|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Overclock Nvidia GT630 1GB GDDR5
zanima me dali bih ja mogao još malo istisnuti iz nvidia geforce gt 630 1GB GDDR5 128bit od njenih: Core : 810Mhz i Memory Clock: 1600Mhz. to joj je po defaultu valjda. nerazumijem se baš u to. kad sam instalirao drivere, sam se instalirao jedan program "Thunder Master". i sad je tamo bila jedna velika tipka i piše overclock. reko ajde baš da probam. i malo sam pretjerao pa se komp ugasio jer sam overclockao Core sa 810 na 1340Mhz-a i Memory sa 1600 na 2240Mhz-a. i sad me zanima koliko ju smijem stisnuti otprilike da dobijem neke bolje performanse iz nje. imam ventilator na njoj i sve ostalo je stock. imam 400w msi platinum napajanje, 4 gb ddr3 1333mhz ram-a, amd athlon II x2 250 3.0ghz dual core proc, i matičnu neku msi p33 tako nekako nemam kutiju više pa se nemogu sjetit na njoj piše. molim vas pomoć dobri ljudi da mi date koji savjet. hvala unaprijed na reply-ovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
![]() hehhehe a jebiga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
malo kasnim sa reply-om hehe hvala na tvom reply-u. grafa se drži stabilno na 910/1700. nisam voltažu ni dirao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|