| 
 | |||||||||||
|  25.06.2005., 23:14 | #1 | 
| Premium Datum registracije: May 2005 Lokacija: . 
				 | 

Problemi sa phpbb
			 Instalirao sam na svojoj stranici forum(phpbb), ali kada se trebam spojiti na njega(/phpbb/index.php), server me prebaci na stranicu mog hosta. Pogledaj ovdje. Odma na pocetku vidjeti cete-link za admina. Zna li možda tko u cemu je problem? | 
|   |   | 
|  26.06.2005., 12:51 | #2 | 
| the luda ribetna Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Riblja mjesta u zagrebu:D 
				 | ubi me al ni sarchom ju ne nadem  valjda kad se logas...to je jednostavno ili si stavio automatski da ti se svi postave u admina ili si se mali igrao web editorom i onda je naravno da je to ostalo(jer je phpbb raden na principu templejtova i nema konkternih linkova)   a ako mislis na ovo Linkovi za admina(decki ispricavam se!) to si valjda ti stavio kao newse ili sam ja tu nes krivo svatio pa me ispravi   i jos nes od kad cjb podrzava php?mozda je zbog toga...promjeni ime da ne pise phpbb mozda pomogne(bas gledam da izgleda da cjb ne podrzava php i onda nista s time) | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  26.06.2005., 13:21 | #3 | |
				 | Citiraj: 
 Moja prava adresa je www.dhost.info/cropes, a www.cropes.cjb.net je samo poddomena. | |
|   |   | 
|  26.06.2005., 13:37 | #4 | 
| the luda ribetna Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Riblja mjesta u zagrebu:D 
				 | da taj podrzava php i mysql jedno glupo pitanje al ajde si napravio mysql bazu podataka?  | 
|   |   | 
|  26.06.2005., 19:06 | #5 | |
				 | Citiraj: 
 Ma jesam ,i instalirao sam phpbb forum i nakon instalacije sam obrisao direktorije install i još nešta, ne sjecam se Uglavnom sve sam napravio kako treba, samo što se ne mogu spojiti na forum | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |