|
![]() |
#1233 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
instagram, beta verzija je vani, ameri će bti sretni |
![]() |
![]() |
#1235 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#1236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
To nije službeni client i pitanje je dal bu ga Instagram trpio, valjda bude pošto oni nisu još ništa plasirali za WP. Mene iskreno boli k za to pošto ne znam ni jednu osobu koja to aktivno koristi... |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego čisto nešta šta smo ja i kolega raspravljali, ja tvrdin da je glupost uzet Lumiu 800 (~1500 kn) naspram HTC 8S (WP8,DC, MC...) za sličnu cijenu, on naravno tvrdi suprotno. Ko me podržava? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1240 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
A u čemu to molim te osim u činjenici da je manje ograničena (tu riječ mi je tako teško i spomenuti uopće kraj tako idiotskog i ograničenog os-a uopće) s tim da je jedina mana 8s-a ograničen prostor za aplikacije zbog samo 4gb raspoložive memorije za os i aplikacije. Inače, 8s je kvalitetnije izrađen mobitel od 620ke, ima bolju kameru, daleko bolju bateriju, bolji i veći ekran.... Drugi put promućkaj prije nego ispališ takvu glupost ![]() (da ti pojasnim, imam 8s, drug ivo strojnica ima L620, tak da ti pričam iz prve ruke) @Baja - jasno da je logičnije uzet wp8 mob nego wp7, koliko god je wp8 nedorečen os i manjkav sa nebuloznim glupostima, još je gora situacija sa wp7. A još bolje rješenje bi bilo protegnut se malo (400-500kn, nekom nije malo, ali u odnosu na L620 debelo se isplati) i uzet L820, ako je već wp mob must have ![]()
#1241 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
620 ima vise memorije,ima nokijine stvari,manji ali ljepsi ekran,baterija dode na isto jer se puni svaki put preko noci da izdrzi dan,ima prednju kameru Nokia ili htc,pa Nokia naravno, i plus cijena za kraj 1795 kn u T2 dok htc 2145,za nas prosjecne korisnike velika razlika u cijeni,jedina prednost je sta je htc dizajnom ljepsi,nis vise.... |
![]() |
![]() |
#1242 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Kako nafali 8s zamal da nisam otisao zamjenio (jok....). Takodjer kolega ima 8s i nije bas da "mu je kamera bolja", citajuci wpcentral i uporedjivajuci slike i dalje L620 (iako nist posebno) se pokazala bolja. Veci ekran da, da je bolji nisam bas vidio. Izrada je bolja u 8s, mada sam zrtvovao to (stvar ukusa) zbog zamjenjivih backcovera. |
![]() |
![]() |
#1243 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1244 |
Registered User
|
Ja ba npr prednja kamera tebi ne treba pa je sranje (de se izrazi vidim da imas rijecnik da odvaljujes na sve sto ti ne pase ili branis svoje). Uostalom ako ti volis vazda crno moram li i ja? Imam 22 godine, i ne nije mi do drecavih boja, nego cesto isparam oklop (silikone ne volim), a 80-tak kuna i imam "nov" oklop. Kao sto sam rekao i ja sam poredio iz prve ruke, ali takodjer i sa netom. Oke imas vece znanje u vezi displaya pa samim time vidis musice (koje su recimo toliko glupe da obican korisnik ne primjeti), zelim reci kao obicnom korisniku (viber, mailovi, skype i te sitnice) nisam nasao tu "duplo" bolju razilku o kojoj pricas. A kamera , svaka tebi cast ako ti je vidno bolja, ili imas super oci za poboljsanje HTC kamere ili sam ja (i vecina ljudi koji su pravili review coravi). |
![]() |
![]() |
#1245 |
PRO
|
Tu se nažalost moram složiti i ja, koji sam freak za kamere. Kamera na HTC-u je bolja od kamere sa Lumie 620. Vidno je bolja, te nema tog reviewa koji će mi tu žalost pokušati sakriti. ![]() Uvijek postoji opcija da mi je kamera na samom uređaju loša, tako da je moguće da su reviewi u pravu. Ne bi bilo prvi put da se nešto takvo desi. Trebam naći nekoga tko također ima lumiu 620 pa da slikamo istu stvar. Ako izuzmemo činjenicu da viber radi čudno, to će sve jednako raditi i na jednom i na drugom uređaju Iskreno, da mi je opet birati, uzeo bih opet lumiu 620 jer ima nokia aplikacije, koje koristim doslovno svaki drugi dan, pogotovo kad se idem voziti biciklom. Što se baterije tiče, budući da imam 2 maske, naručio sam bateriju od S2 sa 2000 mAh, napravit ću rupu u masci, povezati bateriju sa maskom i spojiti je sa mobitelom. Pa ćemo viditi koliko onda traje baterija. Ukoliko netko ima savjet po pitanju moga moda, neka se javi sad ili zauvijek šuti (dok ne postam prve slike) ![]()
#1246 |
Premium
|
Daj link odakle si narucio 2000 mah za s2, planiram jednu piknuti ovih dana. Isprike za offtopic. Sad se vratite raspravi, redovito pratim ovaj topic i čekam da jopis pohvali wp pa cu kupiti takav mob :-)
#1247 |
PRO
|
#1248 |
Premium
|
Kad on pohvali, multitasking recimo, onda ću biti siguran da je to os na koji se može preći. Planirao sam jedno vrijeme uzeti 8s ili 8x, još nije bilo navale lumia tada, i čitajući njegove komentare sam odustao. Tako da sad čekam....
#1249 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nokijina press konferencija u tijeku Lumia 925 mi se čini kao budući mobitel ![]() Minus je fiksna baterija i manjak čitača kartice, ali metalno kućište, napokon... FM Radio dolazi na sve osim na 620 E moj Ivo, jesi se zajeb'o ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.05.2013. u 12:26. |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovaj Nokia event je razočaranje ![]() Gdje je onaj phablet i nova PureView zvjerka koje su najavljivali? Lumia 925 je odlična, ali 16Ggb memorije ![]() I zanima me šta je ovo: 'The 8.7 MP camera with OIS has six physical lenses.'? |
![]() |
![]() |
#1254 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Sva sreća pa ne koristim radio .... |
![]() |
![]() |
#1255 |
PRO
|
#1257 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pa tek je najavljena, ne zna se cijena. Jako sam razočaran nedostatkom xenona, jedne od stvari kojom je 928 postao mi zanimljiv.
#1259 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Evo sad sam se vratio iz mobisa.ekran nisu ni pipnuli jer in Nokia "nije dozvolila". Ako je ekran ispravan i radi sve na njemu to po njima nije kvar.A to kaj kad stisnem malo jace ekran pucketa nikom nista. Dal da se obratim direktno Nokiji Hrvatska pa da oni mozda zamjene uredaj? |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|