|
![]() |
#2791 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Oce kod ovih pretumbacija s artyem onaj ko npr. ima gw tiger zadrzati gw tiger kao novi tier9 i dobiti i zamjenu za tier7? Ili ce dobiti novi tier 7 mjesto sadasnjeg i to je to. Zanima me jer se kod pretumbavanja francuskih tenkica svojevremeno moglo fino zaraditi kreditica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Kod franceka na primjer: Ako imas Lorraine155 51 (Tier 7) -8.6- Lorraine155 51 (tier 8) i sav exp. koji imas na njemu ali sad moras istraziti Bat Chatillon 155 55 (NOVI BAT) pa tek onda Bat Chatillon 155, dok ce ti AMX 105 AM mle. 47 biti istrazen ali ces ga morati kupiti. Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 25.05.2013. u 11:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2799 |
Vozi Miškoooo!!!
|
petak-subot-nedjelja vec par puta preskacem, osim ako je neki dobar event u pitanju, a s KV-1 ( na sec. acc) dosao do 65% pobjeda pa me poceo bacati u glup i gluplji MM, kad sam dozivio danas 17 poraz zaredom, ugasio sam igru, sto je puno, puno je, cak i za mene, totalnog njubeka ![]()
![]() |
#2800 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Budeš vidio sa SU-152 ili ISU-152. Reload 14 sec za 152 mm top.
![]() |
![]() |
#2804 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
obj 212 is7 e50 objekt 704 object 261 amx 13 90 su 122-44 t34 churchil VII... to su samo top tier tenkovi,još mu samo fali e100 i maus.Hebalo ih bufanje kreditnim karticama,ta pohlepa wg je i uništila igru.Ovo je samo jedan od pr. viđao sam i gore. ![]() Kome se da samo zbrajati neka izračuna koliko treba exp da se dođe do tih tenkova.
![]() |
![]() |
#2805 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ma dobro je to salim se...crew je na 100%, BIA na 70%..imam ono smece za brzi loading,ali top je ajme,brate nema vise dinganja ko s onim slabijim,svaki prolazi...dmg 220-320 vrhunski! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Moderator
|
Vidjet ćeš šta tek radi 152 mm, ravan je artiljeriji. Pogodio sam neki dan IS-3 u bok sa HE granatom i odmah sam mu uzeo 900 i nešto sitno domagea, zaokrenuo sam ga za 90 stupnjeva i onda se je na moju sreću još i zapalio i ošlo njegovih 1450 domagea u plamen. ![]()
![]() |
#2808 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2810 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
i novi tenkovi ce kao na traci da izlaze, jos samo cekam da pocmu da lebde okolo po mapama Tier XI i XII tenkovi edit: evo krenem s KV-1 da probam, vikend je, znam, 6 partija - 6 poraza, samo stojim i gledam, zadnja od prije par min dok sam pisao post na forumu, Tier VII - 9 tenkova kod nas, spustim prozor i idem poruku komentirat, vratim se i sto vidim, 2min i pola tima mrtvo, KAKO ?!?
![]() |
![]() |
#2811 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Kako igram već skoro dvije god. i imam dosta borbi iza sebe točno znam da su ga shebali otprilike ,već sad prije oko 7-8mj. A to izmišljanje tople vode(pa izmišljen je bojler!!!) će ih koštati kad tad.Pogledaj poslije bitke broj borbi igrača pa ćeš vidjeti da "stare garde" više nema.A najjači su mi likovi u borbi tipa: E75 i "big mauth" kad ono poslije pogledaš,a sveukupan broj borbi 1xxx.Pa taj ne zna gdje se puni top,sreća pa je u igri sve automatski. Nedavno sam od odigranih xxx borbi u danu bio u minusu 25 bitaka.OK ja sam "idiot",pa ne znam igrati,a šta je sa onih 14 ostalih bilmeza.
![]() |
![]() |
#2812 |
Guest
|
@Jozica: Kako? Ja sam jučer popizdio sa Comet-om, nisam iz principa htio "sjeći" sa Alectom, čisto da vidim do kada... I znaš što? Pokupio sam bonus tek iz d v a d e s e t (i kusur) pokušaja (ulazna pobjeda i i onda taj crni niz, pa opet par pobjeda u nizu iza Cometa...). Toliko loš nisam... nitko nije. Random je mit, sve su to predefinirani algoritmi. Igra je takva kakva jeste i gotovo. Ja samo iskušavam da vidim dokle bezobrazluk može ići, znatiželje radi. Živce im nedam. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 26.05.2013. u 19:05. |
![]() |
![]() |
#2813 |
Moderator
|
Jooj ljudi nagledam se svega. Danas popodne samo ja sa ISU-152 i GwPanterom odemo lijevo. Zovemo upomoć, označavamo kritična polja, vide 5 tenkova sa nama u borbi i nitko da krene upomoć. Oni se svi ukopali desno gdje su došla dva tenka. Dvojicu sam prijavio jer se nisu makli iz spawna. Katastrofa. Ali napokon sam kupio 152 mm BL-10 za ISU-152. Evo jedne partije da vidite koju štetu radi. Nema tenka kojega u 2 do 3 pogotka ne uništite. ![]()
![]() |
#2814 |
Guest
|
Tenk je zlo čisto ![]() Imam ga, no meni nije sjeo baš, gold ga buši k'o ništa..premekan oklop sprijeda (Ferdo je tu bog ![]() Btw, šta furaš od opreme na njemu AMD-jac? |
![]() |
![]() |
#2815 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Kome pricas, uzemem malo veceras AMX 50 120 za x2, krenem i iza coska me doceka navedeni td, em mi skinio skoro 1000 hp em me zapalio, milina jedna. Prezivio sam nekako prvotni sok, i dobili smo partiju, sva sreca pa sve tri arty su znale sto i kako, ukupno 9 killova samo od 3 arty. Sreca. I to velika.
![]() |
#2816 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2817 |
Guest
|
Top je brutalan, uz Ferdinandov jedini na koji ni ne pomišljam load-ati gold protiv bilo kojega tenka, ali nije nešto precizan na daljinu (metak putujeeee....), i stalno se lomim između mreže i binosa. Prvo mi daje prednost gdje me ne pati snajpanje, ali i protivnik mi je preblizu pa me rasture u trenu, a opet sa binosima nemam preciznost, bez mreže spotaju me ranije dijelom jer pucam ranije, i eto ti arty za vratom...jednostavno, nisam pametan šta staviti na njega. |
![]() |
![]() |
#2818 |
Moderator
|
Za početak na cijelu posadu kamuflaža plus mreža, Brže punjenje i binos. To mi je trenutna oprema. Pogledaj na slici lijevo pa ćeš vidjeti. A onda Šesto čulo i Izviđač za zapovjednika. Topniku dodati Osvetnika (neprijatelj je vidljiv dodatne dvije sekunde) i Snajper. Vozaču majstor na stranputici i Virtuoz vožnje. I pošto su dva punitelja Predosječaj, očajnik, nedodirljivo spremište i neznam koliko ima smisla Popravak jer je samo jedan na cijelu posadu. Meni je nekako najbolje sjeo SU-100, samo da ima malo jači top. @Buljo Oklop na TDu mi je najmanje bitan. Najbitniji mi je top. Da je jak i precizan. TD prati bitku i pomaže ostalima kad zapne. Stojiš iza čoška i čekaš, izviriš, opališ i ponovno se sakriješ ili se sakriješ iza 5 grmova ispred tebe tri četiri teškaša da se ima neprijatelj sa čim zabavljat i napraviš masakr. Vjeruj mi da kad pogodiš tier 9 ili 10 i napraviš mu od 600 do 1000 štete da se instiktivno povlači.
![]() |
#2819 |
Guest
|
Opet se žalite na loš vikend i vikendaše i opet ja tvrdim suprotno. 65% mi je WR u zadnja 24h, solo randome igram na prvom serveru. Ukupno od četvrtka do danas imam 62%. Kome loše ide nek nauči igrat. ![]() |
![]() |
![]() |
#2820 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ![]() evo jedna od prije sat i pol: ![]() ono mislim, da nisam imao suigraca raspolozenog bi malo sutra dobili partiju, jednostavno ako nedam sve od sebe nema pobjede, a i tada nisam siguran da cemo dobiti partiju edit: evo probao 2 parije s Object 261 odigrat, nemam komentara stvarno, pregazise nas, u drugoj partiji dva E-100 cijelih 0 dmg napravili, KAKO je to moguce (dobro,ovaj UCO team je siema platoon, pa mi za njih i nije toliko cudno)?!? ![]() i opet cu morati Tier 5/6 tenkove vozati da si prosjek pobjeda dignem, cim krenem velike tiere nema tu srece
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 27.05.2013. u 01:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|