|
![]() |
#1831 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Ja stvarno ne razumijem zašto ljudi tako malo igraju Kennena, ja ga vidim svaki 50-ti game. On ima sve što se može poželit na nekom champu. Ja ga igram top, mid i adc i na svakoj poziciji je zvijer. Problema imam jedino sa Kass i Fizz, sa ostalima mogu bez problema lane-at. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 14.05.2013. u 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ali isto tako ja tebi mogu reći zašto ne igraš dianu, op champ, ja isto tako dobivam preko 70% lane-ova s njom. Može biti top, mid i jungle. Ali zato i ima 120 champova, da svako nađe nešto svoje. Igram kennena dosta, meni je bio main od lvl 10 do 30, kupio skin za njega i uživam. Ali ne toliko koliko neke druge champove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne, nego Bruiser Nida ![]() Ne čini Ez neuhvatljivim taj Blue build, nego samo Iceborn Gauntlet, nemojte to miješat. Ja i dalje tvrdim da je mix standradnog builda i blue builda bolja solucija, nego čisti blue build. Starta se BT, pa nakon toga Tear i onda Iceborn, nakon toga LW. Time se ne gubi early game moć Eza i ulazak u mid game fazu je puno lakši. Za cipele se uzme Ionian boots, a zadnji item ovisno o situaciji, ili ofenzivni neki, ili defenzivni. Zašto biti skoro nitko i ništa do tamo negdje 20-25 minute, kada na ovaj način možete raditi pošten damage cijelo vrijeme? Što se Spirita tiče, dobar je item ukoliko se prije upola kompletiranog builda uspije igra svesti na izbjegavanje team fightova ili nekih iznenadnih sukoba, jer tom itemizacijom (Spirit->Tear (kasnije Muramana) -> IG) nema šanse da možete imat približno isti damage output kao netko sa BT i PD ili IE i PD. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 14.05.2013. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ajmo recimo usporedbe radi: Ezreal 6 item build: BOTRK - 3200 g Last Whisper - 2300 g Manamune - 2100 g Iionian Boots - 1000 g Spirit of the Elder Lizard - 2000 g IceBorn Gauntlet - 3250 Suma: 13 850 g Bilo koji drugi ADC (više manje standard build): Infinity Edge - 3800 g BloodThirster - 3200 g Phantom Dancer - 2800 g Last Whsper - 2300 g Berserker Boots - 900 g Guardian Angel - 2600 g Suma: 15 600 g Imaš razliku od dobrih 2000 golda, dakle ezreal prije stignel do tog famoznog "six item build" faze, a doslovno niti jedan ADC nema niti blizu njegovu mobilnost i mogućnost beskonačnog kiteanja. Recimo BloodThirster je nepotreban, jer imaš za isti gold BOTRK koji daje za Ezreala bolje statse, lik ne treba neki poseban Attack speed, a Infinity Edge uzme valjda iz sprdnje. Uglavnom ovo mi se čini kao ogroman power spike za Ezreala, jer i prije ovog builda je Ezreal imao dostupan Iceborn Gauntlet, ali mi nikada nije stavrao tolike probleme, jer dodatni kite mu daje prokleti BOTRK, a CDR sa tim itemima mu dovede E (arcane shift) na nekih jadnih 6 sekundi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Fizz jer pun kurac ne zna igrati protiv njega, meni općenito najiritantiji mid. Ići ću protiv Kassadina bilo koji dan. A ako igraš ranked, nakon 2-0 na midu već kreće rage druge ekipe. Naaaah, Kassa + Fizz ako se hoće brzo uzdignuti.. Citiraj:
Si si, baš sam ga odigrao, stvarno zanimljiv build. Još me frend supportao pa sam imao 200 cs u 20 min, pa je full build brzinski pao ![]() Citiraj:
Blue Ezreal je dao Ezrealu ono što mu fali - šansa da opet postane top 3 ADC. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ako uzimaš IG ionak moraš ili je poželjno uzimat Ionian boots zbog same sinergije. BotrK ionak uzimam skoro na svakome AD-u, samo što sam to nekako azboravio spomenuti, u dosta slučajeva kao i prvi item, ovisno da li idem utility ili scale na AD. Ne kažem da je to loš build, ima svojih prednosti i nedostataka, samo je meni osobno neki mix bolji ![]() ![]() @X-Plosiv Pa Ez nikada ni nije ispao iz Top 3 AD-a. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Wildturtle ez blue stream trenutno Ko hoće vidjet po meni top 3 najbolja adc-a u svijetu kako igra blue build ez neka se požuri i gleda sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Premium
|
Je. Neko vrijeme su ga sada bili zamijenili Varus, Caitlyn, Vayne, Draven. Ezreala se nije moglo vidjeti neko vrijeme. Inače, što si pisao za HYBRID ADC/Blue: http://www.twitch.tv/riotgames/b/402689752 Stavite na 5:10:00 ...CLG vs Azubu Cats..Doublelift je radio neki hibrid tog dvoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zed je odličan odabir, ali very skill dependant. Ako ga ne znaš baš jako dobro igrati, bit ćeš useless. High skill high reward champ. Ja sam odigrao jedno 50ak gejmova s njim, i još ga nemam ni približno pojma igrati. Shvatio sam mehaniku ulte i prvih itema, to je sve. Kretanje, držanje, upotreba W, to mi je još noob level. Ali ako Zeda masteraš, čuda ćeš raditi. Pogotovo mid i late game.
![]() |
#1845 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() BTW. Red post! Ovi item setovi biti će dobra stvar, makar neko ko igra duže vrijeme totalno useless. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Premium
|
Kad je počeo S3 jedina promjena na EZ-u je bila Gauntlet umjesto TriForce. A sada vidi, ode cijeli build vrit ![]()
![]() |
#1849 |
Premium
|
Baš sam si to razmišljao. Sve mijenjaju, nije mi jasno zašto. Ja sam počeo igrati lol taman između s2 i s3. I gledam ja buildove i radim ja eza s trinity. I dođe s3, ja dalje radim eza s trinity, kad ono svi: fcking noob, idiot, bla bla bla ![]() I naučio, na HARD WAY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače, baš sam igrao ovu Elise, i to smeće...majko mila, koji easy lane je igrati s njom, jedino ne smijem overpushati. Baš ovaj tjedan samo forsam: Elise top Ezreal Blue (moram probati Ionian boots) Rumble top KhaZix mid Zac jungle gg EDIT: Guls, ili napravimo novi Čevap pa da igramo onih 10 mečeva, ili ajmo podignuti ovaj...makar ti je možda bolje napraviti novi pa da igramo opet onih 10 mečeva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Premium
|
Da, viđao sam ja Katarine sa Elise top buildom. To je bilo takvo neuništivo đubre da to nisu istine. Ovaj tjedan učim curu igrati lol, pa španamo ARAM da se izlevela i shvati mehaniku par champova. Vidim da joj jako dobro leže ADC uloge, naravno, uzimam u obzir da je ona lvl 11, počela igrati prošli tjedan, a već igra s nama kaj smo full level.
![]() |
#1852 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Trinity 2. Bt 3. LW pa je onda bio BT, Iceborn, bla bla pa opet jedno kratko vrijeme trinity sada je blue i moram reći da ja osobno gotivim ovaj blue , ali ja sam đubre koji vole kiteati i skakti oko champova pa je to u redu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Premium
|
Uzmi u obzir da ima bolji farm u ARAM nego većina ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Premium
|
Ona organski nije mogla podnijeti lol, bili smo na rubu prekida jer sam previše vremena provodio pred računalom. Ali, eto, moć moje diplomacije i uvjeravanja je prevladala. Postala je hebeni OVISNIK. Dođe doma s posla u pol 3, posere se i popiša, sjedne za lol i ne miče se do 23h negdje. Ja dođem doma u pol 5, zateknem prljavi veš, neoprano suđe, zasrani pijesak od mačke i ajmo lagano čistit... Sad se pitam u čiju korist je išla ta diplomacija hmmm.
![]() |
#1858 |
Premium
|
Pa evo ja znam onu curu iz Splita kaj super igra bot lejn uloge, nek se još ova moja nauči adc, Lana tu iz samobora igra mid, sve bolja i bolja je, još im fali neki ženski top i jungle i eto ti ga na. Trest ćemo se na turnirima zbog female powah!
![]() |
#1859 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |