozica => E to da,za to "opuštanje" živaca i ja imam account,kada želim biti bezobrazan,nick mi je ZdravkoMamich ![]()
![]() |
#2969 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Vjerujem ti, ali ja s glavnim acc mlatim suigrace ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 03.06.2013. u 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
|CTS|MeanBoss|
|
ma kakvi..ugasio firewall..probao s IE...i neće ...nema šanse da otvorim WOTREPLAY! a nije ni bitno... ------------------------------------- evo jedna friška....kako je lik s T59 ispalio na živce...da sam gold noob..itd...a ja nemam golda za miša otrovat... ![]() jedna od mojih boljih s SU 100! http://prntscr.com/1856vw http://speedy.sh/C2rUj/20130604-0034...berg.wotreplay ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|